Bouchnutí miminka do hlavičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
20.10.13 20:08

Je, jestli ty jsi hrozna matka, tak to mne by meli dite sebrat.. 8 mesicni dite z 20 centimetru by muselo spadnout fakt nejak hodne blbe (asi by musel v te vysce stat a spadnout na neco), aby to bylo vaznejsi. Takze verim, ze diteti nic nebude. Ale pokud opravdu chces mit klid, vezmi ho na pohotovost. I ja tam jednou kluka vzala, kdyz mi spadl z prolezacek asi z metrove vysky. Nastesti jsou tam hrozne mekke podlahy, takove gumove, takze mu nic nebylo. Ale take jsem chtela mit jistotu a pro ten klid na dusi mi ta navsteva nemocnice stala. Jo a ani rentgen klukovi neudelali. Zkontrolovali zornicky a jak reaguje, zeptali se me na podrobnosti jak ohledne padu, tak ohledne chovani po padu a pustili nas domu s informacemi, co hlidat, kdyby nahodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.10.13 21:29

@dani24687, klasická boule na hlavičce v poho..pokud je to jen trochu v místě, kde se uhodila.. Kdyby byla podlitá krví, mohl by to být problém..nebo kdyby byla prasklá lebka, ukáže se pod kůží krvavá čára.. Nebo otok někde na ručičce, nožičce, taky zkontrolovat lékařem, aby to nebyla zlomenina.. Ale já jsem si skoro jistá, že z těch 20cm se NIC nestalo. navíc si ten pád viděla a moc dobře víš jak padla a kam se uhodila.. Boulí ještě bude mít ;)
Nám doktor tenkrát říkal, hlídat chování dítěte, malátnost, zvracení a výrazně jinak rozšířené zorničky u pravého a levého oka.. To by bylo na jetí do nemocnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.13 11:17

Zakladatelka

Ahojte holky malou jsem kontrolovala celou noc je v pořádku celou noc si chtěla hrát a smála se ufff spadl mi kámen ze srdce určitě jste ho slyšeli :) určitě na to musím dávat pozor staví se nám na čtyři a už se staví moc vám všem všem děkuji jste zlatý holky :hug:

• Citovat
  • Upravit
25127
21.10.13 11:20
@Sibyla0 píše:
Vše bylo řečeno, je to nízké a až bude padat ze své výšky, bude to daleko horší.. Nicméně je pár zásad, klikni na tenhle profil, je to tam krásně napsané, aspoň budeš příště vědět :kytka: https://www.emimino.cz/…/pudloslava/

Hezkyyyy, tak ten profil Pudloslavy mě svým rozsahem o pádu na hlavu u miminka posadil na zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.10.13 12:41
@Anonymní píše:
Ahojte holky malou jsem kontrolovala celou noc je v pořádku celou noc si chtěla hrát a smála se ufff spadl mi kámen ze srdce určitě jste ho slyšeli :) určitě na to musím dávat pozor staví se nám na čtyři a už se staví moc vám všem všem děkuji jste zlatý holky :hug:

tak vidíš, to je dobře :mavam: A spadne ještě tolikrát, náš kdybych dopoledne neseděla vedle něj, už by měl na kontě další pád na hlavu na plovoučku, sedal si ze stoje a nějak to neodhadl :lol: Tak si užívejte krásnýho dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák