Sociální psychologie, otázka - státnice
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji, zlatá. Já už to nechám jak mám.A jak se to prosím tebe mám naučit? Máš nápad? To pořád nějaké sebe neco a strašně se to proplétá.
2 tipy, které nezaberou čas navíc:
- Nalepit si cedulky s heslovitými poznámkami na WC.
- Pokud existuje jakékoliv audio relevantní k tématu, tak poslouchat při domácích pracích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuji, zlatá. Já už to nechám jak mám.A jak se to prosím tebe mám naučit? Máš nápad? To pořád nějaké sebe neco a strašně se to proplétá.
Radu asi úplně nemám, ale zrovna psychologie se mi nejlépe pamatovala tak, že jsem si ty dané pojmy atd. vždy snažila představit a zařadit je do nějaké situace. To se těžko popisuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 píše:
Radu asi úplně nemám, ale zrovna psychologie se mi nejlépe pamatovala tak, že jsem si ty dané pojmy atd. vždy snažila představit a zařadit je do nějaké situace. To se těžko popisuje.
No, ano, máš pravdu
mne se výborně učila vývojová psychologie, to šlo samo, kolem sebe mám spoustu materiálu. Mimina, batolata, předškoláky, atd i senioři. Ta sociální psychologie je fakt abstraktní, o nás a lidech kolem nás a v interakci sami se sebou… však víš, co ti budu.
@TRG nahravky nemám, ale polepené mám kde co, těmi dalsimi okruhy (management a tak) a funguje to. Tu psychologii jsem si nechala právě nakonec.
Jste zlaté holky. Děkuji
![]()
- Citovat
- Upravit
@Yasmina21 mám to, zvládla jsem dnes státnice. Vytáhla jsem si přesně tu otázku. Tušila jsem to ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Yasmina21 mám to, zvládla jsem dnes státnice. Vytáhla jsem si přesně tu otázku. Tušila jsem to
Gratuluji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuji, mám ohromnou radost.
No to věřím. Pokracujes dál?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
No to věřím. Pokracujes dál?
Už ne, stačí. Trpěla tím mým studiem rodina a už nechci být bez nich. Mně nestačí si něco číst a vím, musím se fakt učit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Yasmina21 mám to, zvládla jsem dnes státnice. Vytáhla jsem si přesně tu otázku. Tušila jsem to
To je skvělá zpráva.
Super, gratuluji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 píše:
To je skvělá zpráva.Super, gratuluji.
![]()
![]()
Děkuji, dost mi pomahala rada převést si to na ty děje v sociálním prostředí. A najednou to celé dávalo smysl ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji, dost mi pomahala rada převést si to na ty děje v sociálním prostředí. A najednou to celé dávalo smysl
To jsem ráda, že to máte za sebou a úspěšně.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, zlatá. Já už to nechám jak mám.
A jak se to prosím tebe mám naučit? Máš nápad? To pořád nějaké sebe neco a strašně se to proplétá.