Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že leden je ještě relativně daleko (i když jsem tu tenhle týden četla diskuzi o Vánocích
), přesto zkusím hodit do placu - je tu některá, co plánuje nechat volnou cestu miminku po novém roce?
My už jedno dítko máme, akt. 13m a přijde mi to už jako věčnost, co jsem byla byla těhotná, rodila…a těším se, až to prožiju znovu ![]()
Ahoj hřibenko ![]()
jestli tobě správně rozumím tak plánuješ začátkem roku otěhotnět
Také bych to tak chtěla ale ještě uvidím jsem totiž po císaři a nevím jak dlouho se má čekat. nam je ted 9měs
@Rikard Ahoj
, myslím, že se doporučuje otěhotnět nejdříve po roce
Jestli je to tak, tak to v pohodě splníte ![]()
No uvidíme. určitě zajdu ještě k lékaři abych se poradila ![]()
Mohu dotaz od vedle. Nám ted rostou zoubky vylezli dva dolní a ted dlé mého názorou lezou i horní malý má oteklé dásně a dnes v noci měl horečky 38°C
Vám už zoubky vylezli? jak jste to zvládali?
@Rikard Teploty nikdy neměla, ale horní i dolní jedničky probrečela, spát nechtěla, vždy to bylo skoro dva týdny, než byl zase klid. Trochu jí pomáhalo jíst studený jogurt
Horní dvojky vylezly za relativního klidu, byla jen trochu protivná
A víc jich zatím nemá, takže jak to bude dál, uvidíme.
Jasně díky
Každé mimko to má trochu jinak. Ty si rodila přirozeně?
@Rikard Jj, přirozeně. Užila jsem si svý, ostatně asi jako skoro každá, až po dvou týdnech jsem byla ochotná připustit, že to možná ještě někdy znovu absolvuju
No, a vidíš, rok poté se už i těším ![]()
Tak to jsme na tom skoro stejně… a chtěla bys chlapečka nebo je to jedno?
@Rikard Těžko říct
, u prvního jsem chtěla kluka, teď jsem stastna, že mám holku
Kdyby byl druhý kluk, bylo by to zase něco jiného, když holka, aspoň by měly k sobe děti blíž, taky by se toho nemuselo tolik kupovat
Takže asi jedno
I když, ve skrytu duše možná přece jen toho chlapečka ![]()
A ty?
Ahoj,
tak já mám teď chlapečka, čím se splnil můj sen. Druhé miminko bych chtěla holčičku ale uvidíme co se podaří. Hlavně manžel si moc přeje holčičku tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Mýmu chlapečkovi bude za 9dní rok a taky bych si tak představovala otěhotnět po novém roce
Jako u malého, ten je „splozený“ na 1.1. ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala, taky se chceme snažit od ledna o druhé dítko ![]()
Jee, to se nám to tu rozrůstá
A zdá se, že zatím samé budoucí druhorodičky ![]()
@Hopsinka26 Jak staré máte první?