Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No včera jsem v práci zkoušela test z krve, tam by to mělo být vidět dřív jak z moči a nic, takže ten optimismus mě trošku přešel :-/ ale břicho mě bolí už od pondělí…
A ještě to počasí dneska, nevím jak u vás ale v Brně je to jít tak akorat spat ![]()
@lucinka1985 neztrácej naději, třeba to bude ok
já jsem se smířila, ze tento měsíc to nevyšlo, ale poctivě se chystám na příští ovulku
nakoupila jsem si ovu testy, kontryhel, kyselinu listovou beru už delší dobu a přemýšlím ještě nad měřením bazální teploty, akorát s tím nemám zkušenosti… zkoušela jsi? Není možné, že by sr smůla neprolomila ![]()
@Kyra2312 Ahoj
taky si myslím, že ses do ovulky trefila… teď jen doufat a čekat, jestli to vyšlo… HA máš vysazeno (podle mě) dostatečně dlouho, takže držím palečky ![]()
@Miri10 Děkuji no uvidíme co bude, ale taky jsem díky Ovu testům pochopila, že mám ovulku úplně jinak než mi píše Ovu kalendář, kterým jsem se řídila. A taky mám při ní bolesti a to jsem nikdy nesexovala až tento měsíc, tak se nechám překvapit, jestli se povedlo nebo ne
Tak jdu zase s dotazem, jak jsem psala před týdnem. Po a Út pozitivní Ovu test.Od te doby mám celkem nepříjemné tlaky v podbříšku, dnes dost nalevo, jako bych měla dostat menzes, je to normální, mívá to i některá z vás?
@Kyra2312 ahojky, mě bolel podbříšek cca od 6 dne po ovu a bolel mě až do menzes…takže tak…