Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Petule030 píše:
No já bych neřekla, že se vše vstřebalo. Proč by jinak bylo na prášcích napsané, že pokud do tří hodin po požití zvracíš, tak prášek nemá účinek a máš si vzít další??Nechci dělat chytrou, moc toho o tom nevím, ale ještě bych to nevzdávala
fakt jsem ji trápila asi 20 minut, už má skoro všechny zuby, takže prsty dohryzané, ona obličej podrápaný jak jsem se s ní prala… fakt jsem jí strkala prst pak dva až úplně dozadu do krku až na záklopku jak radil doktor a nic, jen sliny
… a ta na té lince říkala nevyvolávat zvracení… už ji nebudu trápit ![]()
@ivodička píše:
Neboj, nic se nestanekamarádka měla stejnou zkušenost…
ani nevíš jak uklidňující je to slyšet
díky
@AV píše:
fakt jsem ji trápila asi 20 minut, už má skoro všechny zuby, takže prsty dohryzané, ona obličej podrápaný jak jsem se s ní prala… fakt jsem jí strkala prst pak dva až úplně dozadu do krku až na záklopku jak radil doktor a nic, jen sliny… a ta na té lince říkala nevyvolávat zvracení… už ji nebudu trápit
uz bych ji fakt netrapila. na te lince jsou skutecni odbornici na tyhle pripady. kdyby meli nejakou pochybnost, tak te poslou na pohotovost. pokud rekli, ze to neni nic vazneho, tak bych jim verila a male dala pokoj. myslim, ze uz mate dostatecne trauma obe dve ![]()
@Lynette fůůůj. Věřím, že takový hnus zabere. Jen to čtu tak se mi chce ![]()
@AV - fakt na té lince vědí co říkají, už jsem tam párkrát volala. Jednou syn olízl roztok peroxidu vodíku - tahala jsem psovi klíště. Taky jsem šílela. Paní mi řekla, že jestli olízl ten kryt spreje, že se nic nestane, že se tím dezinfikuje i ústní dutina. Že jsou doma horší věci, které se nám zdají neškodné - třeba tablety do myčky, leštidla na podlahu a nábytek, že to by mělo být z dosahu a pod.
@AV píše:
fakt jsem ji trápila asi 20 minut, už má skoro všechny zuby, takže prsty dohryzané, ona obličej podrápaný jak jsem se s ní prala… fakt jsem jí strkala prst pak dva až úplně dozadu do krku až na záklopku jak radil doktor a nic, jen sliny… a ta na té lince říkala nevyvolávat zvracení… už ji nebudu trápit
pokud je vycucala - jak píšeš tak nemá celkem smysl ji nutit zvracet už se to rozpustilo
Já kdysi v pubertě zazmatkovala, zapomněla jsem vzít prášek a navíc byl sex, tak jsem do sebe naklopila dva naráz. Po pár hodinách jsem začla omdlívat, dost dlouho jsem musela ležet na zemi, nohy hore. A náhoda to není, mně se to pak stalo ještě jednou a já blbka udělala to samý
A zas jsem šla do kolen. Antiko to byla ale Cilest, takže nic novodobýho a asi víc nacpaný hormonama.
.. tak…naštěstí se nic nedělo, nezpozorovala jsem žádné změny ani bolesti, tak snad je to fakt ok:-) moc díky za Vaše příspěvky a uklidnění a že jste ně neukamenovali jako hroznou matku
… ![]()