Sobecký manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
23.1.12 23:06
mmonica píše: …ja bych ho tedy pozadala a hrdost by sla stranou,neomlouvala bych se,ale chtela bych aby se vratil a odvezl nas…

Já bych nežádala. :nevim: Já bych to postavila jako naprostou samozřejmost. Něco co absolutně nemůže být jinak. Ale možná se Štíři žádat musí. To nevím. Já mám doma Berana. :mrgreen: (sama jsem Blíženec)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
23.1.12 23:06
Wiolla píše:
Daema píše: …Já jsem ho o nic nežádala, na to jsem zas moc hrdá já. Klidně jsem se ho zeptala, jestli to opravdu myslí vážně, že zítra odjíždí, on mi řekl, že ano. Na to jsem se otočila na podpatku, zabookovala letenku a odletěla.

Takže spolu neumíte mluvit oba. :lol: Tvrdohlavé palice makovice! Tak to bude těžké… :think:

Jako kdybyste tam byli kažýd jen sám za sebe, ne jako rodina. Pro mě by to bylo absolutně nepřijatelné! Kdyby řekl: zítra odjíždím. Tak bych udělala naprosto překvapený obličej a řekla: Jak jako odjíždíš? 8o Jsme tu jako rodina a jako rodina odjedeme! Můžeme se domluvit, jestli hned teď a nebo za týden, ale v každém případě společně! Nebo my snad nejsme rodina? :?: :?: :?: (a kdybych to chtěla odlehčit, tak bych použila ještě výraz: To jsi spadl z jahody, ne? - to u nás funguje, zasmějeme se oba a mluvíme spolu dál normálně/rozumně)

tak něják hrdost, nehrdost…jde o rodinu a o malou  :potlesk:

DAEMA - jednou to zkus , překousni to, zlom to, a uvidíš, třeba se to změní o 180%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.1.12 23:08

Já jsem s ním chtěla v klidu promluvit, volala jsem mu, on mi to nebral a pak až přišel, tak jsem se ho zeptala, jestli to myslí vážně a on že jo, že kolega z práce už má koupenou letenku, aby doletěl a dovezl ho domů.
Zapomněla jsem dodat, že přišel o ŘP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
23.1.12 23:09
Daema píše:
Ano mmonico, je to možné, mám opravdu výhodu v rychlém logickém uvažování, mám strašného pamatováka a dovedu ho dostat do kouta (při nějaké hádce), jsem takový malý manipulátor, a možná ho to štve, protože jinak v práci je boss on a vozí se po lidech on (když je to podle něj potřeba). Ale není hlupák, aby to tak nevyznělo, jen si myslím, že mám rychlejší myšlenkový pochody.

hele ja Ti dam jednu radu i kdyz se ji sama taky casto neridim,ale muj manzel je velmi tolerantni:
chytra zenska zaridi aby dosla ke svemu cili takovym zpusobem,ze si nakonec chlap mysli,ze to vlastne chtel a vyhral,

jinak tady preci nejde o to , kdo vyhraje a je lepsi ,ale o vas vztah,o to jak tohle bude vnimat dite az bude vetsi a o to aby jste spolu vydrzeli

• Citovat
  • Upravit
8911
23.1.12 23:12
Daema píše:
Ano mmonico, je to možné, mám opravdu výhodu v rychlém logickém uvažování, mám strašného pamatováka a dovedu ho dostat do kouta (při nějaké hádce), jsem takový malý manipulátor, a možná ho to štve, protože jinak v práci je boss on a vozí se po lidech on (když je to podle něj potřeba). Ale není hlupák, aby to tak nevyznělo, jen si myslím, že mám rychlejší myšlenkový pochody.

Já to pořád tvrdím, že chlap prostě nemůže ženskou přehádat. Mám taky trošku spíš mužskej mozek a v logických argumentech si na mě chlap nepřijde. 8) Ale do úplného kouta ho nikdy netlačím! Stačí, že to k tomu směřuje, že oba víme, že by brzy byl v koncích. A povolím. Protože co udělá i slabší soupeř zatlačený do kouta? Zaútočí, anebo uteče. A to nechci ani jedno ani druhé. A už vůbec ne snížit chlapovu důstojnost!

„Žena musí vzhlíže k chlapovi jako k bytosti moudřejší, důstojnější,… Dělala to moje máma, moje babička a měly celý život spokojené manželství…“ (volně z filmu S tebou mě baví svět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.1.12 23:12

Nemůžeme odjet společně, když jsme i tam každý přijeli zvlášť a v různých dnech. On nechtěl letět. Jel autem. Vezl ho kolega. Já letěla tam i zpět.

MMonico: já vím, to taky většinu času dělám, ale prostě někdy míra přeteče. Jak říkám, měl se jít vyvztekat ven, do baru se známýma, prostě vyšumět, já mu nevolám, neotrvauju, nerýpu. Ale ne hned odjet. Jak malé děcko.

A Štír jsem já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.1.12 23:13

Je fakt, že mě by manžel nikdy nenechal někde na dovolené. On by se snažil rodinu dostat zpátky do bezpečí. Je to přece chlap, ochranitel. Wiollo, na začátku mě to ani nenapadlo řešit, ale asi jsi na to kápla. Jak může nechat rodinu někde jenom tak trčet? To u něj selhaly instinkty?
Jako neřeknu, nechat je doma v bezpečí a jít na firmu přespat… Ale nechat je na dovolené? I když zřejmě ví, že zakladatelka se o dceru postará a dopraví ji domů, tak můj muž by tohle neudělal. Pohlídal by si, že se domů dostaneme v pořádku.
Co s tím teď? Mě se moc líbí ta varianta, kdy si v klidu promluví, domluví si pravidla. Jde o to, jestli je budou dodržovat :nevim: Jít na něj hezky a tak. Většinou musí ženská umět udržet tu pohodu domova. Nadruhou stranu nevím, jestli tohle zakladatelka, jako štír, dokáže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.1.12 23:14

A taky se to trochu otočilo na řešení našeho života, z čehož si vážené dámy vezmu nějaké ponaučení (i z vašich rad a zkušeností), ale ještě jsem nepřišla na to, co vlastně dělat, až se vrátí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.1.12 23:15

Já si v klidu promluvím, o to nejde, jde spíš o to, že jak ho znám, protože se ještě neozval, je pořád uražený a bude mi odsekávat, nebo řekne, nech mě bolí mě hlava, protože je přesvědčený, že se mu mám omluvit já. Tak jak chcete v klidu mluvit s někým, kdo mluvit nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.1.12 23:17

Jestli tomu dobře rozumím, tak mu teď chceš dát za vyučenou? Jakože tohle se teda opravdu nedělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
23.1.12 23:19
Daema píše:
Já si v klidu promluvím, o to nejde, jde spíš o to, že jak ho znám, protože se ještě neozval, je pořád uražený a bude mi odsekávat, nebo řekne, nech mě bolí mě hlava, protože je přesvědčený, že se mu mám omluvit já. Tak jak chcete v klidu mluvit s někým, kdo mluvit nechce?

tak to nevim ,u nas je to vetsinou lito oboum,ale jeden z nas vzdy zacne omluvou,zalezi na situaci
a pak se to resi zhavym sexem,takze alespon neco na tech neshodach je bezva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13141
23.1.12 23:19

Jo a k tomu řešení vašeho života. Víš, ono všechno souvisí se vším. To jak se k sobě dlouhodobě chováte, se třeba promítá v takovýhle vyhrocených situacích. Na vztah jsou dva, oba na něm musí pracovat. Urážet se jako malé děti jaksi nic neřeší.
Jestli tě tohle trápí moc, možná bych se zašla zeptat do partnerské poradny, jak se k sobě chovat. Já bych o tom aspoň přemýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
23.1.12 23:21

Daemo, no docela síla. Taky nejsem příznivcem toho, hned vše řešit rozchodem a výměnou partnera. Nebudu se přiklánět ani k jednomu z nabízených řešení co tu holky psaly. A to je buď někam odjet aby Tebe ani malou doma nenašel anebo smířlivě, s láskou, pochopením atd atd.
Ptáš se co s tím, dát mu za „vyučenou“. Ať to o tom sama myslím své, tak na to se Ty neptáš, Ty chceš znát jen odpověď. Proto Ti radím, aby ses vcítila do něho. Znáte se podle toho jak píšeš opravdu dobře, jste partneři i kamarádi, což často někdy v manželství nebo partnerství chybí. Tak přemýšlej tak, co se jemu honí v hlavě a hlavně co si myslí, že bude následovat po jeho příjezdu domů. No a zachovej se přesně opačně. Prostě ho vykolejit, překvapit… Tím nemyslím nic pomstychtivého nebo nějaký naschvál, jen odpovídám na Tvoji otázku.
Na druhou stranu každá akce, má svoji reakci a tak i když tentokrát opravdu udělal velkou botu, možná bych veškeré „akce“ opravdu v klidu promyslela, hlavně s tím, jestli Ti to za to stojí, protože hádka se pak může naopak nabalovat a nabalovat a řešení jako takové v nedohlednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.1.12 23:22

Hele, vy to máte celé divné: na dovolenou jezdíte zvlášť, zřejmě jste měli v plánu se i zvlášť vracet (jen k tomu došlo v jiný den), kolem malé skáčeš ty, třeba celou noc a chlapovi nepřijde, že by ti měl pomoc, ráno mu nepřijde divné vás vzbudit (vyjít s mobilem aspoň na chodbu), ty na něj ráno vystartuješ, ale v noci ho o vystřídání nepožádáš (dítě je snad vás obou, nemusíš se starat jen ty, ne), jemu není zatěžko vás nechat v cizině, protože zřejmě ví, že se vzládneš postarat a vrátit se… tak já nevím: na co si vlastně stěžuješ? Co chceš změnit či řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.1.12 23:23

Omites, já ani nevím, co vlastně chci. Chci, aby mi to už nikdy neudělal, ale to chci asi modré z nebe.

Za vyučenou jsem mu dávala, když jsme byli bez dítěte, docela dost, i týdenní odjezd bez jediného slova kam jedu a CO? Stejně to nepomohlo. Tady asi nepomůže nic. Štve mě, že ho neštve, že mě tam tak nechal a celé jsem to musela zvládnout sama. Že mu aspoň není líto malé, když už ne mě.

Štve mě, že se neumím ponížit jako MAdrianova v této situaci (v jiných ano). Ale vím, že to neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí