Olízla centofixu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
12.1.14 22:21

olizla centofixu

Ahoj maminky prosim o radu mala 2 roky mi olizala centopen pisou na ni, ze je nevysychavy inkoust netoxicky muze ji to neco udelat? Stihla ho tak 2× dat do pusinky dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
12.1.14 22:22

Maximálně se po.ere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.1.14 22:28

NE-toxický = NENÍ toxický = NENÍ jedovatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 22:52

Jinak myslím, že se nic stát nemůže max jak psala @geilens :lol: si jen posedí :hug:. Pokud se chceš ujitit zavolej si do nějáky nemocnice a optej se za to nic nedáš max. tě budou mít za zbytečně ustrašněou maminku :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.1.14 23:11
@Janinka F píše:
Ahoj maminky prosim o radu mala 2 roky mi olizala centopen pisou na ni, ze je nevysychavy inkoust netoxicky muze ji to neco udelat? Stihla ho tak 2× dat do pusinky dekuji za odpovedi

A jakou měl barvu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
12.1.14 23:14

Ani nevím co to je, ale volala bych spis na pohotovost.. I kdyz to je netoxické :jazyk: k vtípku raději nic.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
465
12.1.14 23:26

@Janinka F Neboj, nic se jí nestane. Větší strach než z netoxického centropenu bych měla z některých potravin, které děti jedí běžně a ve velkém. :roll: @annaei @d4de288 Dámy, představte si, že existují i takto přehnaně úzkostlivé a starostlivé maminky. I mně se to zdá přehnané, ale pořád ne tolik, jako vaše reakce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 23:28

@Krisťa81 No konečně někdo kdo chápe co se snažííím říct :pankac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 23:34

@annaei Jo já chápu, ale prostě reakce mi přišla nepřiměřená… Nebo spíš nevhodná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.1.14 23:34
@annaei píše:
@Maja.trefilova Já to chápu jenom bych se musela zbláznit, protože mam hodně živé dítě a fixy mi olizuje i přes muj věčný zakaz furt. Z postele nebo gauče padá skoro každý den. Venku se natáhne aspon jednou. Něčim se praští několikrát za den. To ho sleduji stejně bez uspěchu tak nějak obdivuji matky, co to dokaží řešit. My by jsme byli na pohotovosti denně.

Tady ale nešlo o tebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
12.1.14 23:35

Me jednou dite olizovalo odlicovac na oci a volala jsem ma toxikologii, cislo uz bohuzel nevim, ale bude urcite na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
12.1.14 23:36

@Maja.trefilova No já si totiž ještě živě pamatuju sebe samu před 4 lety, kdy se mi narodil první syn. Taky jsem ho strašně sledovala a hlídala, no byla jsem šíííílená. Ale pak mi jednou moje mamka řekla, ať neblbnu a odříkala mi celou řadu věcí, pokud se tomu tak dá říct, který se mi povedly v dětství aspoň olíznout, ne-li přímo sníst (ani to tu nebudu radši vypisovat) a žiju a nikdy mi nic nebylo. :D NO byla jsem pěkný čuně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
12.1.14 23:42

Tak i v českých nemocnicích to přehánějí já jako malá se předávkovala ve velkym množství něčim. Doktoři řekli mamce buhvíjak to neni vážný. Jak ten lek v žádnem případě nesmí děti Vypumpovali mě žaludek a byla jsem tam 3 dny na pozorování. Pak tátovi známa zubařka, řekla že to dává běžně dětem, když jedou dlouho autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.1.14 23:42

@annaei ses uboha trapna kra-Va o tve komentare nestojim, tak neodpovidej takovy hovadiny, aby se ti to jednou nevymstilo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
12.1.14 23:43
.
@Krisťa81 píše:
@Janinka F Neboj, nic se jí nestane. Větší strach než z netoxického centropenu bych měla z některých potravin, které děti jedí běžně a ve velkém. :roll: @annaei @d4de288 Dámy, představte si, že existují i takto přehnaně úzkostlivé a starostlivé maminky. I mně se to zdá přehnané, ale pořád ne tolik, jako vaše reakce. :?
z některých potravin? Z kterých potravin? :think: myslim to vážně, zajímá mě to.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák