1,5letá snědla antikoncepci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
AV
552
24.10.13 13:19

snědla antikoncepci

Holky prosím nestalo se to některé z Vás? Malá se dorvala k mému plátíčku antikoncepce cerazette a chybí mi 3 prášky :-(. Je jí rok a půl. Ruce mám dokousané ale nedonutila jsem ji vyzvracet a to jsem to zkoušela fakt brutálně :-( pediatr řekl, že pokud se nevyzvrací do 30min tak pak už nenutit a dal mi číslo na nějakou linku do Prahy kam si mám zavolat… tak jsem volala a paní mi řekla, že se nic neděje, že ji nemám ani nutit zvracet, že by se nic nemělo stát…tak snad ne :-( ale jsem vyklepaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
24.10.13 13:22

Nic se jí nestane, snědla jednorázově tři prášky, to bych nehrotila. Spíš ty si teď dávej bacha, když ti tři chybí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.10.13 13:22

Byla to toxikologická linka? Tam mají bohaté zkušenosti, tak pokud to řekli oni, asi můžeš být v klidu. No holt do sebe dostane nějaký hormony. Prý jich je ale plná i voda, takže snad to bude ok.. Fakt je snědla, prohlídla si všechno? Jsou dost prťavý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
24.10.13 13:23

:lol: Malá chce asi sourozence :lol:
Buď v klidu, antikoncepce už v dnešní době obsahuje jen nízkou dávku hormonů, takže by se nemělo nic stát ;)
Pokud se sama nevyzvrací, tak ji nenuť.
A nic si z toho nedělej. Takových nehod ještě bude. Jen si veškeré léky pro příště dej někam, kam se malá nedostane ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.10.13 13:23
@Sibyla0 píše:
Byla to toxikologická linka? Tam mají bohaté zkušenosti, tak pokud to řekli oni, asi můžeš být v klidu. No holt do sebe dostane nějaký hormony. Prý jich je ale plná i voda, takže snad to bude ok.. Fakt je snědla, prohlídla si všechno? Jsou dost prťavý..

To je fakt, třeba je jen někam zahodila. Je to nízkohormonové, nejspíš jí nebude ani špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.10.13 13:25

@AV pokud Ti na toxo lince řekli, že je to v pohodě, tak klid :hug: neboj, v HA jí jednorázově nemá co ublížit. Max jí bude špatně. Ale nutit ke zvracení, ať pozře cokoliv, se nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
24.10.13 13:27

No ona je spíš vylízala :-), prostě tři otevřené „důlky“ a v nich v každém trochu rozmočené bílé hmoty, takže soudím, že to prostě ocucávala :-( a když jsem se jí ptala jestli to spapala tak ukazuje prstem do pusinky :-( takže to e fakt snědla :-( ani nevím co to byla za linka, paní se představila, říkal doktor, že je to jak pro rodiče tak pro doktory, když mají dotaz ohledně takových případů nebo úrazů dětí :-( na vše si dávám takový pozor a ted tohle…snad to fakt neublíží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
24.10.13 13:30

Se sourozencem má smůlu :-) má o 7,5 let staršího bráchu a s touhle partou by to musel být minimálně cooprefield aby bylo další miminko :-)… holky díky za malé uklidnění, fakt si dávám na tyhle věci pozor… budu ji sledovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
24.10.13 13:32

Podle tel čísla 224 919 293 je to toxikologické informační středisko… tak snad vědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
24.10.13 13:36

Kdysi kamarádce kluk sládoval taky několik prášků a nic se mu nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.10.13 13:37

Já bych asi taky byla dost vystrašená :think: Pokud věříš tomu, že ta poměrně malá dávka hormonů jí neublíží, tak ji nech. Pokud přece jen chceš zkusit, aby se vyzvracela, tak se říká, že po vypití litru mléka se zvrací samo. Ona toho tolik nevypije, ale zkus do ní nalít nějaké tekutiny a třeba to poletí ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
24.10.13 13:41
@Petule030 píše:
Já bych asi taky byla dost vystrašená :think: Pokud věříš tomu, že ta poměrně malá dávka hormonů jí neublíží, tak ji nech. Pokud přece jen chceš zkusit, aby se vyzvracela, tak se říká, že po vypití litru mléka se zvrací samo. Ona toho tolik nevypije, ale zkus do ní nalít nějaké tekutiny a třeba to poletí ven…

ještě kojím, ona je prsomil takže to do ní láduju na střídačku s čajem, navíc je zahleněná :-(a už je to víc jak třicet minut… pak už to prý nemá cenu, protože už se prášek vstřebal:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
24.10.13 13:46

Příště když dítě sní něc co nemá, tak do něj nalej teplou vodu s rozmíchanou hořčicí a máš to zpátky hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.10.13 13:47

No já bych neřekla, že se vše vstřebalo. Proč by jinak bylo na prášcích napsané, že pokud do tří hodin po požití zvracíš, tak prášek nemá účinek a máš si vzít další?? :nevim: Nechci dělat chytrou, moc toho o tom nevím, ale ještě bych to nevzdávala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
24.10.13 13:53
@Lynette píše:
Příště když dítě sní něc co nemá, tak do něj nalej teplou vodu s rozmíchanou hořčicí a máš to zpátky hned.

děkuji za tip…to se hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák