Snažilky leden 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8769
11.10.14 09:16

Holky je tu vůbec nekdo, kdo jeste nemá doma dítko stejne jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
11.10.14 09:38

@Kamcca Nevím, ale vypadá to, že asi ne :nevim:

@Lenuscha Ahoj, vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
12.10.14 12:35

Holky, máte některá zkušenosti s bolestivou ovulací? Já dnes trpím jako kůň :( Zkusila jsem OVU test, jestli o ní jde, nebo ne, a čára testovací jako blázen :) Jak dlouho ty bolesti trvají? Kroutím se už od 8hod., nikdy se mi to nestalo, tak proto se ptám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
12.10.14 13:14

@Hopsinka26 kdyz jsem lezela v nemocnici, tak tam semnou byla paní, která tam byla práve kvuli bolestivé ovu. Vubec nemohla chodit nic. Vypadalo to, ze jí vubec není dobre. A diagnoza byla práve bolestivá ovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
12.10.14 16:27
@Hopsinka26 píše:
Holky, máte některá zkušenosti s bolestivou ovulací? Já dnes trpím jako kůň :( Zkusila jsem OVU test, jestli o ní jde, nebo ne, a čára testovací jako blázen :) Jak dlouho ty bolesti trvají? Kroutím se už od 8hod., nikdy se mi to nestalo, tak proto se ptám ;)

Mě před dvěma lety bolel vajecnik jako blázen, myslela jsem, že jsem nasdtydla, ale zpětně mi došlo, že to byla ovu, ze ktere je dcera :-D Trvalo to asi jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
12.10.14 18:07

@Kamcca ahojky ja mam kazdou ovu bolestivou boli me to vzdy tak 3dny ale ten jeden den je nejhorsi.Take to vim diky ovu testum :D

• Citovat
  • Upravit
14030
13.10.14 10:23

Já to tenkrát měla poprvé, bylo to druhý cyklus po vysazení HA, ten první jsem nic takového nepozorovala, takže to dost možná ovu ani nebyla. A od té doby ovu ani být zase nemohla (HA), takže sama jsem docela zvědavá, jak to bude po novém roce :) Dneska si jdu pro poslední krabičku HA :mrgreen: A jedno platíčko možná zůstane nevyužité, to ještě uvidíme, jak to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
13.10.14 14:14

@Hřiběnka ja po porodu HA brat nezacla, prvni nam po vysazeni trvalo rok a pul :nevim: tak sem rikala ze je to zbytecny.Ale bolestivou ovu mam od vysazeni porad :( uz se nam ten leden bliziiii :P @Kamcca uz je ti lepe??

• Citovat
  • Upravit
8769
13.10.14 14:21

@verkafr no momentálne me prepadla nejaká viroza, ja chcí být uz zase definitivne zdravá…tohle je naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
13.10.14 14:23

@Kamcca teda to je hruza, preji ti at jsi brzo fit.

• Citovat
  • Upravit
205
14.10.14 09:29

Ahoj holky, pročetla jsem zpětně všechny příspěvky, a jak tak koukám, tak mám doma nejstarší dítko (aktuálně 2 roky) :) nebo má někdo starší? Jinak jsme ze Střední Moravy-kousek od Olomouce. Byl tu dotaz, jestli manžílkové pomáhají s dětmi, tak u nás byla veškerá starost o malého i domáctnost jenom na mě ( chlapovi to nevyčítám-při práci ještě podniká), ale jak malej roste, tak se to postupně zlepšuje, teď už se o něj dokáže kompletně poostarat :)
Náš raubíř je docela drobeček, ve 2letech 81cm a 11kg :mrgreen: Teď jsem zrovna nemocní, už druhý týden doma, tak je to docela otrava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.10.14 09:42

@Lenuscha :mavam: To je opravdu drobínek :), na výšku má naše malá v 15m stejně :-)) Tak ať jste brzo fit, to je k zlosti, trávit poslední hezký dny doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
14.10.14 09:59

@Lenuscha Jéé, tak náš „malinkej“ měl na roční prohlídce 81cm a 10,37 ;)Ať jste brzy zdraví! ;)

Jinak vám děkuju za odpovědi ohledně tý ovulace, jste zlatý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
14.10.14 11:57

@Lenuscha ahojky to vypada ze jste nejstarsi :lol: tak to jsem rada ze nejsem sama kdo to ma take tak muj manzel ma narocnou praci tak mu to nevycitam :) a doufam ze az bude druhe tak malej uz bude zvladat vic veci sam.At jste brzo fit a jeste uzijete pocasi.
@Hopsinka26 rada pomuzu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2675
14.10.14 12:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat