Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verkafr no jdeme do CAR, tak se to asi protahne. Hrozne rada bych se chtela začít snazit o Vánoce. Tak snad to klapne
@Kamcca tak treba to na ty Vanoce vyjde
jsem zvedava jak rychle to pujde nam… ![]()
@verkafr tak ja doufam, ze kdyz to poprve i po druhé slo rychle, ze to poujde i po tretí jen ten výsledek musí být jiny ![]()
Holky, já už listovku dlabu taky
Minulý týden měl miláček 1. narozeninky a dnes na roční prohlídce 81cm a 10370g, tak si říkám, že mi to miminko nějak rychle odrostlo a už se těším na leden, až se začneme snažit o dalšího prcíka
A chtěla bych znovu chlapečka ![]()
@Kamcca urcite uz to bude v poradku a vysledek bude krasne miminko.
@Hopsinka26 to jsme na tom podobne:-)My mame zatim 78cm a 11530g jsme poradny:-):-) uz je mi smutno po brisku a po vsech tech vecech kolem miminka:-)Hopsinko uz chodite?
@verkafr Tak to máš o něco menší a těžší prťátko
Ne nechodíme. Teda snaží se kolem nábytku, ale sám nechce
Měli jsme třmeny kvůli kyčličkám, tak doháníme teprve
A vy? Kolik je malé/mu? Nějak jsem přehlídla co máš za dítko a kolik mu je, promiň
Taky mi to bříško atd. chybí ![]()
@Hopsinka26 nam bude 12.rijna 8 mesicu mame chlapecka
take zaciname obchazet nabytek ale take nam to moc nejde.Mame jeste cas
malej se narodil ve 37tt ale vse bylo naprosto ok je i dost napred podle nasi dr. odkud pak jste??? my kousek od Liberce asi 30km
@verkafr Ty bláho, tak to je pořádnej chlapák na 8m
Náš kluk měl v 8m 75cm a 9160g, on je pořád takovej hubeňour ke svý výšce
(aspoň snad nebude po mamince
) Ale to je teda šikulka, že už obchází, náš Vojtíšek zjistil že má nožičky až v 11m
Já jsem od Třeboně, takže přes celou republiku ![]()
@Hopsinka26 no je velikej porodni miry byly 3130g a 49cm ale v 37tt jak sem ti psala
nevim kolik by mel normalne ve 40tt
to ma po manzeloj ja sem mrnava
v Treboni je krasne jednou jsem tam byla na vylete ![]()
Holky, ta moje žížala má aktuálně (necelých 15m) má cca 80cm a asi 9,5kg ![]()
@verkafr píše:
@Hřiběnka to je dobre ne??Holky byvaj drobnejsi:-)
Do tabulek se ještě vejde
, i když je dole. Pár deka navíc by jí neuškodilo, jenže to by nesmela být neustále v pohybu ![]()
@Hřiběnka Tak my nejseme taky nějak při tělíčku
Má 81cm a 10,37, ale je to chlap a nejtěžší má hlavičku
Vybočuje ze všech tabulek
Na roční dítě má 50cm
Ale je to moje životní láska ![]()
@Hopsinka26 ahojky no hlavne ze jste v poradku. A bastite normalne? U nas s jidlem neni problem:-)coz sem rada neni jidlo ktery by nesnedl:-)ale neni tlustej je to chlap jak rika @Hopsinka26
my mame take velikou hlavu na 6mesicich mel 47cm a ted na 8mesicich mame 49cm
take je to moje laska. Miluju ho broucinka. Holky to tak neuveritelne utika jak nam ty broucci rostou. Pamatuju si odjezd do porodnice a najednou je nam 8mesicu.
@Kamcca ahaa
tak snad to bude v poradku. A musite nejakou dobu cekat nez se budete moct snazit??
Holky neznate nejaky figl jak na druheho chlapecka??