Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky, já vím, určitě to nemáš lehké. ![]()
Asi ano, něco z toho tam bude, manželství rodičů bylo v pořádku do nějakých jeho 6-ti let, pak začali oba více pít, on ji i bil, až utekla a rozvedla se. Mám vlastně nevlastního tchána.
No nic, kvapím do postele, dnešní den mi dal zabrat. Tak zase zíta večer!! Dobrou!
Můžu se přidat?
Až dneska jsem narazila na tuto diskuzi, přečetla ji jedním dechem a čekala na happy end. Ale nebudu předstírat, že si myslím, že žádný nebude.
Já jsem měla doma něco podobného. S tím rozdílem, že nám toho neklapalo víc. Ten můj se třeba o loňském silvestru sbalil a odjel totálně namol kamsi…nebral telefony, nic. Nechal mě s půlročním miminem u známých, druhé dítě (2,5 roku) spalo u našich a já se neměla jak k němu (k dítěti) dostat… Na palici
Urazí se a opustí mě vždycky ve chvíli, když bych ho zrovna nejvíc potřebovala. Ale on ví, že já to všechno zvládnu, protože jsem stejný typ jako ty, Daemo. Nikoho přece nepotřebuju, jsem samostatná a všechno zvládám s přehledem (ale jsou situace, které se prostě se dvěma malými dětmi nedají zvládnout. A přesně v těchto mě nechá na holičkách. A já je samozřejmě nakonec zvládnu, protože nic jiného nezbývá…)
Radu nemám. Už se u vás rozjela SMSková výměna názorů. To je pak ještě horší. Já jsem to nedala. Rozvádím se. Ale u mě toho bylo ještě víc - když nemohl něco vyřešit útěkem, řešil to slovními urážkami, které pak vyvrcholily ve fyzické napadání. O Velikonocích mě zmlátil za jízdy v autě a následně vykopal z bytu. Doslova. Nebýt sousedů, spala bych i s dětmi na ulici. Dodnes necítí vinu. Prý nemám blbnout a vrátit se. Však se mi už omluvil.
Omluvil se, ale vinen se necítí. Tak nějak bych to viděla i u vás. Pokud se ti náhodou omluví (jako že asi ne), tak tím v žádném případě nebude chtít říct, že chybu udělal on.
No, nezávidím ti a budu s napětím očekávat, jak to u vás bude pokračovat. Přeju pevné nervy a klidný spánek ![]()
P.S.: My jsme oba vodnáři ![]()
Taky jsem si říkala, že když Daemka nepíše, že už je asi doma… Snad vše probíhá co možná nejhladčeji… ![]()
Jo snad jo, třeba pohoda. Kdyby jí ještě víc naštval tak by se přišla určo vypovídat.
Cítím ve vzduchu, že se děje něco nepříjemného u Daemky. Snad se pletu!
denca29 píše:
Věřme že je ok
Ale je to napínavé!!! Doufám, že se ozve co nejdřív!
Jo jo já na ní včera myslela, stejně je to divný člověk si tu přečte článek pak nad tím přes den přemejšlí. Já si myslím, že si to vyříkali a udobřili se. Přála bych jí to