Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nena15 no huraaa tak uz je to taky jisty
ja porad premyslim kdy zavolat te doktorce. Dneska jsem 4+1 tak kdybych se objednala na pristi tyden tak by to uz slo ne? Jsem nedockava ![]()
@Andreofix píše:
@Nena15 no huraaa tak uz je to taky jistyja porad premyslim kdy zavolat te doktorce. Dneska jsem 4+1 tak kdybych se objednala na pristi tyden tak by to uz slo ne? Jsem nedockava
Pořád se mi tomu nechce věřit po takové době, že to vyšlo a bojím se aby to nebyla cysta, ale to je asi blbost co?
… Já volala doktorovi dnes a ten mi řekl, že není na co čekat s takovým výsledkem a že mám dorazit hnedka ve středu, tak uvidíme co řekne… já bych měla být podle testu taky 4+xyz
… ale stejně je zajímavý, že klasické testy ukazovaly čárku vždy o dost světlejší a to měly citlivost 10 a digi s citlivostí 25 ukázal 2-3 od početí a 4-5 tt…
@Nena15ape blbooost zadna cysta, na to ani nemysli!!! A halavne cysty pry ukazuji uplne pidi duchy
tak ja teda taky zavolam doktorce hned dneska a uvidim co mi rekne ![]()
No s tim testem jsem to mela podobne. Kdyz jsem delala ten digitalni tak jsem myslela, ze mi jeste nic nenameri a taky jsem cucela jak puk ![]()
@Andreofix píše: @Nena15ape blbooost zadna cysta, na to ani nemysli!!! A halavne cysty pry ukazuji uplne pidi duchytak ja teda taky zavolam doktorce hned dneska a uvidim co mi rekne
No s tim testem jsem to mela podobne. Kdyz jsem delala ten digitalni tak jsem myslela, ze mi jeste nic nenameri a taky jsem cucela jak puk
Tak dej vědět na kdy tě doktorka objednala
Co sem tak četla, tak věřit se dá o 100% víc tomu digi než těm plasťákům… Takže já se spoléhám, že je to pravda ![]()
@Nena15 Tak teď jsem se tam dovolala a objednala mě na příští týden ve čtvrtek
už jsem hrozně natěšená
do té doby budu asi počítat hodiny ![]()
Jo tak já si taky myslím, že pokud už to řekne digitál tak to bude pravda. O nějakých falešných výsledcích na digitálu jsem ještě neslyšela ![]()
@Andreofix píše:
@Nena15 A ty se vlastně snažíš o první? A kolik ti je let?
Taky jsem o digitálu hodně četla a nikdy teda nezklamal… Já počítám hodiny už i teď a to jdu pozítří… Na druhou stranu jsem si říkala, že mě mohli objednat až za 14 dnů aby bylo vidět už srdíčko… teď tam bude leda tak prd vidět. Ty už nějakého sviště máš?
Ano o první
je mi 25
@Nena15 teeda parada!! Ja si ten digitalnj kupovat nechtela ale tak jste me nalakali ze si ho snad koupim
toto neni urcite zadna cysta ![]()
@zelvacik píše:
@Nena15 teeda parada!! Ja si ten digitalnj kupovat nechtela ale tak jste me nalakali ze si ho snad koupimtoto neni urcite zadna cysta
Za mě ho můžu jenom doporučit… klasický testy mi dělaly slabé čárky a digi ukázal 2-3 týdny od oplodnění a už 4-5 tt.
@Nena15 No já se ale popravdě obávám, že příští týden ve středu tam taky nebude ještě vidět srdíčko.. to bych měla být 5+4 tt… tak nevím no. Zdá se mi to na srdíčko taky moc brzy ![]()
@Andreofix píše:
@Nena15 No já se ale popravdě obávám, že příští týden ve středu tam taky nebude ještě vidět srdíčko.. to bych měla být 5+4 tt… tak nevím no. Zdá se mi to na srdíčko taky moc brzy
Právě mě reakce pana doktora zarazila… jak hnedka řekl středu… měla sem chuť mu říct jestli nebude lepší až za 14 dnů, ale na druhou stranu aspoň budu jistá že je mimčo tam kde má být…
@Nena15 Jo to určitě ano… Jen si pamatuju, že jsem já měla stres u prvního, že nebylo vidět to srdíčko. Taky jsem se teď sestry ptala, jestli ne až pozděj. Ale ne, všechno bude ok. Musíme být optimistiké ![]()
@Nena15 ja ho mela u prvniho, tehdy jsem s tim nepocitala a on mi ukazal 3+
ted jsem rekla ze ho delat nebudu ale desne me to laka
@Andreofix no sem tehotna
zaludek mam furt na vode, bradavek se uz nemuzu ani dotknout, furt bych jen spala, test nedelam uz se citit tehotna dost
mozna si koupim ten digitalne ale jeste uvidim. K dr budu volat az za 14 dni, uvidim kdy me objedna, ale. nechci tam jit brzo. U prvniho jsem sla na.utz v 7tt a jeste nebylo srdicko, takze jsem stresovala. Chci se tomu vyhnout