Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kikulele
Tchibo. Maji ted v nabidce divci i chlapecke od 74/80.
@Niky2 děkuji už jsem objednala na prodejnu a vyzkoušíme. A nemáš třeba zkušenost s kalhotami a bundou? Toho je celkem dost k nalezení na netu, jen mám strach aby malé nefoukalo na záda pořád se ohyba pro klaciky a podobne, tak mám pocit že overal je praktičtější. ![]()
@Kikulele
Prima
Tak to je drobisek, ve 13 mesicich vel.74/80.Overal je dle meho prakticky z hlediska oblekani, ale zase treba venku na curani ho musis cely sundat.To by byly ty kalhoty a bunda mozna lepsi a treba koupit bundicku nejakou delsi parku? Tam by nevadilo, ze se ohyba pro klaciky apod.Ja uz mam prave deti velke, tak uz tohle obleceni neresim.
@Kikulele píše:
Můžete mě poradit kde koupit softshellovy overal pro malé dítě krome Lidlu, jeden máme z bazarku, koukala jsem i na jejich shop ale není velikost co bych potřebovala, malá má 13mesicu a nosí velikost 74/80. Nemůžu nikde nic najít. Reima nemá tak malou velikost, má od nich kombinézu na zimu ve velikosti 74 a bude ji nejspíš až příští rok, je krásná, ale je to obrovská 74 a menší ani zimní ani softshell jsem nenašla, někdo nějaké tipy? Jsem bezradnaDěkuji.
Koukla bych na Fler na netu..a případně jsou tam šikovné ženské, které ušijí i na míru.
@Evulina píše:
Koukla bych na Fler na netu..a případně jsou tam šikovné ženské, které ušijí i na míru.
Presne
taky si nechavam sit soupravicky a jsem max. spokojena. Oblecek je originální. Mam jednu paní na FB uz osvedcenou, kdyby jsi chtela, poslu do sz.
@Kikulele jen k te Reima kombineza. Vsude se pise, ze je vetsi. Ale pozor. Ano, pokud ji budes zkouset v obyvaku, bude Ti pripadat obrovska. Ale nech v tom dite chvilku chodit, sedat si na bobek, lezt. A najednou uvidis, ze ta 74 vubec velka neni. Ja mela 74 pro 8 mesicni dite co lezlo ve snehu a byla akorat. Na letosek ( 20 mesicu) by byla take dobra, ale jiz ne na to radeni. Budu brat urcite vetsi velikost. Jinak jsou nazory, ze v tom softshellu Reima neni o nic pred ostatnimi. Maximalne tak strihem, ale parametry ma podobne, svy nepodlepene…
@Kikulele jinak na ten podzim mam pro dite radeji bundu a kalhoty s napletem. Prave kdyz si seda na bobek, tak netahne na zada, ale zase nemusi to byt o tolik vetsi jako kombineza. A uplny „problem“ je, kdyz ti dite v te kombineze jede na motorce. Tudiz dostane nahoru sed a jsou kratke nohy. Coz tedy neplati u te Reimy, tam to opravdu sedi dobre.
@lucynka25 píše:
Presnetaky si nechavam sit soupravicky a jsem max. spokojena. Oblecek je originální. Mam jednu paní na FB uz osvedcenou, kdyby jsi chtela, poslu do sz.
Jee a mohla bych poprosit o ten kontakt? Zasílá paní i poštou? Moc děkuji ![]()
@Cuddy píše:
@Kikulele jen k te Reima kombineza. Vsude se pise, ze je vetsi. Ale pozor. Ano, pokud ji budes zkouset v obyvaku, bude Ti pripadat obrovska. Ale nech v tom dite chvilku chodit, sedat si na bobek, lezt. A najednou uvidis, ze ta 74 vubec velka neni. Ja mela 74 pro 8 mesicni dite co lezlo ve snehu a byla akorat. Na letosek ( 20 mesicu) by byla take dobra, ale jiz ne na to radeni. Budu brat urcite vetsi velikost. Jinak jsou nazory, ze v tom softshellu Reima neni o nic pred ostatnimi. Maximalne tak strihem, ale parametry ma podobne, svy nepodlepene…
Jo přesně takhle jsem ji zkoušela, tak jí ji zkusím nechat déle oblecenou. Díky za tip. Se softshelem od té Reima nemám zkusenost, mám jen tu zimní kombinézu, tak snad bude dobrá a tepla když stala takové peníze. ![]()
@Cuddy píše:
@Kikulele jinak na ten podzim mam pro dite radeji bundu a kalhoty s napletem. Prave kdyz si seda na bobek, tak netahne na zada, ale zase nemusi to byt o tolik vetsi jako kombineza. A uplny „problem“ je, kdyz ti dite v te kombineze jede na motorce. Tudiz dostane nahoru sed a jsou kratke nohy. Coz tedy neplati u te Reimy, tam to opravdu sedi dobre.
ano toho jsem si také všimla malé jsem nohavice už párkrát stahovala dolů. Podívám se i po těch kalhotách a bundicce. Dekuji ![]()
@Evulina díky, na fleru mě nanapadlo se podívat i když od tam pár věcí máme ![]()
@Kikulele snad muzu..ma.2000 palcu, fakt to ma krasny.
Postou posila, myslim, ze je nekde od Tabora, ja z Prahy.
@Niky2 píše:
@Kikulele
PrimaTak to je drobisek, ve 13 mesicich vel.74/80.Overal je dle meho prakticky z hlediska oblekani, ale zase treba venku na curani ho musis cely sundat.To by byly ty kalhoty a bunda mozna lepsi a treba koupit bundicku nejakou delsi parku? Tam by nevadilo, ze se ohyba pro klaciky apod.Ja uz mam prave deti velke, tak uz tohle obleceni neresim.
Jojo to s tím vuranim je blbe, určite ale to ještě nehrozí, malá má ještě plenku, až příští rok bych chtěla odplenkovat uvidíme jak to pujde. Je to prdola no je i hubená má něco málo prez 8kg ale sní toho fakt hodně, nevím kam to dává. Kouknu i po té bundicce a kalhotách. Děkuji ![]()
@lucynka25 díky kouknu na to. Já jsme právě kousek od Brna ale kdyztak to jistí pošta. Moc děkuji ![]()