Bouchnutí miminka do hlavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.10.13 17:52

bouchnutí mimina do hlavičky

Ahojte holky,

jsem strašná matka :-( máme nízkou postel jako hloubku matrací chtěla jsem jí kvůli malé aby někdy neupadla a to se dnes přesně stalo :-( jindy to uhlídám ale na minutu jsem se otočila a malá mi spadla z 20cm výšky a trochu se bouchla do hlavičky do plovoučky :( chvíli plakala ale pak jsem si sní začala hrát utěšovat a je v pořádku ale přece nemohlo se jí něco stát? je jí 8 měsíců už právě leze a nějak sem to podcenila moc mě to trápí nejradši bych si naflákala :cert:

děkuji všem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101452
20.10.13 18:02

Klid, 20 cm neřeš, co budeš dělat, až se ti začne stavět a padat jak hruštička na zem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 18:04

Já vím že to je stupidní otázka ale bojim se o ní :-( sem tam pláče

• Citovat
  • Upravit
3108
20.10.13 18:05

Myslím že nic tak strašného se nestalo plovoučka není tak hrozná jko třeba kachličky, nebo topení (klasické), hlavička sílí horší kdyby bylo malé třeba 2 měsíce podle mě ale pokud se ti něco nezdá tak směr doktor. Ale kdyby já měla letěs se synem po každém bouchnutí do nemocnice tak nedělám nic jiného, následky žádné nemá beraní hlava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.10.13 18:07

Pockej az ti spadne z gauce po hlave, to pak budes vysilovat. Pokud mala reaguje, nezvraci a neni apaticka a hybe vsemi koncetinami, tak se tim nestresuj, je v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
20.10.13 18:10

Mi malá hodila šipku z postele na plovoučku asi tak mezi osmým a devátým měsícem, ale řekla bych že se víc lekla, než že ji to nějak moc bolelo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.13 18:11

Zakladatelka

Ona ted právě usnula hned po tom :-( tak mám ještě větší strach a když jí sáhnu do zádu na týl tak je teplé ona se praštila do hlavičky ze zádu myslíte holky že se nemusím bát? já jsem k ní přiskočila a chtěla jí chytit za overal ale nestihla jsem to :-( je to první bouchanec tak jsem to obrečela a nadávám si že jsem… :,(
manželovi jsem to řekla a taky mi říká že nemám plašit

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.10.13 18:11

Myslim ze to bude dobry, nezvracela?

• Citovat
  • Upravit
7332
20.10.13 18:12

My máme držkopád taky za sebou :-)) ze sedačky na parkety ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.10.13 18:12

Klid to se bohužel stává, malá se určitě lekla a bude ok :kytka:. Už si budeš dávat pozor. Jinak těch držkopádů ještě bude.
Jestli tě to uklidní mi taky dcera spadla s postele, když měla 4 měs. :oops: tak jsem se ponaučila, že od 4 měs. jak se mi děcka začly překulovat šli okamžitě na puzzle na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.10.13 18:13

Vše bylo řečeno, je to nízké a až bude padat ze své výšky, bude to daleko horší.. Nicméně je pár zásad, klikni na tenhle profil, je to tam krásně napsané, aspoň budeš příště vědět :kytka: https://www.emimino.cz/…/pudloslava/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
20.10.13 18:13

Osm měsíců, to už je velká, pád z nějakých 20cm už jí snad nic neudělá, to už se děti různě staví, posazují a padají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.10.13 18:15

Klid, dvacet cm nic neni. Me syn v o te doby co se vic pohybuje pada skoro kazdej den, to bych musela zesilet, resit to. Poprvy mi spadl z normalni postele asi v peti mesich, doplazil se tam :roll:

placou, protoze se hlavne leknou a asi to i trochu boli, ale zadna tragedie to neni.

co mas hlidat vis? to ze hned plakal, je vlastne dobre znameni, nemel by zvracet, nejak se potacet, nebo se nesymetricky pohybovat, nemela by mu stoupnout teplota. V noci by se melo dite dvakrat pribudit, ale jestli se budi normalne a byla to fakt pidi vyska, tak bych to neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.10.13 18:18

Klid.. už je dost velká a 20 cm není žádná výška. Kluk v tomhle věku už obcházel nábytek, takže o pády nebyla nouze. Ale ani jednou jsme do nemocnice kvůli tomu nejeli. Samozřejmě jsem ho sledovala a kdyby se mi něco nezdálo, tak bych jela.

• Citovat
  • Upravit
2113
20.10.13 18:20

V nemocnici udelaji rentgen a stejne ti reknou, ze ji mas dva dny pozorovat. Pokud je po spani v pohode, nezvraci a chova se normalne, tak bych to nechala. A doporucuju - zacni ji ucit slizat z postele. Chvilku ji to potrva, nez to pochopi, ale vyplati se to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák