Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mamule píše:Andilek261 píše:Véééliká gratulace
Ahojík holky,já se omlouvám,nějak nestíhám.. Furt ted plánuju vše kolem Honzíkových 2.narozenin a taky co koupit i k vánocům a takNavíc mi přestal fachat prohlížeč Mozilla a na Opeře vás sice můžu číst,ale nemůžu odpovídat,vůbec se mi tam nezobrazuje ta tabulka,kam se píše a já nevim,jak to vrátit zpátky
Jo a včera jsem zjistila,že jsem těhotná,milovali jsme se za ten měsíc jen 2×,takže to byl celkem šok,ikdyž moc příjemnejA co vy?Je tu nějaká nová těhulka?Doufám,že jo a že téměř všechny
![]()
![]()
![]()
Děkuju mooooooooooooc ![]()
Holky,ještě jsem se chtěla zeptat,bude v 5+2 něco vidět na utz ??? S Honzíkem jsem měla první utz ve 12.tt,tak tohle vůbec netuším
Andilek, velka gratulace
Tehulek je tady opravdu hodne,ale jeste bohuzel ne vsechny,ale snad se brzo dockame ![]()
Andilek261 píše:
Holky,ještě jsem se chtěla zeptat,bude v 5+2 něco vidět na utz ??? S Honzíkem jsem měla první utz ve 12.tt,tak tohle vůbec netuším
Ahoj Andilku, my se sice nezname, ale ja jsem taky uz tehu a v 5+2 videt bylo, hlavne to, ze je mimi tam, kde ma byt a vse je ok ![]()
Xlin, děkuju moc .. Já tedy přesně vím,kdy se nám to povedlo,podle ms bude v den kontroly podle ms 5+2,ale těhu v ten den budu 26dní..Tak jsem zvědavá,snad mě Dr. na UTZ pošle ![]()
Andilek261 píše:
Xlin, děkuju moc .. Já tedy přesně vím,kdy se nám to povedlo,podle ms bude v den kontroly podle ms 5+2,ale těhu v ten den budu 26dní..Tak jsem zvědavá,snad mě Dr. na UTZ pošle
Tvuj dr. nema ultrazvuk u sebe v ordinaci? pokud ne, tak te spis posle asi pozdeji kolem 8tt, aby bylo videt uz srdicko…
xlin píše:Andilek261 píše:Tvuj dr. nema ultrazvuk u sebe v ordinaci? pokud ne, tak te spis posle asi pozdeji kolem 8tt, aby bylo videt uz srdicko…
Xlin, děkuju moc .. Já tedy přesně vím,kdy se nám to povedlo,podle ms bude v den kontroly podle ms 5+2,ale těhu v ten den budu 26dní..Tak jsem zvědavá,snad mě Dr. na UTZ pošle
Bohužel,můj Dr. má celkem zastaralou ordinaci,vlastní utz nemá .. No zkusím se ho zeptat a uvidím ![]()
Jinak dnes jsem si dělala druhej test a čárka sílí,huráááááááá ![]()
Andilek261 píše:xlin píše:Bohužel,můj Dr. má celkem zastaralou ordinaci,vlastní utz nemá .. No zkusím se ho zeptat a uvidímAndilek261 píše:Tvuj dr. nema ultrazvuk u sebe v ordinaci? pokud ne, tak te spis posle asi pozdeji kolem 8tt, aby bylo videt uz srdicko…
Jinak dnes jsem si dělala druhej test a čárka sílí,huráááááááá
No jooo to je tutovka
![]()
Andilek - tak to je pekna dalnice
gratulace velika! To mi to tak rychle nesililo ![]()
Ahojky berušky, jak dneska to jde?
Andílku gratuluji k těhu… ![]()
Xlin tak jak dneska? Manžel tě nechal vyspat?… ![]()
Ivus, dneska jsem DOBROVONE vstavala o pul 6!!! Musela jsem totiz ke kadernikovi na barvu pred svatbou
tak spis jsem dneska rusila ja jeho
tak brzy nevstava ani on
Taky jsem rikala kadernikovi, ze je jediny chlap na svete, kvuli kteremu jsem vstala ![]()
A co ty jinak? Co manzel? oslavili jste to???
No tak trochu, mám strach to slavit, abych zase něco nezakřikla
Takže se radujeme, ale zatím moc neslavíme…
Dneska je počasí na pytel, a já bych nejraději prospala den… v noci Karolínka měla nějaké živé sny nebo co, takže moc nespala,…
Už se moc těším na fotečky z veselky… ![]()
Ahojda holky ![]()
Nejprve mooooc gratuluju Andílkovi k těhu
Supééér novina ![]()
Holky jak psala Šema,že se bojí porodu,tak já mám pravý opak…já se na něj hrozně těším
Asi to bude tím,že se už moc těším na mimíska a že jseště nevím co porod obnáší.Vím,že je to strašná bolest,ale já se stejně těším. ![]()
Kačenko každý porod je jiný…pro mě bolest byla jen ty kontrakce… já měla křížové, a ty byly fakt hnus… ale byla to chvilka, a pak jsem měla zase chvilku připravit na další… porod jako takový mě nebolel vůbec, jen jsem měla pocit, že se mi chce spát a že nemám vůbec sílu tlačit,… ale nakonec jsem zatlačila 4× a byla venku… pak jen malinký okamžik, kdy jsem čekala, až začne plakat,… a pak už mě polilo štěstí, že jsem si připadala, jako bych se právě probudila a měla plno síly a energie… a když mi jí ukázaly, tak mě tekly slzy štěstím… nemohla jsem se jí dočkat… měla jsem skoro celé dopoledne pro sebe, abych si odpočinula, ale já čekala jen až přijede,… celou noc jsem pak nespala, dívala jsem se na ní jako na obrázek…
byla tak krásná…Takže já na porod mám dobré vzpomínky, jen mám strach, aby teď to nebylo nijak horší…