Lék na imunitu Imunor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20662
22.2.12 09:05

Lék na imunitu Imunor

Krásné ránko všem,chtěla bych se optat,zda-li se tady najde nějaká maminka s dítkem,které tento lék bralo.Zajímalo by mě,jestli to teda pomohlo,jestli to dítko dobře snášelo.Po úžasném očkování proti TBC má syn zdraví v háji,na imunologickém vyšetření mu zjistili hodně oslabenou imunitu a dostali jsme právě ten Imunor,četla jsem ten příbalový leták a píšou tam,že účinnost a snášenlivost nebylo u děti ověřena :nevim: Tak mám strach,že při našem štěstí :roll: bude zase nějaký problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
22.2.12 09:17

Katko,
a nebylo by lepší zavolat doktorovi, který ti to napsal, že sis přečetla v příbaláku, že to nebylo zkoušený na dětech? On stejně řekne, že se mu nic nestane, že je to bezpečné - stejně jako očkování… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
22.2.12 09:20
peggy.sl píše:
Katko,
a nebylo by lepší zavolat doktorovi, který ti to napsal, že sis přečetla v příbaláku, že to nebylo zkoušený na dětech? On stejně řekne, že se mu nic nestane, že je to bezpečné - stejně jako očkování… :D

No právě mám z toho docela strach,TBC mělo být taky v poho a jak jsme dopadli :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.2.12 09:24
Katka86 píše:
peggy.sl píše:
Katko,
a nebylo by lepší zavolat doktorovi, který ti to napsal, že sis přečetla v příbaláku, že to nebylo zkoušený na dětech? On stejně řekne, že se mu nic nestane, že je to bezpečné - stejně jako očkování… :D
No právě mám z toho docela strach,TBC mělo být taky v poho a jak jsme dopadli :evil: :evil:

To jsme dvě… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.2.12 09:25

Ty jo Kačko, teď jsem četla, že je to z krve prasat!!! No tě pic! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.2.12 09:27

Ajéje, že bych si to očkování TBC ještě rozmyslela? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.2.12 09:28
werunkaw123 píše:
Ajéje, že bych si to očkování TBC ještě rozmyslela? :roll:

Weru,
seš snad nějakej bezdomovec, či co?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
peggy.sl píše:
Ty jo Kačko, teď jsem četla, že je to z krve prasat!!! No tě pic! :poblion:

No právě,z se mi zvedal kurf,když si představím,že budu dávat děcku bílé krvinky z vepřů :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326

Tenhle lék neznám, ale od léta dávám synovi na doporučení několika dr. sirup Imunoglukan a musím říct, že vážně funguje - a už to odzkoušelo i několik známých a zatím vidí změnu všichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
22.2.12 09:30

Aby synovi pak ještě nakonec nenarostl rypák a zatočený ocásek :lol: :cert: :cert: :cert: :cert: Při našem štěstí bych se ani nedivila :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
peggy.sl píše:
werunkaw123 píše:
Weru,
seš snad nějakej bezdomovec, či co?? :mrgreen: :mrgreen:

No mě ho dr. doporučuje kvůli přistěhovalcům tady u nás :nevim: a je fakt, že zatím slyším jen samá negativa na toto očkování, viz zrovna tu.. Omlouvám se tedy za OT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
Katka86 píše:
peggy.sl píše:
No právě,z se mi zvedal kurf,když si představím,že budu dávat děcku bílé krvinky z vepřů :poblion: :poblion: :poblion:

No to je fakt hnůůůj… ;)
Tak to ti fakt neporadím co máš dělat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
22.2.12 09:31
alien21 píše:
Tenhle lék neznám, ale od léta dávám synovi na doporučení několika dr. sirup Imunoglukan a musím říct, že vážně funguje - a už to odzkoušelo i několik známých a zatím vidí změnu všichni…

My právě byli přímo na imunologii na vyšetření a výsledky teda nic,imunita v háji,málo železam,hemoglobinu,měl odchylky ve 12cti hodnotách :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
werunkaw123 píše:
peggy.sl píše:
werunkaw123 píše:
Weru,
seš snad nějakej bezdomovec, či co?? :mrgreen: :mrgreen:
No mě ho dr. doporučuje kvůli přistěhovalcům tady u nás :nevim: a je fakt, že zatím slyším jen samá negativa na toto očkování, viz zrovna tu.. Omlouvám se tedy za OT ;)

A ty u těch přistěhovalců bydlíš?? Na ubytovně? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
peggy.sl píše:
Katka86 píše:
peggy.sl píše:
No právě,z se mi zvedal kurf,když si představím,že budu dávat děcku bílé krvinky z vepřů :poblion: :poblion: :poblion:
No to je fakt hnůůůj… ;)
Tak to ti fakt neporadím co máš dělat… :nevim:

Nejradši bych mu to nedala,ale zase mám strach,že když to nemám,bude to v háji uplně :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí