Snažilky leden 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
29.10.14 09:29

No praave, muj deda byl z dvojcat a pritelova maminka je z dvojcat.. No doufam, ze to aspon vyjde. Kdyz jsem si cetla diskuze jak s tim maji holky problemy.. Tak uvidim jak ja po 11 letech antiny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
29.10.14 09:54

@verkraft a kdy máš narozky? Já v únoru, tak jsme skoro stejně starý (mladý) :mrgreen:

@smoochy Já jsem antinu nebrala a trvalo nám to přes 2 roky, kámoška brala asi 8 let a hned druhý měsíc byla těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.10.14 10:03

Narozky mam za chvili.. :) v listopadu mi bude 26. Nejvyssi cas zacit neco delat :-D Jeste musim vsechno pozjistovat na uradech ptz jsem osvc a uplne nevim co je potreba abych aspon neco dostavala.. :/ tohle to je hrozny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
29.10.14 10:55

Holky ja mam narozky v kvetnu:-)To je fajn ze jsme tady stejne mlady :mrgreen: ja brala antinu 7let a trvalo nam to rok a pul tak nevim cim to bylo.No koukam ze se pekne rozrustame :P

• Citovat
  • Upravit
2675
29.10.14 11:10

@smoochy Tak to nevím s tím OSVČ :nevim:

No rozrůstáme se pěkně :) Už se docela těším na skupinku, tam snad budu mít větší přehled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
29.10.14 11:34

Holky a ta skupinka to je tady na emiminu? Jak rikam na tohle jsem trupka moc se v tom neorientuju :think:

• Citovat
  • Upravit
2675
29.10.14 12:39

@verkafr jj, na emiminu, jen tam jsou lidi, které schválí ten, kdo založí skupinu a nikdo jiný si nemůže číst, co tam členové píšou ;) Je to v podstatě skoro stejný jako normální diskuze, akorát tvý příspěvky nebo třeba fotky vidí jen ti členové ;) A máš tam i psaný, kdo všechno je ve skupině, kdy naposledy byly přihlášený, máš tam nástěnku, na kterou můžeš cokoliv vkládat a to je asi tak to nejhlavnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
29.10.14 12:43

@Hopsinka26 dekuju to je parada :mrgreen: uz se tesim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11170
29.10.14 13:40

@smoochy: já jí brala 10 let a povedlo se hned první měsíc snažení ;)

Mě bude holky v prosinci 30 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
29.10.14 14:37

@Pikia taky mladice :kytka: to je hezky holky.Ja si myslim ze nam to neslo ze stresu protoze pak jsme na to tak nemysleli zarizovali jsme svatbu a nakonec jsem byla nevesta v 6tydnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8769
29.10.14 14:43

Holky tak mam za sebou první dva dny v práci a je to celkem psychicky naročný. Kolegyni se séf mel vyjádřit tak, že po tak dlouhé marodní nemam narok na žádné doktory atd.. takže vubec nevím jak budu docházet do toho ISCARU. Dneska tu není, ale zítra se to s ním hodlám řešit, protože to proste nejde zrušit a je to pro me hrozne moc dulezite :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
29.10.14 14:46

@Kamcca teda to je nehoraznost!!Urcite za nim zajdi a promluv si snim o tom.Mui pochopit ze mas narok take na rodinu. Urcite nam sem pisni jak jsi dopadla :hug:

• Citovat
  • Upravit
8769
29.10.14 14:48

@verkafr problem je, že tu na ten termín mame zrovna hrozne moc prace, ale to tu bude vzdycky :(. Takže i kdyz bych to přeobjednala tak příste to muže být uplne to samé… a o to rozhodne nestojím. A hlavne ja vsechny ty vysetření chci mít co nejdřív… to přeci musí každý pochopit.
Jinak holky me ted bude 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
29.10.14 14:57

@Kamcca ja te naprosto chapu :* urcite to nerus jak rikas blazinec v praci bude vzdycky :cert: u nas v praci byl taky blazinec nez sem odesla a je to tam porad stejny

• Citovat
  • Upravit
8769
29.10.14 15:11

@verkafr jojo presne, ja se z toho proste nezblázním. Na doktora mam narok. No uvidím, zitrra si s nim promluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí