Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jinak teda plíseň má snad teď každý..i my v RD bojujeme, není po letních úpravách dostečně vyschlí.. ![]()
@Anonymní píše:
@Elilen Ne nestojí!!!Už jsem koukala ale všude chtějí kauci
Když ona ta kauce chrání toho majitele. Také pronajímáme byt, ve kterém je vše nové, včetně nábytku. Ta kauce nás aspoň trochu chrání. Kdyby si jednoho dne všechno odvezli nebo zničili, neměli bychom nic. Takhle aspoň něco.. Ale my byli svolní ke splácení kauce ve dvou měsících. Určitě by se tak dalo domluvit i s někým jiným. Pokud máš nemocnou holčičku, tak bych nad tím vůbec nepřemýšlela. Stěhování je hrozný, ale bude stát za to.
@Deníííí píše: či nechá za nedlouho v lékárně
Nebo v nemocnici…
@Anonymní píše:
@Deníííí Ze dne na den to sama nezbalím.Snad aspoň po novém roce
Během dne by to nezvládl nikdo. My balili dva dny v kuse a 3 týdny jsme vybalovali. Ale to stěhování nám za to stálo. ![]()
@Elilen Já to chápu! Jenže kauce může dělat až 3 měsíční nájmy
.Já zaplatím 11000 nájemm, léky a zbude mi cca 2000 (někdy ani to ne) na ostatní věci…Takže byc to asi nedala…ale poohlídnu se…Ale do té doby, kolik je adekvátní snížení nájmu? I kdyby jen na měsíc…Návrh od majitele je 900kč… ![]()
@palapa Zase nejaky hodne otevreny majitel, ktery nechce ani cizince, ani zvirata, ani studenty, ani gn, chce jen penize a klid… ![]()
@Quintine no myslela jsem, ze toho najdu vice. Ale nezda se mi, ze by tam mel napsano, ze tyto lidi nechce. To je fuk. Vic jsem nenasla ![]()
@palapa Myslím, že to píše jasně - nevolejte, realitky, kdo má zvířata, cizinci atd. A já se osobně ani nedivím po tom co mi dokázaly s bytem udělat dvě „čistotné studentky“ za půl roku
Ono bez kauce je opravdu těžné něco najít ![]()
@palapa To ma tam napsany, ale neni zdaleka jediny…
![]()
Jeste nekdy nechteji deti, ani kuraky (kuraky, jako nekurak to zas chapu
)
Zda se mi, ze pokud zakladatelka muze dat az 11tisic mesicne a ji nevadi byt v panelaku, nebude mit problem neco najit v Praze, pak je spis na domluve s majitelem ohledne kauce…
jinak www.bezrealitky.cz
@Anonymní píše: Žiji v bytě 2kk v Praze u nákupního centra asi o rozloze 48m2 a platím 10900 kč. Plíseň už je asi na čtyřech místech v jedné místnosti (dala bych se foto, ale nechci odtajnit nick).
Jde o to, že byt a přestěhování není na dva dny…Po novém roce by se to dalo zvládnout. No na konec navrhl 900kč ale nevím zda to není málo
Tak to neni zadna hitparada, pronajimam stejne velke 2kk v sirsim centru Prahy, hned u tram zastavky, do centra a k metru A a B do 15 minut, v okoli dve skolky, skola, gympl, doktori, poliklinika a veskera obcanska vybavenost, jeden park a lesopark plus sportovni centrum s vnitrnim a venkovnim bazenem. Najem je 9 tisic plus poplatky a je fakt, ze nikdy nebyl prazdny dele nez mesic…
![]()
Za plesnivy panelak byl jedenact tisic nedala, ze to sezenes i slusne 3kk. ![]()
Inko A.
@Deníííí píše:
Jdeš na to z opačného konce..dle mě by bylo správně, požadovat nápravu..a do té doby mít snížené nájemne, za předpokladu, že by oprava byla na dýl.. Prostě byt není ve stavu ve kterém jste si ho pronajmula![]()
Chápu, že všude chtějí kauce..ale co jsem se tak setkala s RK..i sami jsme pronajímali..vždy to bylo o dohodě..nemusela jste na ráz dávat 3 nájmy.
Neničte si zdraví kvůli tisícovce, majitel by měl se postarat o to, aby jeho byt neztrácel na hodnotě
No právě protp jí ten majitel nabídl ukončení nájmu. Teď teda nevím, jak je to v zákoně
jestli musí snížit nájemné nebo ne /by tam teda mohlo být nějaký návod jak tu slevu spočítat
/
Tenhle majitel je jinak hrozne fer…ale tohle se mi moc nelibi. Myslim si ze i kdyby snizil na ty dva mesice o 1500 (treba) tak se mu to vrati s pojistek… ![]()
Napsala jsem na jeden v Milovich tak uvidime
@Gina108 na konec pristoupil i na snizeni ale o 900kc
tak nevim zda mam dupat a nebo drzet hubu ![]()