Šestiletý snědl tabletu potravinářského barviva

159
4.2.14 15:43

Snědl tabletu potr. barviva

Syn, 6 let, pravděpodobně spolk tabletu potr. barviva na vajíčka OVO. Může mu z toho něco být (krom zabarvené stolice) nebo lze to něčím „neutralizovat“? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
4.2.14 15:54

@Madelain zavolala bych doktorovi :roll: diskuzi už máš založenou 10 minut a odpověď žádná, tak tu nekoukej a volej :zed:

• Citovat
  • Upravit
6836
4.2.14 16:00

Taky bych volala hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
4.2.14 16:02
@Madelain píše:
Syn, 6 let, pravděpodobně spolk tabletu potr. barviva na vajíčka OVO. Může mu z toho něco být (krom zabarvené stolice) nebo lze to něčím „neutralizovat“? Díky

Zavolej sem
Toxikologické informační středisko
http://www.tis-cz.cz/
224 91 92 93 nebo 224 91 54 02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
4.2.14 16:08

To jsem zvedava co toxi poví @Madelain . Potřevinářské barvivo jsme jedli, modré knedlíky, zelené testoviny a nic nám nebylo. Tak snad je malý jen zabarvený a nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.2.14 16:09

@Drakelous no vidíš to mi nedošlo :mrgreen: nj, hysterka no :roll:

• Citovat
  • Upravit
159
4.2.14 16:12

Tak jsem volala do nemocnice na detske oddeleni, rikala doktorka, ze by se mu nemalo nic stát, ani kdyby snedl celou, že je to potravinařské barvivo jedlé…tvrdí, ze si jenom kousnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.2.14 16:14

Stalo se to v obchodě, bylo poškozené balení, ta tableta ležela na vršku a on si myslel, že je to bonbon…hledala jsem ten zbytek, ale nenašla, přesto mi tvrdí, že si jen ukostl kousek a zahodil.

Vůbec to nechápu, nikdy jsme s tímhle problémy neměli, ani když byl malej..že by něco strkal do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.2.14 16:17
@Madelain píše:
Stalo se to v obchodě, bylo poškozené balení, ta tableta ležela na vršku a on si myslel, že je to bonbon…hledala jsem ten zbytek, ale nenašla, přesto mi tvrdí, že si jen ukostl kousek a zahodil.Vůbec to nechápu, nikdy jsme s tímhle problémy neměli, ani když byl malej..že by něco strkal do pusy.

děti mají pitomé nápady :roll: jako prcci to neudělají a jako velcí ano :zed:

• Citovat
  • Upravit
1561
4.2.14 16:18

@Madelain pokud to bylo klasicke OVO tak by se nemelo nic stat, max budete mit hezkou historku az pujde malej na wc.

@K-Black člověk v tom leknutí v první chvíli a vprvním šoku myslí a dělá různé věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
4.2.14 16:19

Bude mít barevné houno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.2.14 16:44

Na tu toxikologickou linku volala jednou známá, máte zkušenosti, jestli je normální, že po ní chtěli jméno, RČ atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
4.2.14 16:47

@Madelain Je to normalni. Oni to vykazuji jako lekarskou peci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43030
4.2.14 16:51
@neumisa píše:
Bude mít barevné houno…

presne tak. vubec bych se nevzrusovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637