Sobecký manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
25.1.12 22:48

Díky, já vím, určitě to nemáš lehké. :kytka:

Asi ano, něco z toho tam bude, manželství rodičů bylo v pořádku do nějakých jeho 6-ti let, pak začali oba více pít, on ji i bil, až utekla a rozvedla se. Mám vlastně nevlastního tchána.

No nic, kvapím do postele, dnešní den mi dal zabrat. Tak zase zíta večer!! Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
25.1.12 22:50

Daemko, jj, budu se těšit. Drž se, myslím na Tebe :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
25.1.12 23:30

Můžu se přidat? ;) Až dneska jsem narazila na tuto diskuzi, přečetla ji jedním dechem a čekala na happy end. Ale nebudu předstírat, že si myslím, že žádný nebude.
Já jsem měla doma něco podobného. S tím rozdílem, že nám toho neklapalo víc. Ten můj se třeba o loňském silvestru sbalil a odjel totálně namol kamsi…nebral telefony, nic. Nechal mě s půlročním miminem u známých, druhé dítě (2,5 roku) spalo u našich a já se neměla jak k němu (k dítěti) dostat… Na palici :zed: Urazí se a opustí mě vždycky ve chvíli, když bych ho zrovna nejvíc potřebovala. Ale on ví, že já to všechno zvládnu, protože jsem stejný typ jako ty, Daemo. Nikoho přece nepotřebuju, jsem samostatná a všechno zvládám s přehledem (ale jsou situace, které se prostě se dvěma malými dětmi nedají zvládnout. A přesně v těchto mě nechá na holičkách. A já je samozřejmě nakonec zvládnu, protože nic jiného nezbývá…)
Radu nemám. Už se u vás rozjela SMSková výměna názorů. To je pak ještě horší. Já jsem to nedala. Rozvádím se. Ale u mě toho bylo ještě víc - když nemohl něco vyřešit útěkem, řešil to slovními urážkami, které pak vyvrcholily ve fyzické napadání. O Velikonocích mě zmlátil za jízdy v autě a následně vykopal z bytu. Doslova. Nebýt sousedů, spala bych i s dětmi na ulici. Dodnes necítí vinu. Prý nemám blbnout a vrátit se. Však se mi už omluvil. 8o Omluvil se, ale vinen se necítí. Tak nějak bych to viděla i u vás. Pokud se ti náhodou omluví (jako že asi ne), tak tím v žádném případě nebude chtít říct, že chybu udělal on.
No, nezávidím ti a budu s napětím očekávat, jak to u vás bude pokračovat. Přeju pevné nervy a klidný spánek :hug:
P.S.: My jsme oba vodnáři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.1.12 10:38

herdek a kdy teda už dojede??? :pankac: :pankac: :pankac:
chcu vědět co a jak 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
27.1.12 22:13

Ahoj už asi dorazil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
28.1.12 00:16

Taky jsem si říkala, že když Daemka nepíše, že už je asi doma… Snad vše probíhá co možná nejhladčeji… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
28.1.12 00:29

Jo snad jo, třeba pohoda. Kdyby jí ještě víc naštval tak by se přišla určo vypovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
28.1.12 23:36

Cítím ve vzduchu, že se děje něco nepříjemného u Daemky. Snad se pletu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
29.1.12 00:02

Věřme že je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.1.12 00:24
denca29 píše:
Věřme že je ok

Ale je to napínavé!!! Doufám, že se ozve co nejdřív!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
29.1.12 09:18

Jo jo já na ní včera myslela, stejně je to divný člověk si tu přečte článek pak nad tím přes den přemejšlí. Já si myslím, že si to vyříkali a udobřili se. Přála bych jí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.2.12 21:41

Taky na ni docela často myslím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
4.2.12 10:04

tak už se to asi nedozvíme co?? :think: