Snažilky od 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12982
5.3.10 10:05

Via podle mě to v lékárně nekoupíš, ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
5.3.10 10:17

Já myslím že si to můžeš objednat na netu…tady v ČB to stálo 365 Kč jedna lahvička a ta je tak na měsíc, má se to brát 12 týdnů v kuse. Takže malinká investice, ale co bysme pro otěhotnění neudělaly :-) Ani to neni ošklivý, třikrát denně lžička do deci vody před jídlem…jen si musím hlídat abych si to nosila sebou do práce..vypadá to jako placatice, přítel si ze mě dělá legraci, že v tom mám stejně becherovku a ne bylinky :-)

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
5.3.10 10:22

No kdyby to chutnalo i jako becherovka, tak by to bylo celkem super :lol: Peněz je to dost, ale to miminko za to stojí. A kdyby se to povedlo tak bych byla nejštastnější na světě. Tak to objednám přes net a bude…díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
5.3.10 10:38

To každopádně, kdybych to měla pít po litrech, tak do toho jdu, jen aby se to povedlo :-) Řeknu Vám holky že tady na jihu chumelí jako blázen a já už se tak těšila na jaro, že bude konečně trochu sluníčka…je to úplná vánice, ještě že mám sebou v práci oběd a nemusim ven :-)

• Citovat
  • Upravit
6585
5.3.10 10:56

Tak snad se nam to holky povede, drive neexistovaly zadne vitaminy a doplnky jako v dnesni dobe a narodily jsme se i bez toho, musime jen doufam a hlavne se nesmi na to myslet, kdyz budeme porad na to myslet tak se to nepovede a pak kdyz uz si clovek mysli ze to nepujde tak se to stane :)
U nas na Morave je hezky i slunicko sviti a pritel je na sluzebce v Cechach a psal ze tam je uplna chumelenice, jeste ze u nas to neni ale o vikendu to ma prijit :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.3.10 11:00

Holky a jste nektera z vas vdana bo jste svobodne a jak dlouho mate pritele ze planujete mimco? :)
Ja teda vdana nejsem, na Stedry den jsme se zasnoubili s pritelem a pristi tyden ve ctvrtek mame prvni vyroci :) Planovali jsme ze by jsme v lete chteli svatbu ale nakonec jsme plany zmenily a prvni chceme mimno, penize radeji investujeme do mimca nez do svatby, ktera bude pozdeji .. myslim ze v dnesni dobe se uz na svatbu nehraje, nejaky papir stesti neudela. Pritel je totiz rozvedeny, mel pritelkyni 8 let a ma s ni chlapecka kteremu jsou 2 roky, takze stesti to urcite neprinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
5.3.10 11:07

Tak já jsem teda svobodná a svatbu neplánujeme, s přítelem jsme spolu necelé 3 roky, ale známe se mnohem dýl. Tady chumelilo a teď už je klídek … ale bude tam kosa :poblion:

Jo jo, přesně, ženy otěhotněly i za horších dob, tak v dnešní době by to měla být hračka :lol: No ale moc mi to nepřijde kolikrát :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
5.3.10 11:09

Já se tedy přiznám, že jsem svobodná a s přítelem sme spolu hodně krátce, od podzimu…jenže to prostě cítim, že je to ten pravej a že nechci na nic čekat, když to pak nevyjde tak se nedá nic dělat, zase lepší než zůstat bezdětná..S tim předchozím to byly tři roky a přesvědčená že s nim chci rodinu jsem nebyla vůbec…takže si říkám že když ten pocit teď přišel, tak ho musím vyslyšet :-) Brát se zatim nechceme, to můžem až se to narodí, to nějak neřeším, i když bych se jednou ráda vdávala… :-D

• Citovat
  • Upravit
6585
5.3.10 11:18

To jsme na tom podobne, sice spolu budeme rok ale po dvou mesicich uz byval u nas aby nemusel bejt s tou svoji byvalou ktera jeste u nej bydlela, pak se vystehovala a uz 9 mesic bydlime spolu a nemuzu si na nic stezovat, tez jsem presvedcena ze je ten pravej, jeste nedavno jsem o detech ani nepremyslela ale pak jsme se oba dva najednou rozhodli a moc se tesime. Take jsem si myslela ze pritel kdyz uz ma maleho tak uz nebude chtit se mnou ale je to opak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
5.3.10 12:19

Tak to je fajn, už sem tady na diskuzích četla hodně přízpěvků, samé snažilky, rozjeté diskuze, potřebovala sem to taky s někým sdílet, spíš s holkama co jsou na tom stejně, chlap doma to moc neřeší, toho spíš zajímá ta výroba a nejradši by vyráběl třikrát denně, pořád mu musim vysvětlovat, že z nedozrálýma spermiema se můžem nechat akorát tak vyfotit :-)čtu tady hromadu rad a názorů, co kdo jak dělá, nedělá, možná toho čtu až moc takhle na začátku snažení :-)

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
5.3.10 12:25

Tak já jsme taky svobodná a s přítelem jsme skoro dva roky, ale známe se mnohem déle. První rok jsme si pěkně zkusili a konečně bydlíme spolu už nějaký čas, takže jsme se rozhodli že bychom mimčo chtěli. On sice svatbu chtěl dřív jak dítě, ale u nás je to trošku složitější a určitě i finančně náročnější. Takže jsme se rozhodli peníze investovat do malinkého uzlíčku štěstí :wink:
Naši se brali po půlročníznámosti a jsou spolu už mnoho let, takže myslím že na tom čase moc nesejde. Někdo je spolu 10 let a pak se rozejdou, takže myslím, že záleží na monoha jiných věcech :-D
Já příteli furt říkám, že by už ho žádná stejně nechtěla, tak má smůlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.3.10 12:28
Zuzuu píše: Čtu tady hromadu rad a názorů, co kdo jak dělá, nedělá, možná toho čtu až moc takhle na začátku snažení :-)

Taky jsme toho strašně moc načetla a myslím, že ej to jen na škodu. Aspoň teda u mě. Koupím vitamínky a přírodní preparáty a budu si to snažení užívat a je to :dance: Buď se podaří nebo ne…kromě toho co už dělám to stejně nějak moc ovlivnit nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.3.10 12:57

To jo .. chlap by chtel porad ale spravne by to melo bejt tak jednou za dva az tri dny co me rikala doktorka a kdyz jsem mu to rekla tak se mohl zblaznit ale v dobrem :lol: taky asik jsem toho uz dost precetla ale lepsi je bejt pripravena a vsechno vedet kdyz jsme se rozhodli do takove veci jit :)
Jak uz jsem rikala pritel ma z prvniho manzelstvi maleho takze take od nej mam nejake informace, vi toho pomalu vice nez zenska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.3.10 13:23

Ahoj holky, jestli Vám můžu poradit (nechci vypadat jako brouk Pytlík) sama jsem brala HA, navíc jsem byla hodně silná kuřačka - takže vyhlídky na brzké otěhotnění nic moc, ale… HA jsem vysadila na začátku prosince, držela se rad plodných a neplodných dnů, měření teploty a nic. Na konci prosince jsem zjistila, že se nepovedlo - taky bych chtěla možná moc, otěhotnět hned první měsíc, tak jsem se na všechno počítání vykašla, s přítelem jsme se milovali celý měsíc každý den, akorát asi 2× se mi nechtělo, no teď jsem ve 12 týdnu. Takže doporučuji vyprdnout se na jakýkoliv počítání, měření teploty a tak a prostě se jenom milovat. Stačí ob den, životnost spermií je delší, nebo třeba každý den a třeba to vyjde líp. Plánovanou menses jsem už na konci ledna nedostala. Opravdu nechci vypadat jako nějaká chlubilka nebo že jsem sežrala všechnu moudrost světa, ale nám to výborně fungovalo a tak se chci poděli. Ať vám to děvčata vyjde co nejdřív. Moc vám to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
5.3.10 13:26

jj, a holky kolikrát už ste si dělaly těhotenský test? :-) Já teď při každým náznaku zaběhla zakoupit, i když rozum říkal že je brzo aby něco ukázal, i kdyby tam něco bylo, ale prostě jen pro ten chvilkový pocit vzrušení, co kdyby :-D Když vyšel negativní, tak sem nebyla zklamaná, jen sem si řekla…to sem si stejně myslela :-)))) No blázen úplnej..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky