Snažíme se znovu po samovolném potratu

316
13.10.24 18:24

Snažíme se znovu po samovolném potratu

Zdravím holky, po nějaké odmlce jsem zpět. Na začátku měsíce září jsem samovolně potratila v 6týdnu. Obešlo se to bez revize. Po 5ti týdnech dorazila menstruace. Máte někdo podobné zkušenosti? Podařilo se Vám brzy otěhotnět? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.10.24 19:18

Ahoj, snazili jsme se rok. Taky byl samovolny potrat jako u tebe. Na dite pak bylo zadelano do tri mesicu. Mas tvz. pohnojeno.

• Citovat
  • Upravit
13.10.24 20:12

@AnneM ahoj já jsem potratila v 7tydnech. Naštěstí to samo odešlo. Před par dny jswm přestala krvácet teď čekat na měsíčky. A kdy ti doktor řekl, že se můžete zase snažit? A po jak dlouhé době jsi otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
13.10.24 22:06

@Veroniiikaaa30
Vzhledem k tomu, že to odešlo samo, bez revize, a děloha byla při kontrole čistá (15 dní po začátku potratu), tak mi doktor řekl, že by nechal jedno krvácení a dostali jsme zelenou.
Nechávali jsme tomu volný průběh cca od dubna, nijak jsem to nehlídala. Od cca července jsem začala měřit teplotu, v srpnu udělala jeden ovulační test, zrovna vyšel pozitivní a to byl teda i cyklus, kdy jsem otěhotněla, ale bohužel následoval výše zmíněný samovolný potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.24 07:29

@AnneM takže jestlli to chápu dobře tak jsi měla samovolny potrat dvakrát? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.10.24 09:49

@Veroniiikaaa30
Nene. Asi jsem to napsala jako tatar :lol: pardon
Od dubna 2024 jsme nechávali volný průběh, v srpnu se mi podařilo otěhotnět, měřila jsem si teploty a vyšel i pozitivní ovulační test. O miminko jsem přišla v 6tt, to bylo na začátku září. Krvácela jsem 5 dní, trošku silnější menstruace než jsem zvyklá. 15 dní po potratu (potvrzeno na pohotovosti, že to byl samovolný potrat) jsem byla u doktora a ten mi řekl, že děloha čistá, vaječníky v pořádku. Mám nechat proběhnout jedno krvácení, což je zrovna teď, a můžeme se snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.24 09:56

@AnneM aha mě doktor řekl ze máme počkat dva cykly. Takže budu čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.10.24 11:32

@Veroniiikaaa30 záleží doktor od doktora no. Vzhledem k tomu, že děloha byla čistá a vaječníky v pořádku, tak říkal, že to jedno krvácení bude stačit. Já vlastně i hned ovulovala dva týdny po potratu (dělala jsem si ovulační test), takže tělo se z toho dostává rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.24 19:06

@AnneM tak dej pak vědět jestli se vám to podaří :) já teprve čekám kdy dostanu měsíčky a taky bych se nejradši snažila hned ale chci počkat ty dva měsíce když to muj doktor řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.10.24 21:03

@Veroniiikaaa30 no jsem hrozně zvědavá. Co jsem tak pročítala různé diskuze, tak někomu se to povedlo hned, někdo čekal i víc jak půl roku. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.24 14:46

@AnneM Snažili jsme se měsíc hned se to povedlo ale potratila jsem. A bojím se aby to pak šlo taky rychle a abych zase nepotratila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.11.24 08:22

Ahoj, zkusili jsme to po necelých 3 měsících a povedlo se na poprvé. Pila jsem kontryhelový čaj a inofilic. Jestli to mělo vliv nevím, ale alespoň jsem měla pocit, že proto něco dělám. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
6.11.24 08:34

Já měla teď anovulační cyklus, takže čekám na ms, a snad bude další cyklus v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
15.11.24 15:35

Ahoj, ja jsem necele dva týdny po samovolném potratu. Dnes jsem byla na kontrole a vše je pryč❤️ doktor říkal, ať necháme proběhnout jednu MS a můžeme se začít znovu snažit 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty