Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak podavam info. Ms neprisla, furt me boli to bricho a picha me v nem, dnes rano jsem mela zaludek na vode. Test jsem nedelala. Pockam do zitrka ci nedele. Jestli nejsem tehotna tak mi asi hrabe ![]()
@lucinka1985 @Andreofix a jak holky vy?
@zelvacik ahooj
ja jsem si dneska delala ten digitalni clearblue a vyslo to
pristi tyden zavolam k doktorce a zkusim se objednat
budes zkouset testovat zitra?
@Andreofix tak to obrovska gratulace!!! A ty ses objednala k dr tak brzy? Ja se tam driv jak v 7tt nechystam ![]()
Ja jsem to dneska vydrzela, az se sama divim
ale zitra testnu. po ms ani znamka. Bricho uz boli min, ale zaludek mam na vode a dnes me boli bradavky. Jestli nejsem tehotna tak mi fakt hrabe ![]()
@Andreofix a mela si ten test I s indikatorek poceti? Kolik ti to ukazalo?
Ahoj holky… co myslíte… mám nepravidelnou menstruaci, takže těžko odhadnou, kdy příjde… dělala jsem si test včera a dnes a výsledek viz. foto… Myslíte, že by se mohlo jednat o těhotenství? Mám strach aby to nebyla jen cysta. Děkují za odpověď test je Dr. Max citlivost 10
@Nena15 no tak dusik je to krasny, aj ten z dneska je silnejsi. Zkusila bych testovat az tak za 2-3 dny. Jestli bude jeste silnejsi. A proc si myslim ze je to cysta? Trpis na ne? Ja bych to videla na tehotenstvi ![]()
@zelvacik píše:
@Nena15 no tak dusik je to krasny, aj ten z dneska je silnejsi. Zkusila bych testovat az tak za 2-3 dny. Jestli bude jeste silnejsi. A proc si myslim ze je to cysta? Trpis na ne? Ja bych to videla na tehotenstvi
Na cysty netrpím nikdy jsem žádnou neměla a ni začátkem března na kontrole doktor neříkal, že by nějakou viděl, ale snažíme se s manželem o miminko docela dlouho, tak mám strach doufat, abych nebyla zbytečně zklamaná kdyby to byla cysta člověk nikdy neví, ale co jsem tak četla, tak cysta většinou nesílí… Uvidíme
Nedokážu ani říct kolikátý den jsem DPO, mám strašně nepravidelnou menstruaci cca od 33 po 66 dnů.
@zelvacik nee já tam jen chci zavolat a objednat se.. ale ne hned
ukázalo mi to 1-2 týdny od oplodnění ![]()
@Nena15 uvidis za par dni, jestli bude silit tak je to jasny! Ja zrovna taky cekam. Mela jsem opravdu pidi ducha a zitra se chystam testovat, tak treba se pak budeme potkavat ve skupine se stejnym mesicem porodu. Budu drzet palecky ![]()
@Andreofix jee ted to ctu, sem to predtim spatne precetla. Tak snad se k tobe zitra pridam. Me dnes neni vubec dobre ![]()
@zelvacik píše:
@Nena15 uvidis za par dni, jestli bude silit tak je to jasny! Ja zrovna taky cekam. Mela jsem opravdu pidi ducha a zitra se chystam testovat, tak treba se pak budeme potkavat ve skupine se stejnym mesicem porodu. Budu drzet palecky
Pididucha jako já? Já právě chci testovat až v pondělí, ale nevím nevím jestli vydržím
Já jsem hrozná… navíc mě teda občas chytají šílený křeče do podbřišku, ale během chvilinky přejdou a zase ok, tak vždycky jdu s obavama na záchod… jojo kéž by sme se potkávaly
Držím palce aby ti to vyšlo.
@Nena15 krece do podbrisku mam taky a mela jsem I u prvniho a to I horsi nez ted a vse bylo v poradku, musime verit ze carky budou silit a vse bude ok. Duch byl snad jeste vic pidi jak ten tvuj ![]()
@zelvacik tak zitra rano napis, myslim na tebe!!! Mne je taky desne spatne. Zvracim a krece v podbrisku hruza.
Tak doufam, ze se ke me zitra pridas ![]()
@zelvacik píše:
@Nena15 krece do podbrisku mam taky a mela jsem I u prvniho a to I horsi nez ted a vse bylo v poradku, musime verit ze carky budou silit a vse bude ok. Duch byl snad jeste vic pidi jak ten tvuj
Tak snad
v pondělí dám vědět jak to vypadá… A ty dej taky 100% vědět!
@Andreofix píše:
@zelvacik nee já tam jen chci zavolat a objednat se.. ale ne hnedukázalo mi to 1-2 týdny od oplodnění
A co to bylo prosím za test, že bych si jej taky koupila do zásoby…mě čeká ještě 11 dní čekání, už aby to bylo