Snažíte

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
6.5.16 13:49

Holky tak podavam info. Ms neprisla, furt me boli to bricho a picha me v nem, dnes rano jsem mela zaludek na vode. Test jsem nedelala. Pockam do zitrka ci nedele. Jestli nejsem tehotna tak mi asi hrabe :lol:
@lucinka1985 @Andreofix a jak holky vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
6.5.16 22:56

@zelvacik ahooj :) ja jsem si dneska delala ten digitalni clearblue a vyslo to :-) pristi tyden zavolam k doktorce a zkusim se objednat :-)budes zkouset testovat zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.5.16 08:45

@Andreofix tak to obrovska gratulace!!! A ty ses objednala k dr tak brzy? Ja se tam driv jak v 7tt nechystam :)
Ja jsem to dneska vydrzela, az se sama divim :pankac: ale zitra testnu. po ms ani znamka. Bricho uz boli min, ale zaludek mam na vode a dnes me boli bradavky. Jestli nejsem tehotna tak mi fakt hrabe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.5.16 08:48

@Andreofix a mela si ten test I s indikatorek poceti? Kolik ti to ukazalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.5.16 08:55

Ahoj holky… co myslíte… mám nepravidelnou menstruaci, takže těžko odhadnou, kdy příjde… dělala jsem si test včera a dnes a výsledek viz. foto… Myslíte, že by se mohlo jednat o těhotenství? Mám strach aby to nebyla jen cysta. Děkují za odpověď test je Dr. Max citlivost 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.5.16 09:54

@Nena15 no tak dusik je to krasny, aj ten z dneska je silnejsi. Zkusila bych testovat az tak za 2-3 dny. Jestli bude jeste silnejsi. A proc si myslim ze je to cysta? Trpis na ne? Ja bych to videla na tehotenstvi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.5.16 11:47
@zelvacik píše:
@Nena15 no tak dusik je to krasny, aj ten z dneska je silnejsi. Zkusila bych testovat az tak za 2-3 dny. Jestli bude jeste silnejsi. A proc si myslim ze je to cysta? Trpis na ne? Ja bych to videla na tehotenstvi :palec:

Na cysty netrpím nikdy jsem žádnou neměla a ni začátkem března na kontrole doktor neříkal, že by nějakou viděl, ale snažíme se s manželem o miminko docela dlouho, tak mám strach doufat, abych nebyla zbytečně zklamaná kdyby to byla cysta člověk nikdy neví, ale co jsem tak četla, tak cysta většinou nesílí… Uvidíme :) Nedokážu ani říct kolikátý den jsem DPO, mám strašně nepravidelnou menstruaci cca od 33 po 66 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
7.5.16 12:55

@zelvacik nee já tam jen chci zavolat a objednat se.. ale ne hned :) ukázalo mi to 1-2 týdny od oplodnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.5.16 18:57

@Nena15 uvidis za par dni, jestli bude silit tak je to jasny! Ja zrovna taky cekam. Mela jsem opravdu pidi ducha a zitra se chystam testovat, tak treba se pak budeme potkavat ve skupine se stejnym mesicem porodu. Budu drzet palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.5.16 19:01

@Andreofix jee ted to ctu, sem to predtim spatne precetla. Tak snad se k tobe zitra pridam. Me dnes neni vubec dobre :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.5.16 19:14
@zelvacik píše:
@Nena15 uvidis za par dni, jestli bude silit tak je to jasny! Ja zrovna taky cekam. Mela jsem opravdu pidi ducha a zitra se chystam testovat, tak treba se pak budeme potkavat ve skupine se stejnym mesicem porodu. Budu drzet palecky :kytka:

Pididucha jako já? Já právě chci testovat až v pondělí, ale nevím nevím jestli vydržím :D Já jsem hrozná… navíc mě teda občas chytají šílený křeče do podbřišku, ale během chvilinky přejdou a zase ok, tak vždycky jdu s obavama na záchod… jojo kéž by sme se potkávaly :) Držím palce aby ti to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.5.16 20:09

@Nena15 krece do podbrisku mam taky a mela jsem I u prvniho a to I horsi nez ted a vse bylo v poradku, musime verit ze carky budou silit a vse bude ok. Duch byl snad jeste vic pidi jak ten tvuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
7.5.16 20:35

@zelvacik tak zitra rano napis, myslim na tebe!!! Mne je taky desne spatne. Zvracim a krece v podbrisku hruza.
Tak doufam, ze se ke me zitra pridas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.5.16 20:44
@zelvacik píše:
@Nena15 krece do podbrisku mam taky a mela jsem I u prvniho a to I horsi nez ted a vse bylo v poradku, musime verit ze carky budou silit a vse bude ok. Duch byl snad jeste vic pidi jak ten tvuj :)

Tak snad :) v pondělí dám vědět jak to vypadá… A ty dej taky 100% vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.5.16 23:22
@Andreofix píše:
@zelvacik nee já tam jen chci zavolat a objednat se.. ale ne hned :) ukázalo mi to 1-2 týdny od oplodnění :)

A co to bylo prosím za test, že bych si jej taky koupila do zásoby…mě čeká ještě 11 dní čekání, už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí