Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Katka86 píše:
Tak jsem nakonec tu vepřovici![]()
začala dávat
![]()
![]()
Jen doufám,že si jednou kvůli toho nebudu škubat vlasy
![]()
radila jsem se s jednou známou,co dělala na imunologii,něco přečetla na netu,tak uvidíme.Třeba to pomůže
![]()
![]()
ber to tak, že se snažíš dělat to nejlepší co můžeš…bude to dobré.
peggy.sl píše:Katka86 píše:ber to tak, že se snažíš dělat to nejlepší co můžeš…bude to dobré.
začala dávat
![]()
![]()
![]()
radila jsem se s jednou známou,co dělala na imunologii,něco přečetla na netu,tak uvidíme.Třeba to pomůže
![]()
![]()
Snad,s tím očkem jsem si taky říkala,že to bude pro jeho dobro a všichni mě v tom podpořili a ejhle
Tak ublížit mu to snad neublíži,při nejhorším to nebude mít žádný účinek
![]()
Katka86 píše:peggy.sl píše:Snad,s tím očkem jsem si taky říkala,že to bude pro jeho dobro a všichni mě v tom podpořili a ejhleKatka86 píše:ber to tak, že se snažíš dělat to nejlepší co můžeš…bude to dobré.
začala dávat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak ublížit mu to snad neublíži,při nejhorším to nebude mít žádný účinek
![]()
![]()
Ublížit to nemůže, takže si nedělej výčitky.
V pondělí dostal ten Imunor a včera večer dostal rýmu a kašle,huráááá
Nechodíme mezi lidi,venku jsme nebyli sto let,tak už nevím,jestli ho mám zavřít do věže a jídlo mu podávat pode dveřma,aby nic nechytil
![]()
tak my uz dneska nafasovali treti baleni, jsem se ani nezeptala, jak dlouho to muze trvat. Tak jsem zvedava, jestli vam to pomuze!!
Katka86 píše:
V pondělí dostal ten Imunor a včera večer dostal rýmu a kašle,huráááá![]()
![]()
![]()
![]()
Nechodíme mezi lidi,venku jsme nebyli sto let,tak už nevím,jestli ho mám zavřít do věže a jídlo mu podávat pode dveřma,aby nic nechytil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
katko tak to je teda děs!! ![]()
peggy.sl píše:Katka86 píše:katko tak to je teda děs!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jako já už vůbec nic nechápu
Ted to budem brát několik měsíců tak doufám,že je promarodíme
Peggy dáváš něco holkám na imunitu?
Handulinka píše:
tak my uz dneska nafasovali treti baleni, jsem se ani nezeptala, jak dlouho to muze trvat. Tak jsem zvedava, jestli vam to pomuze!!
A Handulinko může se zeptat,jestli si za ten imunor něco doplácela?
Katka86 píše:peggy.sl píše:Jako já už vůbec nic nechápuKatka86 píše:katko tak to je teda děs!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na imunitu dávám vit. C a D a mulťák z DMka.. ![]()
To je divný když to svinstvo má imunitu podpořit, že jste nemocný. ![]()
peggy.sl píše:Katka86 píše:Na imunitu dávám vit. C a D a mulťák z DMka..peggy.sl píše:Jako já už vůbec nic nechápuKatka86 píše:katko tak to je teda děs!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je divný když to svinstvo má imunitu podpořit, že jste nemocný.
Jako jsem pěkně vytočená,jeden mu to dám a on druhý den onemocní
Asi bych ho měla nechat znova naočkovat TBC nebo co
Už se to táhne půl roku a ramínko ještě není vůbec zahojené,jen zaschle,ale zůstane mu tam pěkná jizva
no ale to je ještě to nejmenší,ta jizva.
Katka86 píše:peggy.sl píše:Jako jsem pěkně vytočená,jeden mu to dám a on druhý den onemocníKatka86 píše:Na imunitu dávám vit. C a D a mulťák z DMka..peggy.sl píše:Jako já už vůbec nic nechápuKatka86 píše:katko tak to je teda děs!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je divný když to svinstvo má imunitu podpořit, že jste nemocný.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Už se to táhne půl roku a ramínko ještě není vůbec zahojené,jen zaschle,ale zůstane mu tam pěkná jizva
Spíš bys ho měla nechat naočkovat na chřipku a klíšťata - to je svinstvo!!
![]()
Jako my si z toho děláme prču, ale tohle fakt není normální. Svým způsobem mi to zapadá do teorie co mi říkal Virapen, že doktoři a farma firmy nepotřebují zdravé lidi, ale pacienty a odbyt léků. Očkování ničí imunitu, takže se obchod točí..
doktorka rikala, ze do prosince byl doplatek asi 600 Kc, ted je to zadarmo, takze supeer, aspon to ![]()
Tomik taky hned po prvni davce onemocnel, ale mel docela rychly prubeh a tuk tuk od te doby nic, coz je u nej zazrak ![]()
peggy.sl píše:Katka86 píše:Spíš bys ho měla nechat naočkovat na chřipku a klíšťata - to je svinstvo!!peggy.sl píše:Jako jsem pěkně vytočená,jeden mu to dám a on druhý den onemocníKatka86 píše:Na imunitu dávám vit. C a D a mulťák z DMka..peggy.sl píše:Jako já už vůbec nic nechápuKatka86 píše:katko tak to je teda děs!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jako my si z toho děláme prču, ale tohle fakt není normální. Svým způsobem mi to zapadá do teorie co mi říkal Virapen, že doktoři a farma firmy nepotřebují zdravé lidi, ale pacienty a odbyt léků. Očkování ničí imunitu, takže se obchod točí..
A k tomu ještě přidat očko proti žloutence a očko na dobré spání-škoda,že ho ještě nevymysleli
JJ,všechno jen obrovský byznys farmaceutických firem,my ani nevíme,co se kolem nás děje.Dělají z nás pokusné králiky a ještě za to mají takové neskutečné peníze.Už to vidím,že imunor nezabere,tak dostaneme něco jiného a dalšího,ale to at zapomenou,žádné další prasečí sajrajty do něho nemíním cpát a ani nic jiného.
Katka86 píše:peggy.sl píše:A k tomu ještě přidat očko proti žloutence a očko na dobré spání-škoda,že ho ještě nevymysleliKatka86 píše:Spíš bys ho měla nechat naočkovat na chřipku a klíšťata - to je svinstvo!!peggy.sl píše:Jako jsem pěkně vytočená,jeden mu to dám a on druhý den onemocníKatka86 píše:Na imunitu dávám vit. C a D a mulťák z DMka..peggy.sl píše:Jako já už vůbec nic nechápuKatka86 píše:katko tak to je teda děs!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jako my si z toho děláme prču, ale tohle fakt není normální. Svým způsobem mi to zapadá do teorie co mi říkal Virapen, že doktoři a farma firmy nepotřebují zdravé lidi, ale pacienty a odbyt léků. Očkování ničí imunitu, takže se obchod točí..JJ,všechno jen obrovský byznys farmaceutických firem,my ani nevíme,co se kolem nás děje.Dělají z nás pokusné králiky a ještě za to mají takové neskutečné peníze.Už to vidím,že imunor nezabere,tak dostaneme něco jiného a dalšího,ale to at zapomenou,žádné další prasečí sajrajty do něho nemíním cpát a ani nic jiného.
Přesně tak..už vás mají v systému, tak budou zkoušet co pomůže.. ![]()
peggy.sl píše:Katka86 píše:Přesně tak..už vás mají v systému, tak budou zkoušet co pomůže..peggy.sl píše:A k tomu ještě přidat očko proti žloutence a očko na dobré spání-škoda,že ho ještě nevymysleliKatka86 píše:Spíš bys ho měla nechat naočkovat na chřipku a klíšťata - to je svinstvo!!peggy.sl píše:Jako jsem pěkně vytočená,jeden mu to dám a on druhý den onemocníKatka86 píše:Na imunitu dávám vit. C a D a mulťák z DMka..peggy.sl píše:Jako já už vůbec nic nechápuKatka86 píše:katko tak to je teda děs!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jako my si z toho děláme prču, ale tohle fakt není normální. Svým způsobem mi to zapadá do teorie co mi říkal Virapen, že doktoři a farma firmy nepotřebují zdravé lidi, ale pacienty a odbyt léků. Očkování ničí imunitu, takže se obchod točí..JJ,všechno jen obrovský byznys farmaceutických firem,my ani nevíme,co se kolem nás děje.Dělají z nás pokusné králiky a ještě za to mají takové neskutečné peníze.Už to vidím,že imunor nezabere,tak dostaneme něco jiného a dalšího,ale to at zapomenou,žádné další prasečí sajrajty do něho nemíním cpát a ani nic jiného.
Malý pokusný králiček a maminka bude platit a platit a platit a tatínek nadávat,kde všechny jsou všechny penízky
![]()