Sofinka s Autismem 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rebelja Rebelkovatá
9.12.23 08:45
@Margery píše:
To je podle starých výzkumů. Podle nových je to daleko méně ;)

Protože u těch vysokofunkcnich se mnohdy autismus dříve vůbec nedignostikoval a možná se u některých nediagnostikujr ani dnes. Taky jde o závažnost poruchy, ona na mírnější konci spektra hranici s normalem

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
9.12.23 08:47
@Kikuska1994 píše:
Nejsem spisovatel. Jen maminka nemocné holčičky a chtěla jsem ve zkratce vystihnout o kom sbírka je a na co bude vybraná částka použita. To tan vše je. Částka je na pokrytí části nákladů, než nám schváli příspěvek na malou.

Nezlob se, ale vy doopravdy nemáte žádný finanční polštář? Vždyť to je situace, do které není rozumné si pořizovat druhé dítě, i kdyby bylo první zcela zdravé.
A tvoje tvrzení, že přesně víš, co je autismus, mi přijde naivní. Sama jsem od odborníků vyslechla, že se doposud nesetkali s takto objektivní matkou, a přesto, i když mám dítě mnohem starší, nejsem schopná predikovat prognózu do budoucna.

• Citovat
  • Upravit
34473
9.12.23 08:48
@Kikuska1994 píše:
Nejsem spisovatel. Jen maminka nemocné holčičky a chtěla jsem ve zkratce vystihnout o kom sbírka je a na co bude vybraná částka použita. To tan vše je. Částka je na pokrytí části nákladů, než nám schváli příspěvek na malou.

To jsi ovšem nevystihla ani v té zkratce. Dosud jsi neřekla diagnózu, konkrétní vyšetření, lžeš o přidružených vadách, to není o tom, jestli jsi spisovatel. Opravdu to celé působí tak, že nic vám do toho není, hlavně plaťte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
9.12.23 08:52
@terien píše:
To jsi ovšem nevystihla ani v té zkratce. Dosud jsi neřekla diagnózu, konkrétní vyšetření, lžeš o přidružených vadách, to není o tom, jestli jsi spisovatel. Opravdu to celé působí tak, že nic vám do toho není, hlavně plaťte.

Nelžu o ničem. Kdyby to šlo vše smažu. Hledala jsem tu pomoc a místo toho mě jen osočujete, obviňujete a nevím co ještě. To opravdu nepotřebuji. Opravdu je takový problém v dnešní době požádat o pomoc? Vše mám podložené papíry, bez kterych by sbírku neschválili

• Citovat
  • Upravit
Charlotti
9.12.23 08:54
@Kikuska1994 píše:
Nelžu o ničem. Kdyby to šlo vše smažu. Hledala jsem tu pomoc a místo toho mě jen osočujete, obviňujete a nevím co ještě. To opravdu nepotřebuji. Opravdu je takový problém v dnešní době požádat o pomoc? Vše mám podložené papíry, bez kterych by sbírku neschválili

prosim te, nebud trapna… tam jde zalozit sbirku uplne na cokoliv, minule tady nekdo vybiral pres donio na nějakou kocku… :mrgreen:
Starej se o sve dite sama, tohle neni suma, kterou potrebujes vybirat od lidi.

• Citovat
  • Upravit
34473
9.12.23 08:55
@Kikuska1994 píše:

Není to problém. Stačí, když není každá verze jiná nebo když odpovíš na otázky. Několikrát se tě tu ptali, jakou konkrétní diagnózu tvá dcera má, ani jednou jsi neodpověděla. To samé vyšetření. Tak se pak nediv, že ti lidé nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
9.12.23 08:57
@terien píše:
Není to problém. Stačí, když není každá verze jiná nebo když odpovíš na otázky. Několikrát se tě tu ptali, jakou konkrétní diagnózu tvá dcera má, ani jednou jsi neodpověděla. To samé vyšetření. Tak se pak nediv, že ti lidé nevěří.

Myslím, že jsem odpovídala že má autismus, adhd a psychomotorickou lehkou retardaci, ne mentalní. Mentálně je v pořádku. Prosím už přestaňte psát mám už z toho jen deprese. Řeším už smazání.

• Citovat
  • Upravit
Kikuska1994
9.12.23 08:58
@Kikuska1994 píše:
Myslím, že jsem odpovídala že má autismus, adhd a psychomotorickou lehkou retardaci, ne mentalní. Mentálně je v pořádku. Prosím už přestaňte psát mám už z toho jen deprese. Řeším už smazání.

Na vyšetření jsem taky odepisovala, opravdu nečtu celou diskuzi. Jen poslední

• Citovat
  • Upravit
Charlotti
9.12.23 08:58
@Kikuska1994 píše:

tak hlavne ze vychovavas dve deti :roll:

• Citovat
  • Upravit
34473
9.12.23 09:01
@Kikuska1994 píše:

Jaký typ autismu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
9.12.23 09:02
@Kikuska1994 píše:

Najdi si pro sebe terapeuta. Není na tom nic špatného. Jako matka postiženého dítěte ho potřebuješ jako sůl. Časem bys mohla skončit medikovaná, hospitalizovaná na psychiatrii, protože se ze situace, kterou žiješ, zblázníš, nebo ve stavu totálního vyčerpání na kapačkách v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
Kikuska1994
9.12.23 09:04
@terien píše:
Jaký typ autismu?

Atypický

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
9.12.23 09:05
@Kikuska1994 píše:

V původní příspěvku ale bylo, že má mentální retardaci nebo se pletu?

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
9.12.23 09:05
@Kikuska1994 píše:

Tak protože nejsi spisovatel a neumíš cilit na potencionální dárce, tak by bylo fajn si to nechat někým zkouknout. Jako když budeš se ucházíš o práci, tak asi taky si necháš poradit s CV, když s tím nemáš zkušenost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
9.12.23 09:06
@Tosidelassrandu píše:
V původní příspěvku ale bylo, že má mentální retardaci nebo se pletu?
.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí