Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zelvacik ty jo ty máš ale pevnou vůli. Zítra držím palečky a dej vědět
![]()
Dobry rano holky tady je test z dnesniho rana. Realne je ta carka mnohem vyraznejsi, vsechny fotky mam maznuty, toto je neostrejsi
no a dneska
je mi hrozne, u prvniho jsem zvracela az do 16tt takze se mam na co tesit. Ale co pro miminko neudelame a nevydrzime ze? ![]()
@zelvacik píše:
Dobry rano holky tady je test z dnesniho rana. Realne je ta carka mnohem vyraznejsi, vsechny fotky mam maznuty, toto je neostrejsino a dneska
je mi hrozne, u prvniho jsem zvracela az do 16tt takze se mam na co tesit. Ale co pro miminko neudelame a nevydrzime ze?
Jéé ty se máš moc gratuluji ![]()
Tak mě to holky nedalo a udělala jsem si test teď odpoledne výsledek je v limitu a je takový…
@Nena15 teeda na to ze je delany odpoledne tak fakt krasny. Myslim ze uz je to celkem jasne. Gratuluji a preji ti at je vse v poradku! ![]()
@zelvacik píše:
@Nena15 kdy budes jeste testovat?
Zítra ráno digitálním testem co koupil manžel
Uvidíme snad tam něco bude… Nechci být hned po ránu zklamaná…
@zelvacik píše:
@Nena15 teeda na to ze je delany odpoledne tak fakt krasny. Myslim ze uz je to celkem jasne. Gratuluji a preji ti at je vse v poradku!
Jinak koukám, že ty máš taky velmi vydařený test
Už to vypadá, že pokud ve bude jak má budeme rodit ve stejný měsíc ![]()
@Andreofix píše:
Kdy budete volat doktorce???
já ještě počkám co test zítra a za týden a asi za 14 dní pokud bude vše jak má ![]()
@Nena15 Tak počkej za týden nebo za 14 dní??
a kdy jsi měla dostat ms?
@Nena15 myslim si ze zklamana nebudes a test bude pozitivni @Andreofix @Nena15 jsem se holky dneska divala na net a do kalendare. Termin porodu mi to vypocitalo na 16.1. Takze tak ta polovina ledna no
pokud nebudu mit zadne problemy tam se k dr chci objednat tak na 7-8tt. Vychazi to na konec kvetna zacatek cervna. To bude dlouhy mesic
@lucinka1985 doufam kocko ze se k nam za par dni pridas!!! Kolik jsi dpo?
@zelvacik píše:
@Nena15 myslim si ze zklamana nebudes a test bude pozitivni @Andreofix @Nena15 jsem se holky dneska divala na net a do kalendare. Termin porodu mi to vypocitalo na 16.1. Takze tak ta polovina ledna nopokud nebudu mit zadne problemy tam se k dr chci objednat tak na 7-8tt. Vychazi to na konec kvetna zacatek cervna. To bude dlouhy mesic
Tak já sem si dneska dělala ten digi test a výsledek je takovýto…