Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6744
19.10.10 15:13
Daajik píše:
mamule píše:
IVU hele pošlu ti svojí adresu a očekávám aspoň 2 krabice džusíku a mísu chlebíčků :dance: :dance:
Mam poslat i svoji? :mrgreen:

Daji tak máš smolíka nemáš bydlet táák daleko teď to budu muset spořádat všechno sama :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
19.10.10 15:29

AHoj holky!

Ivuš obrovská gratulace!!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :srdce:

Na ěm něco leze a vůbec se mi to nelíbí. Bolí mě dutiny, mám ucpanej nos, pálí mě oči :-( Takž euž to nachlazení dostihlo i mě … Jsem už dneska ani nejela do školy, protože bych tam do osmi do večera fakt nevydržela. Hned po práci jsem jela domů.

Co jinak u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.10.10 15:36
Ivušáček píše:
Daaji, jasan, i když nevím, nevím, jak by to přes ty hranice došlo a hlavně jestli by Ti nepřila jen prázdná krabice… :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Ivus, no jo, ja myslim, ze problem je Cesko, z Nemecka by sla krabice asi plna (pokud by ju nevybrali cizinci:-), ale naopak nevim nevim :mrgreen: Cesi by to vykradli a cele vyz… :mrgreen: Posta z CR sem je asi 2× drazsi jako z tadyma do Ceska (po prepoctu) a i co se tyce rychlosti,tak Cesko vede v pomalosti:-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.10.10 15:47

Ahojík kočky :srdce:

Jess jsme na tom stejně, ať je ti brzo líp!

Jak se máte holčičny?? Já chci už jaro :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.10.10 16:23
Šema píše:
Ahojík kočky :srdce:

Jess jsme na tom stejně, ať je ti brzo líp!

Jak se máte holčičny?? Já chci už jaro :zed:

ŠEMI a nejlépe 30.3. co :wink: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.10.10 16:52

mamul já bych aby tak bylo 30.4. 2011 :-P abych měla porod za sebou :-P a byla zaběhlá doma. :-P Nějak se porodu děsím, :?: no vlastně já už od testu.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.10.10 16:56
Šema píše:
mamul já bych aby tak bylo 30.4. 2011 :-P abych měla porod za sebou :-P a byla zaběhlá doma. :-P Nějak se porodu děsím, :?: no vlastně já už od testu.. :-?

Ale di ty zvládla si to jednou zmákneš to i teď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.10.10 16:58

Mamul joo :andel: to si říkám pořád taky. :think: Co si vařila? :-P Abych měla inspiraci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.10.10 17:00
Šema píše:
Mamul joo :andel: to si říkám pořád taky. :think: Co si vařila? :-P Abych měla inspiraci :palec:

No vidíš :huban: já měla zelňačku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.10.10 17:31

Daaji - jj, chlapi jsou sileni nekdy :-D a jak to muj pritel rikal dneska brachovi, jak jsem ho rano hystericky sjela, tak ho politoval, chudaka, jaky on to nema doma teror :-D :-D :-D no fakt super idylka :-D

šemi - porodu se desim i ja, jenze ja jeste nerodila a fakt mam strach… jak jsem cetla o tom nejake clanky, ne jedna slza ukapla, ze ja nechciiiiiii :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.10.10 18:03
xlin píše:
Daaji - jj, chlapi jsou sileni nekdy :-D a jak to muj pritel rikal dneska brachovi, jak jsem ho rano hystericky sjela, tak ho politoval, chudaka, jaky on to nema doma teror :-D :-D :-D no fakt super idylka :-Dšemi - porodu se desim i ja, jenze ja jeste nerodila a fakt mam strach… jak jsem cetla o tom nejake clanky, ne jedna slza ukapla, ze ja nechciiiiiii :-D

Jojo číst hodně článků je na povzbuzení super :mrgreen: :mrgreen: ale ze své vlastní skušenosti řeknu jen tolik prostě to zmáknem :hug: šlo to dovnitř tak to musí pak i ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
19.10.10 19:25

To si taky říkám :-D A ještě si už teď říkám že budu mít krásný rychlý porod, to je můj sen. Adélku jsem rodila 23 hodin (počítám od doby co jsem měla bolesti po 5 minutách) a dalo se to zvládnout, největší odměnou byl ten náš uzlíček v náručí. A super bylo že jsem tam měla manžela, ten byl užasný, sice si chudák užil ale říkal že ke druhému porodu jde znova tak to asi nebylo tak strašné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.10.10 19:36
Essexi píše:
To si taky říkám :-D A ještě si už teď říkám že budu mít krásný rychlý porod, to je můj sen. Adélku jsem rodila 23 hodin (počítám od doby co jsem měla bolesti po 5 minutách) a dalo se to zvládnout, největší odměnou byl ten náš uzlíček v náručí. A super bylo že jsem tam měla manžela, ten byl užasný, sice si chudák užil ale říkal že ke druhému porodu jde znova tak to asi nebylo tak strašné :lol:

Je to tak ten nádhernej uzlíček všechno trápení úplně přehluší :palec: zkrátka odměna je sladká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
19.10.10 19:46

Ahojík holky,já se omlouvám,nějak nestíhám.. Furt ted plánuju vše kolem Honzíkových 2.narozenin a taky co koupit i k vánocům a tak :-D Navíc mi přestal fachat prohlížeč Mozilla a na Opeře vás sice můžu číst,ale nemůžu odpovídat,vůbec se mi tam nezobrazuje ta tabulka,kam se píše a já nevim,jak to vrátit zpátky :-?
Jo a včera jsem zjistila,že jsem těhotná,milovali jsme se za ten měsíc jen 2×,takže to byl celkem šok,ikdyž moc příjemnej :-D

A co vy?Je tu nějaká nová těhulka?Doufám,že jo a že téměř všechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.10.10 19:49
Andilek261 píše:
Ahojík holky,já se omlouvám,nějak nestíhám.. Furt ted plánuju vše kolem Honzíkových 2.narozenin a taky co koupit i k vánocům a tak :-D Navíc mi přestal fachat prohlížeč Mozilla a na Opeře vás sice můžu číst,ale nemůžu odpovídat,vůbec se mi tam nezobrazuje ta tabulka,kam se píše a já nevim,jak to vrátit zpátky :-?
Jo a včera jsem zjistila,že jsem těhotná,milovali jsme se za ten měsíc jen 2×,takže to byl celkem šok,ikdyž moc příjemnej :-DA co vy?Je tu nějaká nová těhulka?Doufám,že jo a že téměř všechny :palec:

Véééliká gratulace :dance: :dance: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital