Snížené děložní hrdlo - je to normální?

21.8.13 13:07

snížené děložní hrdlo

Ahoj jsem prvorodička a mám dotaz dneska jsem se koupala a při mytí jsem nahmatala dost nízko děložní hrdlo nebo jak se tomu říka :(. Nevíte jestli je to normální? V poslední době jsem se hodně stresovala tak se bojím aby se něco nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
21.8.13 13:14

Proč nejdeš k doktorovi, když máš obavy? Po netu ti stejně nikdo neporadí, i kdyby tu byl dvouatestovaný gyndař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 13:15

Protože tam už není :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 13:15

A zjistila jsem to teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
21.8.13 13:16

Zavolej do nemocnice a zeptej se, jestli tě chtějí vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
21.8.13 13:17

@Maja.trefilova tak si zajeď do nemocnice, takhle po netu ti asi nikdo moc neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.8.13 13:17
@Maja.trefilova píše:
Protože tam už není :(.
:roll:
Upřímně nechápu, co tady od té diskuze čekáš. Diagnozu ti nikdo nenapíše, těžko ti někdo může říct je to v pohodě nebo naopak. Může, nemusí.
Jestli máš obavu, tak si na nějakou pohotovost sjeď.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 13:18

Ok :( každopádně všem děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
21.8.13 14:17

Řekla bych se mamina spíš očekává zkušenosti, zda to někdo zná…

@Maja.trefilova pokud jsi prvorodička tak je to dost neobvyklé, kolik týdnů jsi těhotná???
Přijde mi to zvláštní, já jsem třeba měla děložní hrdlo hodně dolů ale to bylo,,díky,, velmi těžkému prvnímu porodu.

• Citovat
  • Upravit
Ja my
21.8.13 14:41

Mela jsem hrdlo hned- u vchodu-,skoro vycnival. Doktor rekl ze s postupujicim tehotenstvim se to vytahne nahoru a pokud ne tak ze bych musela jit na takovy maly zakrok kde by mi delohu museli dat nahoru v narkoze.Samo se to vytahlo.

• Citovat
  • Upravit
21.8.13 14:42

@maca36 jsem teprve v 18 tydnu a děkuju že jsi pochopila :D :hug: ano chtěla jsem jen vědět jestli to někdo má nějakou zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 14:45

Dobře to jsi mě uklidnila :D super :) já nechápala co to může být nemmám bolesti ani nekrvacím jen mám větší výtok ale normálně řídkej i normalní barvu takže… Jsem z toho byla jelen :) :hug:

@Ja my píše:
Mela jsem hrdlo hned- u vchodu-,skoro vycnival. Doktor rekl ze s postupujicim tehotenstvim se to vytahne nahoru a pokud ne tak ze bych musela jit na takovy maly zakrok kde by mi delohu museli dat nahoru v narkoze.Samo se to vytahlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.8.13 15:00

Já si ho taky dobře nahmatám, tak jsem plašila a letěla k dr a vše v pořádku, děloha nahoře, zavřená a čípek 56 mm a to jsem cítila jakoby byl otevřený, jsem klidná a už si tam nešahám. a to mě všichni plašili že mám bříško moc dole. zajed k dr zítra to stačí a budeš chytřejší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 15:12

@zanetka2712 Žaetko já jdu za 6 dnu na těhu poradnu holky psali že ho měli i tak že skoro vyčníval a bylo to ok tak ja mu to na ty poradně povím, ale když nemám bolesti ani krvacení apod. tak nechci aotravovat ja jsem taková že se snažim neobtěžovat :lol: planovala jsem jet sice na pohotovost, ale věřím zkušenostem holek že je to vpořádku je mi dobře takže to nehci hrotit :)… Ale moc moc děkuju :) potěšilo mě že nejsem jediná kterou to vyděsilo trošku :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.8.13 15:22

@Maja.trefilova pokud to bylo v podrepu a je zavrene a nemas zadne jine potize nedelala bych z toho vedu.
Pokud te to ale z jakehokoliv duvodu nejak stresuje pohotovosti nic nezkazis a lepe ted odpoledne nez v noci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí