Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Xzuzi krásné šatičky!!!!
Holky já jdu sice na ty odběry až teď,ale já stále věřím,že budeme mít miminko v pořádku ![]()
Zuzi je to u každého jiné, jiný kraj jiné ceny, ale mě to stálo 1500 a bylo to zatím nejdražší, ale někomu to stojí třebas jen 500…
zkus se zeptat na gyndě, nějaký Dr. na to vůbec neposílá…
Jinak výsledky jsou asi 90%… a dělá se to z odběru krve testík, a pak ještě ultrazvuk, kde jukne na šíjové projasnění a nosní kustu… a pak to zadává do nějakého programu a tam výjde to riziko… já měla 1:129 což byla jakási hranice…ale teď už vím, že je to OK a můžu se v klidu radovat z těhotenství… navíc mám už půlku za sebou, tak doufám, že ta druhá bude lepší… ![]()
xzuzi píše:
http://www.svatbasnu.cz/…ty-M9833L/1/ tak to jsou moje saticky.. tak to do nich musis byt jeste hubenoucka.. ja uz mam taky dve kila nahorebrisko se mi porad zvetsuje.. kalhoty uz nosim na gumicku.. zatim nechci kupovat ty tehu
Fííha úplná princezna ![]()
Kaťulilinka píše:
Xzuzi krásné šatičky!!!!
Holky já jdu sice na ty odběry až teď,ale já stále věřím,že budeme mít miminko v pořádku
Tak to je přece jasný
![]()
Kačenko dopadne to dobře… ty triply jsou fakt na pytel, nechápu proč je ještě nezrušily, akorát spoustu maminek vystresuje… mě se na genetice taky ptala, jestli chci zkusit ještě před odběrem ty triply, to jsem pak už odmítla, fakt vychází zbytečně falešně pozitivní, a je to k prdu… ![]()
Ja platim za screening 600,– v nemocnici… tak jsem rada… ale pak zase 4D ultrazvuk maji za 800,– plus fotky a jine veci jsou asi drazsi…
Ivušáček píše:
Kačenko dopadne to dobře… ty triply jsou fakt na pytel, nechápu proč je ještě nezrušily, akorát spoustu maminek vystresuje… mě se na genetice taky ptala, jestli chci zkusit ještě před odběrem ty triply, to jsem pak už odmítla, fakt vychází zbytečně falešně pozitivní, a je to k prdu…
Joo je to na pytel jako i když já vím že ten screening dopadl dobře tak by mě to stejně pěkně vyděsilo
![]()
xlin píše:
Zuzi, taky krasne satickybudes v nich jak princezna
ja jsem spis na ten anticky styl a tyhle ho dokonale splnuji
no tak hubena jak ta modelka nejsem, ale brisko v nich nejde jeste vubec videt, protoze to prekryva ta horni vrstva satu, i kdyz ta spodni je napevno… hlavne je nesmim zatrhnout nikde, jinak bude pruser…
xlin píše:
Ja platim za screening 600,– v nemocnici… tak jsem rada… ale pak zase 4D ultrazvuk maji za 800,– plus fotky a jine veci jsou asi drazsi…
Já platila 750 + 50 kč fotka ![]()
Ivušáček píše:
Kačenko dopadne to dobře… ty triply jsou fakt na pytel, nechápu proč je ještě nezrušily, akorát spoustu maminek vystresuje… mě se na genetice taky ptala, jestli chci zkusit ještě před odběrem ty triply, to jsem pak už odmítla, fakt vychází zbytečně falešně pozitivní, a je to k prdu…
Musí to dopadnout dobře a dopadne
Opět ťukám 3× na dřevo ![]()
Holky pokud budete mít dobré ty testy v prvním trimestru, tak ty triply hodila za hlavu… ![]()
juu ty máš krásný pupík…, zuzi…já ho zkusím taky vyfotit… ale je to spíše špek… ![]()
Mas tam komentar, zuzi
no mas uz teda solidni brisko
takove ja jeste nemam
jinak bych se do tech mych saticek fakt nevesla…
Zuzi v kolikátém jsi týdnu…nechceš si udělat metřík?? ![]()
No já už mám taky krásné bříško o víkendu ho sem hodím.A stále se drbu jak mě břicho svědí..jak roste…hrůza ![]()