Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
31.10.10 15:20

Jinak mám pocit, že jen tak uzavřít skupina nejde, musely bychom založit novou, uzavřenou, do které se přihlásit… :nevim: V březňátkách jsme to takhle měly… takže zkusím udělat uzavřenou skupinu, a dám vědět, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
31.10.10 15:28

dajiku jsem 11dc :lol: tak snad už nám to vyjde,holky prskejte na nás ty bacily!!!!!!! :dance: :hug: ivuš neboj to zvládneš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
31.10.10 15:35

tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj tjuj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
31.10.10 15:54

děkujem :mavam: ,snad už to vyjde :dance: ,já su tím uplně posedlá to je síla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
31.10.10 16:03

Prdulko, tooooo nnnnneeee… musíš se odreágovat nemyslet na to… čím víc si to budeš přát, myslet na to, tím to pak půjde hůř,… Nechci Tě nějako strašit, moc bych Ti to přála, ale myšlenky hoď stranou, zaměstnej si svou mysl cvičením, plánováním čímkoliv, hlavně né těhotenstvím… já vím, mě se to říká, co? Ale vím, že ve většině případů to bylo tak, že čím víc chtěli miminko, tím hůř to šlo… pak třebas i adoptovali miminko a hups, přestali myslet na těhotenství a bylo další miminko na světě…Snad mi rozumíš, co tím chci říct,… budu na Tebe myslet, aby to vyšlo co nejdřív, ale ty mysly na jiné věci, dobře?… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
31.10.10 16:05

budu se snažit myslet na něco jinýho,když jsem v práci tak je to dobrý ale dojdu dom a myslím na to,chjo,tak moc si přeju mimiska,já vím že to tak většinou bývá že když se na to moc myslí tak to nejde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
31.10.10 16:58

holciny, dekuju moc, jste zlaticka…:hug: Strasne moc bych si prala,aby to brzo vyslo,nejhorsi je,ze clovek proste nevi,jestli to kdy vyjde,mozna by neuskodilo videt trosku nekdy do budoucnosti…a Ivus s tim mas urcite pravdu,nesmi se na to tolik myslet…ale nekdy je to fakt tezky, nejhorsi je,kdyz na ulici se to mnozi jen detatama…vite,co jsem ted cetla?Ze se ted rodi hodne dvojcat,protoze pary cim dal vic nemuzou otehotnet,tak jdou na umele a z toho umeleho jsou ve vetsine pripadu dvojky :-) A tady fakt vsude vidime jen dvojkocarky a sama dvojcata…ze by same umele oplodneni?To by bylo ale hrozny…akorat to tady vyrovnavaji ty muslimky,ty jsou plodny az hruza,no jo,trosku jiny a jeste asi ne moc stresem poznamenany svet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
31.10.10 17:00

Ivusacku, ty zkousky a vsechno zvladnes,uvidis :kytka: Ja jsem si taky myslela,ze VS neudelam,to byla takova hromada vseho,ze me sla jen hlava kolem…je sice pravda,ze ja mela nako vetsi klid na uceni (bezdetna),ale pokud si da clovek cil a jde za nim,tak se to urcite podari,uvidis :palec: Ono to vypada na prvni pohled,ze je toho tolik,ze clovek to proste nemuze zvladnout,ale to pujde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
31.10.10 17:39
Kaťulilinka píše:
Ahojda holky…Dáji to mě moc mrzí…opravdu jsem si myslela,že už to dopadlo.Ale moje babička když čekala mamču tak dostala MS ještě 3×…ještě je stále naděje :-D A jestli ne…přeji ať to cejdříve dopadne :hug:

Katul, dekuju :hug:
vzhledem k tomu, ze ja musim mit vzdycky neco extra a pali me silene zaha uz 3.den, davam tomu tak 0,1% :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
31.10.10 18:50

Takže berušky moje zlatý zamčená skupina je hotová… najedete nás na https://www.emimino.cz/…a-a-tehulky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
31.10.10 18:52

Kdyby to nešlo, tak cesta je záložka SKUPINY - UZAVŘENÉ SKUPINY - SNAŽILKY Z ČERVNA A TĚHULKY… dáte vstoupit, a já vám schválím vstup a je to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
31.10.10 19:33
Ivušáček píše:
Kdyby to nešlo, tak cesta je záložka SKUPINY - UZAVŘENÉ SKUPINY - SNAŽILKY Z ČERVNA A TĚHULKY… dáte vstoupit, a já vám schválím vstup a je to… :lol:

Supééér :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
31.10.10 19:47

Teď s tím tak trošku zápasím, ani nevím, jestli jsem vás schválila nebo ne… je v tom trošku chaos…jak tam všechny budeme, tak to bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
31.10.10 20:50

supperr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
1.11.10 07:59

Dobré ranko holčiny…tak doufám,že se mi podařilo dostat se do skupiny :mrgreen: