Snažíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
13.5.16 14:45

@lucinka1985 tak to držím pesticky, ať se objeví //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
13.5.16 14:46

No včera jsem v práci zkoušela test z krve, tam by to mělo být vidět dřív jak z moči a nic, takže ten optimismus mě trošku přešel :-/ ale břicho mě bolí už od pondělí…
A ještě to počasí dneska, nevím jak u vás ale v Brně je to jít tak akorat spat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.5.16 15:37

@lucinka1985 neztrácej naději, třeba to bude ok :) já jsem se smířila, ze tento měsíc to nevyšlo, ale poctivě se chystám na příští ovulku :) nakoupila jsem si ovu testy, kontryhel, kyselinu listovou beru už delší dobu a přemýšlím ještě nad měřením bazální teploty, akorát s tím nemám zkušenosti… zkoušela jsi? Není možné, že by sr smůla neprolomila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.5.16 15:42

@Kyra2312 Ahoj :) taky si myslím, že ses do ovulky trefila… teď jen doufat a čekat, jestli to vyšlo… HA máš vysazeno (podle mě) dostatečně dlouho, takže držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.5.16 08:38

Ahoj holky, tak je něco nového? u mě zatím nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.5.16 12:56

@Miri10 Děkuji no uvidíme co bude, ale taky jsem díky Ovu testům pochopila, že mám ovulku úplně jinak než mi píše Ovu kalendář, kterým jsem se řídila. A taky mám při ní bolesti a to jsem nikdy nesexovala až tento měsíc, tak se nechám překvapit, jestli se povedlo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
17.5.16 15:17

Tak já to dneska dostala,…takže s chutí do toho nanovo :-) :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.5.16 14:10

Tak jdu zase s dotazem, jak jsem psala před týdnem. Po a Út pozitivní Ovu test.Od te doby mám celkem nepříjemné tlaky v podbříšku, dnes dost nalevo, jako bych měla dostat menzes, je to normální, mívá to i některá z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
18.5.16 15:04

@Kyra2312 ahojky, mě bolel podbříšek cca od 6 dne po ovu a bolel mě až do menzes…takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí