Snížení výživného
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No chudáček
úplně normální částka ,kolik by si tak panáček představoval 2000,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ennny píše:
No chudáčekúplně normální částka ,kolik by si tak panáček představoval 2000,–
Tobě by se líbilo mít dítě skoro půl měsíce u sebe a platit 5000? Matka otci nic nedává,řekla mu snížili ti alimenty tak se starej…
- Citovat
- Upravit
A má pravdu. Vedel dieťa stvoriť, tak nech sa stará. Alebo tvoj brat nechce aby sa malo jeho dieťa dobre??
Příspěvek upraven 07.04.19 v 22:55
- Citovat
- Upravit
@Pvln34 píše: @Anonymní píše:A ma pravdu. Vedel dieťa stvoriť, tak nech sa adekvátne stará. Tvoj brat nechce aby sa malo jeho dieťa dobre??
Tobě by se líbilo mít dítě skoro půl měsíce u sebe a platit 5000? Matka otci nic nedává,řekla mu snížili ti alimenty tak se starej…
Právě,že chce,ale výsledky nevidí,dítě furt stejný tričko,osoupany boty,stejný kalhoty,když je dítě nemocné bere si ošetřování a takhle můžu pokračovat dál…jen upřesním,že to byla matka která ho po porodu vykopla,že ji je nabliti z něho a že ho nemiluje…
- Citovat
- Upravit
Myslím, že je to v pohodě
kolik by chtěl platit když má 28? … na soud bych ani nelezla, aby to náhodou nedostal ještě výš, když si naštve matku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výsledky nevidí
je to aj jeho dieta predsa, alebo to platením alimentov konci a matka má zvládnuť vše ostatné? Preco by to mala byť vždy mama kt zostane s dieťaťom doma? Však aj on je rodic…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Právě,že chce,ale výsledky nevidí,dítě furt stejný tričko,osoupany boty,stejný kalhoty,když je dítě nemocné bere si ošetřování a takhle můžu pokračovat dál…jen upřesním,že to byla matka která ho po porodu vykopla,že ji je nabliti z něho a že ho nemiluje…
A to, že ho matka vykopla, má být důvod k tomu, aby platil nižší alimenty?
ty snad platí na dítě. A mimochodem, znám spoustu maminek, které svoje děti k tatínkům záměrně oblékají do obnošeného oblečení, aby to pravé pro tatínky nekončilo jen placením těch alimentů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak at si ho nebere, kdyz ho tak obtezuje starat se o svoje dite. Chudak jeden, nastekat do boudy to jo, ale starat se to ne…kdyby s matkou ditete zil, tak ma dite ceky mesic a platit bude daleko vic…
- Citovat
- Upravit
@Aduš8 píše:
A to, že ho matka vykopla, má být důvod k tomu, aby platil nižší alimenty?ty snad platí na dítě. A mimochodem, znám spoustu maminek, které svoje děti k tatínkům záměrně oblékají do obnošeného oblečení, aby to pravé pro tatínky nekončilo jen placením těch alimentů.
Tak mi vysvetli na co jsou alimenty? A ja jsem tu psala že se nestará? Nepsala!
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak alimenty slouží k pokrytí potřeb dítěte celkově, tak když si člověk spočítá část nájmu, poplatky za školku, případně kroužky, oblečení, jídlo a podobně, tak mi ta částka fakt nepřijde přemrštěná. Nikde jsem neřekla, že se nestará, jen, že se to často v praxi tak děje. A věř, že jsem zažila příklad, kdy maminka dokázala u soudu žalovat na tatínka, že dceři ukradl kalhotky(malá si je na návštěvě u něj počůrala a on jí je převlékl a zapomněl vrátit). Jen mi prostě nepřijde z platu tvého bratra ta částka přehnaná a nechápu, co by chtěl snižovat. A to, kdo koho ve vztahu opustil v tom prostě roli nehraje.
vždycky jsou za tím dva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Alimenty jsou pro dítě. On je nedává na kabelčičky ex.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdá se ti to moc? Tak počítej. Tisícovku stojí školka, větší byt stojí taky víc než garsonka pro jednoho, k tomu jídlo, elektřina, voda, boty, oblečení, hračky. Moje děti taky chodí v obnošeným oblečení a botech. No a co? Nebudu vyhazovat věci, co ještě slouží. Proč by měla ženská s dítětem živořit a chlap si pískat a platit pár korun?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Ptám se za mého bratra.První soud vyměřil mému bratrovi vysoké výživné 7000 ( na 18mesicni dítě odůvodnění,ze matka je na mateřské ) a určil mu na jeho žádost styk 11 dní v měsíci i s prespanomim.otcovi se výše výživného nelíbilo obnovil proces s výsledkem že mu soud snížil na 5000 a styk zůstal.Po roce si matka našla práci a když se to spočítá tak její příjem i s alimenty je 23 000 kč otcův příjem je 28000 ,,má bratr nějakou šanci na snížení výživného když matky životní úroveň se zlepšila? PS: jen dodám že otec si vše zajišťuje sám ( oblečení,leky atd.) Děkuji.
At si poda na soud stridavou peci. Pokud opravdu pecuje 11 dni v mesici, obsah pece tomu odpovida. Pak si budou s ex posilat vyzivne navzajem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jo ať to klidně dá k soudu a oni mu přiklepnout ještě víc
děláš jako by jí dával miliony
a pokud ho ma polovinu měsíce tak ať si zažádat i střídavou péči ,ale fascinuje mě jak tatínek je chudák že ho má 11 dnů a matkaje povinna sním byt 20 dnů ,tak snad jsou oba rodiče ne? Jo a jestli takhle převracel každou korunu tak by mi z něj bylo taky na blití a poslala bych ho do háje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ennny píše:
Ale jo ať to klidně dá k soudu a oni mu přiklepnout ještě vícděláš jako by jí dával miliony
a pokud ho ma polovinu měsíce tak ať si zažádat i střídavou péči ,ale fascinuje mě jak tatínek je chudák že ho má 11 dnů a matkaje povinna sním byt 20 dnů ,tak snad jsou oba rodiče ne? Jo a jestli takhle převracel každou korunu tak by mi z něj bylo taky na blití a poslala bych ho do háje.
Matka dostava 500 na den. Prijde ti to malo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit