Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky prosim o radu mala 2 roky mi olizala centopen pisou na ni, ze je nevysychavy inkoust netoxicky muze ji to neco udelat? Stihla ho tak 2× dat do pusinky dekuji za odpovedi
Jinak myslím, že se nic stát nemůže max jak psala @geilens
si jen posedí
. Pokud se chceš ujitit zavolej si do nějáky nemocnice a optej se za to nic nedáš max. tě budou mít za zbytečně ustrašněou maminku
.
@Janinka F píše:
Ahoj maminky prosim o radu mala 2 roky mi olizala centopen pisou na ni, ze je nevysychavy inkoust netoxicky muze ji to neco udelat? Stihla ho tak 2× dat do pusinky dekuji za odpovedi
A jakou měl barvu? ![]()
Ani nevím co to je, ale volala bych spis na pohotovost.. I kdyz to je netoxické
k vtípku raději nic.. ![]()
@Janinka F Neboj, nic se jí nestane. Větší strach než z netoxického centropenu bych měla z některých potravin, které děti jedí běžně a ve velkém.
@annaei @d4de288 Dámy, představte si, že existují i takto přehnaně úzkostlivé a starostlivé maminky. I mně se to zdá přehnané, ale pořád ne tolik, jako vaše reakce. ![]()
@annaei Jo já chápu, ale prostě reakce mi přišla nepřiměřená… Nebo spíš nevhodná…
@annaei píše:
@Maja.trefilova Já to chápu jenom bych se musela zbláznit, protože mam hodně živé dítě a fixy mi olizuje i přes muj věčný zakaz furt. Z postele nebo gauče padá skoro každý den. Venku se natáhne aspon jednou. Něčim se praští několikrát za den. To ho sleduji stejně bez uspěchu tak nějak obdivuji matky, co to dokaží řešit. My by jsme byli na pohotovosti denně.
Tady ale nešlo o tebe ![]()
Me jednou dite olizovalo odlicovac na oci a volala jsem ma toxikologii, cislo uz bohuzel nevim, ale bude urcite na internetu.
@Maja.trefilova No já si totiž ještě živě pamatuju sebe samu před 4 lety, kdy se mi narodil první syn. Taky jsem ho strašně sledovala a hlídala, no byla jsem šíííílená. Ale pak mi jednou moje mamka řekla, ať neblbnu a odříkala mi celou řadu věcí, pokud se tomu tak dá říct, který se mi povedly v dětství aspoň olíznout, ne-li přímo sníst (ani to tu nebudu radši vypisovat) a žiju a nikdy mi nic nebylo.
NO byla jsem pěkný čuně. ![]()
Tak i v českých nemocnicích to přehánějí já jako malá se předávkovala ve velkym množství něčim. Doktoři řekli mamce buhvíjak to neni vážný. Jak ten lek v žádnem případě nesmí děti Vypumpovali mě žaludek a byla jsem tam 3 dny na pozorování. Pak tátovi známa zubařka, řekla že to dává běžně dětem, když jedou dlouho autem
@annaei ses uboha trapna kra-Va o tve komentare nestojim, tak neodpovidej takovy hovadiny, aby se ti to jednou nevymstilo!!!
@Krisťa81 píše:z některých potravin? Z kterých potravin?
@Janinka F Neboj, nic se jí nestane. Větší strach než z netoxického centropenu bych měla z některých potravin, které děti jedí běžně a ve velkém.@annaei @d4de288 Dámy, představte si, že existují i takto přehnaně úzkostlivé a starostlivé maminky. I mně se to zdá přehnané, ale pořád ne tolik, jako vaše reakce.