Snížení výživného

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
7.4.19 22:41

No chudáček :roll: úplně normální částka ,kolik by si tak panáček představoval 2000,– :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.19 22:47
@Ennny píše:
No chudáček :roll: úplně normální částka ,kolik by si tak panáček představoval 2000,– :zed:

Tobě by se líbilo mít dítě skoro půl měsíce u sebe a platit 5000? Matka otci nic nedává,řekla mu snížili ti alimenty tak se starej…

• Citovat
  • Upravit
Pvln34
7.4.19 22:50

A má pravdu. Vedel dieťa stvoriť, tak nech sa stará. Alebo tvoj brat nechce aby sa malo jeho dieťa dobre??

Příspěvek upraven 07.04.19 v 22:55

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.19 22:55
@Pvln34 píše: @Anonymní píše:
Tobě by se líbilo mít dítě skoro půl měsíce u sebe a platit 5000? Matka otci nic nedává,řekla mu snížili ti alimenty tak se starej…
A ma pravdu. Vedel dieťa stvoriť, tak nech sa adekvátne stará. Tvoj brat nechce aby sa malo jeho dieťa dobre??

Právě,že chce,ale výsledky nevidí,dítě furt stejný tričko,osoupany boty,stejný kalhoty,když je dítě nemocné bere si ošetřování a takhle můžu pokračovat dál…jen upřesním,že to byla matka která ho po porodu vykopla,že ji je nabliti z něho a že ho nemiluje…

• Citovat
  • Upravit
1237
7.4.19 22:55

Myslím, že je to v pohodě 8o kolik by chtěl platit když má 28? … na soud bych ani nelezla, aby to náhodou nedostal ještě výš, když si naštve matku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
7.4.19 22:57

Výsledky nevidí :potlesk: :potlesk: je to aj jeho dieta predsa, alebo to platením alimentov konci a matka má zvládnuť vše ostatné? Preco by to mala byť vždy mama kt zostane s dieťaťom doma? Však aj on je rodic…

• Citovat
  • Upravit
14376
7.4.19 23:05
@Anonymní píše:
Právě,že chce,ale výsledky nevidí,dítě furt stejný tričko,osoupany boty,stejný kalhoty,když je dítě nemocné bere si ošetřování a takhle můžu pokračovat dál…jen upřesním,že to byla matka která ho po porodu vykopla,že ji je nabliti z něho a že ho nemiluje…

A to, že ho matka vykopla, má být důvod k tomu, aby platil nižší alimenty? 8o ty snad platí na dítě. A mimochodem, znám spoustu maminek, které svoje děti k tatínkům záměrně oblékají do obnošeného oblečení, aby to pravé pro tatínky nekončilo jen placením těch alimentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.4.19 23:05
@Anonymní píše:

Tak at si ho nebere, kdyz ho tak obtezuje starat se o svoje dite. Chudak jeden, nastekat do boudy to jo, ale starat se to ne…kdyby s matkou ditete zil, tak ma dite ceky mesic a platit bude daleko vic…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.19 23:13
@Aduš8 píše:
A to, že ho matka vykopla, má být důvod k tomu, aby platil nižší alimenty? 8o ty snad platí na dítě. A mimochodem, znám spoustu maminek, které svoje děti k tatínkům záměrně oblékají do obnošeného oblečení, aby to pravé pro tatínky nekončilo jen placením těch alimentů.

Tak mi vysvetli na co jsou alimenty? A ja jsem tu psala že se nestará? Nepsala!

• Citovat
  • Upravit
14376
7.4.19 23:19
@Anonymní píše:

Tak alimenty slouží k pokrytí potřeb dítěte celkově, tak když si člověk spočítá část nájmu, poplatky za školku, případně kroužky, oblečení, jídlo a podobně, tak mi ta částka fakt nepřijde přemrštěná. Nikde jsem neřekla, že se nestará, jen, že se to často v praxi tak děje. A věř, že jsem zažila příklad, kdy maminka dokázala u soudu žalovat na tatínka, že dceři ukradl kalhotky(malá si je na návštěvě u něj počůrala a on jí je převlékl a zapomněl vrátit). Jen mi prostě nepřijde z platu tvého bratra ta částka přehnaná a nechápu, co by chtěl snižovat. A to, kdo koho ve vztahu opustil v tom prostě roli nehraje. :nevim: vždycky jsou za tím dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.19 23:37
@Anonymní píše:

Alimenty jsou pro dítě. On je nedává na kabelčičky ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.4.19 23:47

Zdá se ti to moc? Tak počítej. Tisícovku stojí školka, větší byt stojí taky víc než garsonka pro jednoho, k tomu jídlo, elektřina, voda, boty, oblečení, hračky. Moje děti taky chodí v obnošeným oblečení a botech. No a co? Nebudu vyhazovat věci, co ještě slouží. Proč by měla ženská s dítětem živořit a chlap si pískat a platit pár korun?

• Citovat
  • Upravit
2098
8.4.19 00:31
@Anonymní píše:
Ahoj,
Ptám se za mého bratra.První soud vyměřil mému bratrovi vysoké výživné 7000 ( na 18mesicni dítě odůvodnění,ze matka je na mateřské ) a určil mu na jeho žádost styk 11 dní v měsíci i s prespanomim.otcovi se výše výživného nelíbilo obnovil proces s výsledkem že mu soud snížil na 5000 a styk zůstal.Po roce si matka našla práci a když se to spočítá tak její příjem i s alimenty je 23 000 kč otcův příjem je 28000 ,,má bratr nějakou šanci na snížení výživného když matky životní úroveň se zlepšila? PS: jen dodám že otec si vše zajišťuje sám ( oblečení,leky atd.) Děkuji.

At si poda na soud stridavou peci. Pokud opravdu pecuje 11 dni v mesici, obsah pece tomu odpovida. Pak si budou s ex posilat vyzivne navzajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
8.4.19 00:48

Ale jo ať to klidně dá k soudu a oni mu přiklepnout ještě víc :lol: děláš jako by jí dával miliony :zed: a pokud ho ma polovinu měsíce tak ať si zažádat i střídavou péči ,ale fascinuje mě jak tatínek je chudák že ho má 11 dnů a matkaje povinna sním byt 20 dnů ,tak snad jsou oba rodiče ne? Jo a jestli takhle převracel každou korunu tak by mi z něj bylo taky na blití a poslala bych ho do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
8.4.19 01:03
@Ennny píše:
Ale jo ať to klidně dá k soudu a oni mu přiklepnout ještě víc :lol: děláš jako by jí dával miliony :zed: a pokud ho ma polovinu měsíce tak ať si zažádat i střídavou péči ,ale fascinuje mě jak tatínek je chudák že ho má 11 dnů a matkaje povinna sním byt 20 dnů ,tak snad jsou oba rodiče ne? Jo a jestli takhle převracel každou korunu tak by mi z něj bylo taky na blití a poslala bych ho do háje.

Matka dostava 500 na den. Prijde ti to malo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat