Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Daajik píše:mamule píše:Mam poslat i svoji?
IVU hele pošlu ti svojí adresu a očekávám aspoň 2 krabice džusíku a mísu chlebíčků![]()
Daji tak máš smolíka nemáš bydlet táák daleko teď to budu muset spořádat všechno sama
![]()
AHoj holky!
Ivuš obrovská gratulace!!!!!!!!
![]()
Na ěm něco leze a vůbec se mi to nelíbí. Bolí mě dutiny, mám ucpanej nos, pálí mě oči
Takž euž to nachlazení dostihlo i mě … Jsem už dneska ani nejela do školy, protože bych tam do osmi do večera fakt nevydržela. Hned po práci jsem jela domů.
Co jinak u vás nového?
Ivušáček píše:Ivus, no jo, ja myslim, ze problem je Cesko, z Nemecka by sla krabice asi plna (pokud by ju nevybrali cizinci:-), ale naopak nevim nevim
Daaji, jasan, i když nevím, nevím, jak by to přes ty hranice došlo a hlavně jestli by Ti nepřila jen prázdná krabice…![]()
![]()
![]()
Ahojík kočky ![]()
Jess jsme na tom stejně, ať je ti brzo líp!
Jak se máte holčičny?? Já chci už jaro ![]()
Šema píše:
Ahojík kočky![]()
Jess jsme na tom stejně, ať je ti brzo líp!
Jak se máte holčičny?? Já chci už jaro
ŠEMI a nejlépe 30.3. co
![]()
mamul já bych aby tak bylo 30.4. 2011
abych měla porod za sebou
a byla zaběhlá doma.
Nějak se porodu děsím,
no vlastně já už od testu.. ![]()
Šema píše:
mamul já bych aby tak bylo 30.4. 2011abych měla porod za sebou
a byla zaběhlá doma.
Nějak se porodu děsím,
no vlastně já už od testu..
Ale di ty zvládla si to jednou zmákneš to i teď ![]()
Mamul joo
to si říkám pořád taky.
Co si vařila?
Abych měla inspiraci ![]()
Šema píše:
Mamul jooto si říkám pořád taky.
Co si vařila?
Abych měla inspiraci
No vidíš
já měla zelňačku ![]()
Daaji - jj, chlapi jsou sileni nekdy
a jak to muj pritel rikal dneska brachovi, jak jsem ho rano hystericky sjela, tak ho politoval, chudaka, jaky on to nema doma teror
no fakt super idylka ![]()
šemi - porodu se desim i ja, jenze ja jeste nerodila a fakt mam strach… jak jsem cetla o tom nejake clanky, ne jedna slza ukapla, ze ja nechciiiiiii ![]()
xlin píše:
Daaji - jj, chlapi jsou sileni nekdya jak to muj pritel rikal dneska brachovi, jak jsem ho rano hystericky sjela, tak ho politoval, chudaka, jaky on to nema doma teror
![]()
![]()
no fakt super idylka
šemi - porodu se desim i ja, jenze ja jeste nerodila a fakt mam strach… jak jsem cetla o tom nejake clanky, ne jedna slza ukapla, ze ja nechciiiiiii
Jojo číst hodně článků je na povzbuzení super
ale ze své vlastní skušenosti řeknu jen tolik prostě to zmáknem
šlo to dovnitř tak to musí pak i ven ![]()
To si taky říkám
A ještě si už teď říkám že budu mít krásný rychlý porod, to je můj sen. Adélku jsem rodila 23 hodin (počítám od doby co jsem měla bolesti po 5 minutách) a dalo se to zvládnout, největší odměnou byl ten náš uzlíček v náručí. A super bylo že jsem tam měla manžela, ten byl užasný, sice si chudák užil ale říkal že ke druhému porodu jde znova tak to asi nebylo tak strašné ![]()
Essexi píše:
To si taky říkámA ještě si už teď říkám že budu mít krásný rychlý porod, to je můj sen. Adélku jsem rodila 23 hodin (počítám od doby co jsem měla bolesti po 5 minutách) a dalo se to zvládnout, největší odměnou byl ten náš uzlíček v náručí. A super bylo že jsem tam měla manžela, ten byl užasný, sice si chudák užil ale říkal že ke druhému porodu jde znova tak to asi nebylo tak strašné
Je to tak ten nádhernej uzlíček všechno trápení úplně přehluší
zkrátka odměna je sladká ![]()
Ahojík holky,já se omlouvám,nějak nestíhám.. Furt ted plánuju vše kolem Honzíkových 2.narozenin a taky co koupit i k vánocům a tak
Navíc mi přestal fachat prohlížeč Mozilla a na Opeře vás sice můžu číst,ale nemůžu odpovídat,vůbec se mi tam nezobrazuje ta tabulka,kam se píše a já nevim,jak to vrátit zpátky ![]()
Jo a včera jsem zjistila,že jsem těhotná,milovali jsme se za ten měsíc jen 2×,takže to byl celkem šok,ikdyž moc příjemnej ![]()
A co vy?Je tu nějaká nová těhulka?Doufám,že jo a že téměř všechny ![]()
Andilek261 píše:
Ahojík holky,já se omlouvám,nějak nestíhám.. Furt ted plánuju vše kolem Honzíkových 2.narozenin a taky co koupit i k vánocům a takNavíc mi přestal fachat prohlížeč Mozilla a na Opeře vás sice můžu číst,ale nemůžu odpovídat,vůbec se mi tam nezobrazuje ta tabulka,kam se píše a já nevim,jak to vrátit zpátky
Jo a včera jsem zjistila,že jsem těhotná,milovali jsme se za ten měsíc jen 2×,takže to byl celkem šok,ikdyž moc příjemnejA co vy?Je tu nějaká nová těhulka?Doufám,že jo a že téměř všechny
Véééliká gratulace
![]()