Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak buď ti něco je a léčíš se, nebo plánuješ simulovat.
Ty píšeš, že jsi zraněná, tak je přece na místě se léčit. Nechápu dotaz
@sissi79 no já jsem to asi taky nepochopila. Když mi nic není, tak to neřeším a když jo, tak se léčím ![]()
Mám dlahu, ve středu jdu na dosádrování.. Spíš jde o ten pocit a zacházení.. Jako bolí to a pekelně ale přijde mi že všichni čekají dlooouhé uzdravování skrz pojistku a vytřískaní peněz ![]()
Ano je to tak, že často lidé simulují schválně, aby na tom vytřískali co nejvíc peněz na pojišťovnách, ale mě se to teda příčí a neudělala bych to. Zas na druhou stranu, pokud to ten kamioňák udělal vyloženě schválně, tak proč mu taky trošku nezavařit, že?
![]()
@sissi79 tak když tě to opravdu bolí a seš opravdu zraněná, tak jako co řešíš? Buď ráda, že máš jenom tohle, taky vás mohl zmrzačit nebo zabít. Jen mu natrhnite prd.el.
Já nevím jestli to udělal schválně.. Mysleli jsme že naryje kiu před ním, furt se na něho lepil, ale přitom měl 2 zrcátka aj kdyby jsme byli v mrtvém úhlu musel nás vidět.. Asi jsem bed. l ale po tom tóču na dopravácích mi ho je aj trochu líto
Jako vrátit to nejde a mě prachy nevrátí důvěru sednout do auta a nezbláznit se když nás mijí kamión ![]()
@sissi79 ten kamioňák by z toho jen taky vyjít neměl. Udělal úmyslně dle mě velkou prasárnu, tak proč ho za to nestřihnout.
Já jsem byla svědkem nehody motorky a kamionu před pár lety a nevěřila bys jaký z toho byl závěr. Nehodu způsobil kamion (začal předjíždět traktor v době, kdy byl už dávno předjížděný motorkou). Motorku sklepl do příkopu, naštěstí minuli stromy a patníky a nic moc se jim nestalo. I tak mazali do nemocnice na pozorování, řidič měl zlomeninu ruky, spolujezdkyně jen odřeniny. A jak myslíš že dopadlo vyšetřování? Odnesl to řidič motorky, protože způsobil zranění spolujezdkyni. Všichni svědci až na řidiče kamionu a dodávky svědčili ve prospěch řidiče motorky, včetně zranění spolujezdkyně a stejně to odnesl podmínkou motorkář.
Radši ať trošku zveličujou a odnese to viník než aby se to smetlo pod stůl s tím, že řidič kamionu by z toho měl velký problém, protože by přišel o řidičák a práci, tak to radši hodí na 17 letého kluka, kterému 2 roky podmínky nic neudělají.
@Aspera tak to je hnus.. No my měli štěstí nebo spíš on že jsme se po cestě stavili u babičky kde jsme nechali děti jinak by ho můj na místě zabil…
@sissi79 Nevím, co řešíš. Mě bezprostředně po nehodě taky nic nebolelo a byl jsem v jakési divné euforii (asi endorfiny). Rozolelo se to až potom.
Ale ten otřes z toho, že vcházím na přechodu na zelenou v době, kdy všichni stojí a z opačné strany křižovatky najednou vypálí autíčko v době, kdy už jsem na přechodu, otočí se vlevo a rovnou do mě, byl teda hrozný. Bylo to jak při atentátu, akorát se později ukázalo, že ten, co seděl za volantem nehleděl, kam jede, ale dělal vpravo hleď na dodávku, které měl dát přednost v jízdě, a nedal.
Máš úraz po nehodě, tak se léčíš a jak se na tebe kdo dívá, neřeš.
Proc resis, jak se na to kdo diva? Bud rada, ze to tak dopadlo, ruku si dej do poradku. Co s ni presne mas? Proste bud te boli nebo ne a zalezi, jak s ni hybes, zda te to omezuje nebo ne. Nechapu, proc resis okoli ![]()
@blumen mám ju asi nějak hodně blbě naraženou, rtg negativní, ve středu na ko a doktor říkal dosádrování a nechápu proč.. Hodně mi furt otíká a trnou prsty tak jsem zvědavá ![]()
@sissi79 tak to tu sadru taky nechapu. Nekdy boli narazenina vic nez zlomenina. Otekat by to v sadre nemelo, kvuli hrozicimu utlaku, to bych radeji nejakou dlahu
prsty by trnout nemely, to jim tam zdurazni, brzke uzdraveni!
Ahoj, potřebuju se vykecat a poradit.. Minulý čtvrtek jsme měli autonehodu s manželem, jeli jsme v osobáku v pravém pruhu, v levém to hnal kamión, sledovali jme ho kus cesty, styl jízdy, rychlost a nadávali.. Pak prostě najednou to na nás stočil a naryl do nás do celého levého boku, vytláčel nás ze silnice, pak začal ujíždět.. Dojeli dopraváci, my byli bez viditelného zranění v tu chvíli.. Prostě „jen“ děsnej šok.. Až pominul šok zjistila jsem že nám nateklou levou ruku, jeli jsme na chirdu a mě asi odtama ten přístup děsně štve… Nejradši by mě dali do sádry celou aj bez rentgenu, jak někdo slyší autonehoda s kamiónem hned bez dotazu píšou velmi velké bolesti, zdlouhavé léčení apod.. Né že by mě ruka nebolela ale já prostě nevím.. Nechodím k doktorům protože si připadám jak simulant a teď tohle.. Dopraváci udělali vítr, vše se musí znova zkoumat atd protože došlo k zranění a jsem omezena v běžném způsobu života
okolí hned mele jak dlouho by se léčili a co všechno by je bolelo..
A mě to se. e.. Připadám si jak simulant
Stalo se vám něco podobného??