Solná jeskyně a kašel

22
22.2.12 15:51

solná jeskyně a kašel

Ahoj,dvojčata - 4 roky. Jeden trpí zelenou rýmou a druhý kašel. Byly jsme poprvé v solné jeskyni a u rýmy bych řekla, že se dost uvolnil nos. Rýma sice stále přetrvává,ale doufám,že časem úplně zmizí. Nemáte někdo zkušenost že by se zelená rýna vyléčila solnou jeskyní? Ještě kapu stérimar s CU.
Péťa zase pořád jakoby odkašlává,ale dr jí nic nenašla. Po té jeskyni celou noc prokašlala a v pondělí večer měla teplotu.Jen ten jeden večer,druhý den už to bylo v pořádku.Te´d má pořád takový suchý kašel,nijak moc extra,ale před jeskyní ho neměla. Zajímalo by mě,zda se kašel po jeskyni může zhoršit a zda je možné,že tím mohla dostat i tu teplotu a zda do jeskyně má chodit dál?
Díky všem za vaše zkušenosti.Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
22.2.12 15:53

Já jsem po návštěvě v jeskyni „onemocněla“, teda spíš se vyplavilo co bylo v těle usazené. Bcyla jsem jen jednou,což byla asi chyba takže příště jedině delší kůru a rozhodně bych nešla s virózou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
22.2.12 16:22

nám se u dětí solná jeskyně osvědčila. Ale účinky byli znám až po několika lekcích. Hodně jsme ji využívali po trhání nosních mandlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.2.12 16:49

Nam trochu pomahala na astma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.2.12 17:04

Nám solná jeskyně docela pomohla. Ale u nás je třeba zakázáno chodit s příznaky infekčního onemocnění, aby se nenakazili ostatní. Jako, nikdo to nekontroluje…ale bylo by to nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.2.12 18:25

My jsme teda v jeskyni vždycky sami. U nás chodí hrozně málo lidí. Ale bojím se, i když ten kašel není nejak hrozný, aby se to nezhoršilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.12.23 18:34

No ono je to dobře že děti mají po návštěvě solné jeskyně rýmu oni se tím čistí jdou tak znichy špatný věci ven… my s malým taky chodíme taky už máme po 3 rýmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí