Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem
měla bych to dostat příští středu ale doufám že nedostanu
nevím jestli je to možné a jestli třeba souvisí s tím že se zadarilo ale on neděle jsem strašně unavená, bolí mě v podbřišku, včera ráno jsem zvracela… Ale spíš to bude něco jiného než těhotenství..:(
@lucinka1985 Ahoj, treba ne. Ja jsem takove priznaky mela strasne brzo po ovulaci uz. Taky jsem zvracela a bolelo me v podbrisku.
kdy budes testovat?
@Andreofix nevydržela jsem a testovala včera, sice až odpoledne ale nic, jedna čárka, tak zkusím ještě vydržet…aspon 2-3 dny, ale nesnaším to čekání…
@lucinka1985 budu drzet palecky ale testujes opravdu straaasne brzo ![]()
@zelvacik JJ já vím, ted už zkusím vydržet do té středy…člověka to zbytečně depta když tam vidí jen tu jednu /
@lucinka1985 ja fakt ze to cekani je snad nejhorsi faze cyklu. Moc ti preji aby ti to vyslo a mela jsi //
Ahoj holky, jsem tady úplně nová a docela se ztrácím mezi jednotlivými diskuzemi, tak snad nebude vadit, když se přidám
Je mi 26 a minulý měsíc jsme se s manželem začali úplně poprvé snažit. Příští týden ve středu čekám MS, tak uvidíme, jestli se zázraky dějí a dá se otěhotnět napoprvé
Zatím necítím vůbec žádnou změnu, takže spíš počítám s negativní výsledkem… uvidíme
@Miri10 ahoj vitam te, myslim ze pristi stredu neocekava ms @lucinka1985? Ja uz tady vlastne nemam co delat, jsem v 5tt, a podarilo se nam to napoprve takze mozny to je! Preji ti mnoho stesti ![]()
@Andreofix @Nena15 holky jste uz v nejake skupince tehotnych?
@zelvacik tak to moc gratuluji!!! já si budu muset ještě počkat, jenom co jsem napsala předchozí příspěvek, začala jsem špinit
aspoň si nemusím dělat testy… snad to brzy vyjde
@Miri10 ahojky tak to jsme na tom úplně stejně. Mě Teda od pondělí bolí v podbřišku ale to bude asi jen vsugerovavany. Snažíme se od září…
@Miri10 kocko neztracej nadeji, muze to byt uhnizdeni. U prvniho jsem to mela taky, dokonce jsem I mirne krvacela. Byla jsem presvedcena ze ms dorazi kazdou chvili a malochovi je 2, 5r ![]()
@lucinka1985 Taky mě bolí podbříšek, ale takhle podobné to mám každý měsíc když čekám MS. Já jsem v říjnu vysadila antikoncepci, pak mi zjistili poruchu štítné žlázy, takže čekačka než se mi srovnaly hormony a teď už konečně můžu, tak doufám, že nebudu dlouho čekat… už se na mimi moc těším ![]()
@zelvacik To by bylo úžasné, jen nechci moc doufat, ať nejsem zklamaná… ovulku jsem měřila, dodržovala rady typu zkoušet 2 dny před ní, ale to co tady doporučuje každý, neúpinat se na to… zatím neumím ![]()