Úder do hlavy o futro

12272
22.1.14 20:34

Úder do hlavy o futro

Zajímal by mě váš názor. Manžel si dal dcerku na ramena a nesl jí do koupelny, dcerka se neshýbla a vzala hlavou o futro. Já u toho nebyla, ale tu ránu jsem slyšlela. :? Má tam jakoby bouličku a zajímá mě váš názor, jestli někam jet, nebo nejet. Pochopitelně kdyby jí bylo špatně, zvracela by nebo cokoli jiného nestandartního, tak jedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.1.14 20:35

Nejet. Jak píšeš, kdyby zvracela, byla zmatená, atd. tak asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
22.1.14 20:39

Nejet, pripadne koukni na muj profil, mam tam navod ke sledovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.1.14 20:40
@Sibyla0 píše:
Nejet. Jak píšeš, kdyby zvracela, byla zmatená, atd. tak asi jo.

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
22.1.14 20:40

Dala bych ji spát až nejdřív za dvě hodiny a v noci ji dvakrát, třikrát vzbudila. Pokud se chová zcela normálně, nikam bych nejela. Jakmile bych si všimla sebemenšího rozdílu v chování, jela bych.

• Citovat
  • Upravit
22005
22.1.14 20:41
@tiffany píše:
Pochopitelně kdyby jí bylo špatně, zvracela by nebo cokoli jiného nestandartního, tak jedeme.

Není jí špatně, nezvrací ani nic jiného nestandardního.

Takže ne, nejela bych, nevidím důvod.

Kdybych měla jezdit na pohotovost kvůli každé bouli, kterou si moje děti udělají, můžu se tam rovnou nastěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.1.14 20:42

Ty jo to se nám taky stává :oops: a nebo malého někdo zvedá nad futrama. naštěstí máme dost vysoké stropy a zárubně dřevěné, tak to přežíváme i bez boulí.

Nikam bych nejela. Přece jen ona byla v pozici že se jako by odrazila(mohla nárazem hlavu zaklonit),nebyl to pád, tam je to podle mě horší takže bych taky sledovala.Moc držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.1.14 20:42

@tiffany nejela bych. To bych si tam mohla přehlásit trvalé bydliště. Nebylo ani krátké bezvědomí, mdloby, motání hlavy, zmatenost, usínání, nekoordinované pohyby či různá reakce zorniček (případně nereakce na světlo) ani zvracení, tak bych jí jen měla chvíli vzhůru (my jsme si stanovili čas dvě hodiny od úrazu) a v noci než jdu spát, zkusím, jestli reaguje. Netřeba probouzet, jen jestli se zavrtí, když jí pošimrám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.1.14 20:43

@Pudloslava jdu se podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.1.14 20:43

My teda máme dřevěný a jak jsem rozlítaná, tak jsem jí takhle obouchla už několikrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.1.14 20:50

Díky moc za uklidnění. S malou si jdu lehnout a ještě si natáhnu budíka tak za dvě hodiny, abych na ní mrkla, mám dost tvrdé spaní. Futra máme kovová. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
22.1.14 21:40

Taky sem takhle malou jednou třískla o futra a ani na vteřinu mě nenapadlo s ní někam jet :oops: Pokud si jen poplakala a dobrý, tak bych to neřešila. Možná teda pro klid duše ju v noci zkontroluj, ale myslím, že jí nic nebude. Takových boulí ještě bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
22.1.14 21:40

@tiffany nam se to taky stalo. Rikam chlapovi pozor na ty futra a sup :roll: byla to rana jak z dela, ale nastesti je v poradku. Taky jsme nejeli, chvili plakal a pak byl normalni. Jen jsme sledovali a v noci jsem ho simrala. Drzim palce, at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.1.14 21:41

Nejela bych, určitě ne, pokud se zdá být normální. mě se kluci bouchnou pomalu každý den, to bych se tam fakt mohla nastěhovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
22.1.14 21:51

Bud v klidu, pokud neteče krev a nezvrací, nebo není apatická, tak nikam nejezdi. Mě když byly 3 roky, hrála jsem s kamarádkou na slepou bábu a naběhla jsem na futra sama. Měla jsem rozseklé obočí a moje v tu dobu těhotná mamka z toho dostala kontrakce a porodila bráchu. Takže pro nás jela sanitka, pro mámu k porodu a pro mě na zašití hlavy :lol: Dnes tam mám jen jizvu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák