Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky je tu vůbec nekdo, kdo jeste nemá doma dítko stejne jako já?
Holky, máte některá zkušenosti s bolestivou ovulací? Já dnes trpím jako kůň
Zkusila jsem OVU test, jestli o ní jde, nebo ne, a čára testovací jako blázen
Jak dlouho ty bolesti trvají? Kroutím se už od 8hod., nikdy se mi to nestalo, tak proto se ptám ![]()
@Hopsinka26 kdyz jsem lezela v nemocnici, tak tam semnou byla paní, která tam byla práve kvuli bolestivé ovu. Vubec nemohla chodit nic. Vypadalo to, ze jí vubec není dobre. A diagnoza byla práve bolestivá ovu…
@Hopsinka26 píše:
Holky, máte některá zkušenosti s bolestivou ovulací? Já dnes trpím jako kůňZkusila jsem OVU test, jestli o ní jde, nebo ne, a čára testovací jako blázen
Jak dlouho ty bolesti trvají? Kroutím se už od 8hod., nikdy se mi to nestalo, tak proto se ptám
Mě před dvěma lety bolel vajecnik jako blázen, myslela jsem, že jsem nasdtydla, ale zpětně mi došlo, že to byla ovu, ze ktere je dcera
Trvalo to asi jeden den.
@Kamcca ahojky ja mam kazdou ovu bolestivou boli me to vzdy tak 3dny ale ten jeden den je nejhorsi.Take to vim diky ovu testum ![]()
Já to tenkrát měla poprvé, bylo to druhý cyklus po vysazení HA, ten první jsem nic takového nepozorovala, takže to dost možná ovu ani nebyla. A od té doby ovu ani být zase nemohla (HA), takže sama jsem docela zvědavá, jak to bude po novém roce
Dneska si jdu pro poslední krabičku HA
A jedno platíčko možná zůstane nevyužité, to ještě uvidíme, jak to vyjde ![]()
@verkafr no momentálne me prepadla nejaká viroza, ja chcí být uz zase definitivne zdravá…tohle je naprd
Ahoj holky, pročetla jsem zpětně všechny příspěvky, a jak tak koukám, tak mám doma nejstarší dítko (aktuálně 2 roky)
nebo má někdo starší? Jinak jsme ze Střední Moravy-kousek od Olomouce. Byl tu dotaz, jestli manžílkové pomáhají s dětmi, tak u nás byla veškerá starost o malého i domáctnost jenom na mě ( chlapovi to nevyčítám-při práci ještě podniká), ale jak malej roste, tak se to postupně zlepšuje, teď už se o něj dokáže kompletně poostarat ![]()
Náš raubíř je docela drobeček, ve 2letech 81cm a 11kg
Teď jsem zrovna nemocní, už druhý týden doma, tak je to docela otrava ![]()
@Lenuscha
To je opravdu drobínek
, na výšku má naše malá v 15m stejně
Tak ať jste brzo fit, to je k zlosti, trávit poslední hezký dny doma…
@Lenuscha Jéé, tak náš „malinkej“ měl na roční prohlídce 81cm a 10,37
Ať jste brzy zdraví! ![]()
Jinak vám děkuju za odpovědi ohledně tý ovulace, jste zlatý ![]()
@Lenuscha ahojky to vypada ze jste nejstarsi
tak to jsem rada ze nejsem sama kdo to ma take tak muj manzel ma narocnou praci tak mu to nevycitam
a doufam ze az bude druhe tak malej uz bude zvladat vic veci sam.At jste brzo fit a jeste uzijete pocasi.
@Hopsinka26 rada pomuzu. ![]()