Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, zítra jede syn poprvé na příměstský tábor, který má v Bruno Family parku. Sedím jak tele a nevím co mu zabalit. Mám na oblečení nachystané kraťásky, tričko, sandálky a kšiltovku. Do batůžku jsem mu dala kraťasy, tričko, mikču, tepláky, pláštěnku, přezůvky, ponožky, tenisky a pití. Vůbec nevím, jestli tam bude mít třeba nějakou skříňku na celý týden, ať to chudák netahá a celkově jestli jsem to nepřehnala ![]()
Svačinu, pití, kapesníky a kapesné. To je největší radost. Že si smí něco koupit. A nezapomenout doma radost, dobrou náladu.
Ja bych rekla, ze v pohode, urcite bude mit, kam si to odlozit a na dalsi den kdyztak uvidis ![]()
Se skříňkou bych nepočítal. Dala bych mu to náhradní oblečení do tašky mimo a řekla instruktor ve, že to tam dítě má. Do batuzku jen to pití. A tedy proč mikcu? Kouknu na aktuální předpověď na daný den, pro jistotu dám pláštěnku a náhradní tričko, trenky a kraťasy, ale mikcu a tepláky ne.
My vzdy dostavali seznam, co na ktery primestsky tabor vzit.
Vetsinou si v 1 velke tascce nechavaji veci na miste cely tyden (nahradni obleceni, mikina, plastenka, bunda, prezuvky, deka+polstar, ksiltovka,…). V batuzku denne piti, nekde chteli i vlastni svacinu.
A vyprdla bych se na více variant bot. Jedny na nohu. Tepláky a mikinu bude mít asi na sobě, že má pršet, pod ní triko s kr. rukávem a do batohu max. ty kraťasy a pláštěnku, přezůvky. Ať netahá hromadu věcí v batohu.
@Kelsey píše:
Svačinu, pití, kapesníky a kapesné. To je největší radost. Že si smí něco koupit. A nezapomenout doma radost, dobrou náladu.
Jídlo mají má celý den v ceně a jelikož to má v zábavním parku, tak úplně nevím jestli bude potřebovat peníze ![]()
@Kelsey píše:
A vyprdla bych se na více variant bot. Jedny na nohu. Tepláky a mikinu bude mít asi na sobě, že má pršet, pod ní triko s kr. rukávem a do batohu max. ty kraťasy a pláštěnku, přezůvky. Ať netahá hromadu věcí v batohu.
Já mu zaplatila dobrodružný tábor a mimo středy, kdy prý chodí na Stránskou skálu, vůbec nevím, jestli z areálu vytáhnou paty ![]()
@Cuddy píše:
Se skříňkou bych nepočítal. Dala bych mu to náhradní oblečení do tašky mimo a řekla instruktor ve, že to tam dítě má. Do batuzku jen to pití. A tedy proč mikcu? Kouknu na aktuální předpověď na daný den, pro jistotu dám pláštěnku a náhradní tričko, trenky a kraťasy, ale mikcu a tepláky ne.
No zrovna na zitea jsou vystrahy na bourky, lijaky, ochlazení. Takze zrovna mikina se mozna hodi. Tezko rict.
@vokishka píše:
No zrovna na zitea jsou vystrahy na bourky, lijaky, ochlazení. Takze zrovna mikina se mozna hodi. Tezko rict.
Nevím, jak v Brně. V Praze se nijak dramaticky ochladit nemá, aby potřeboval mikinu a tepláky. Oni s nimi pro nějakém nečase ven nepůjdou.
Vy nemáte nějaké instrukce od pořadatele?
Dítěti dávám jen pití, oblečení a vybavení dle sportovních aktivit, pláštěnku, případně mikinu, když se očekává třeba během dne ochlazení/fronta, dle uvážení kapesné.
Jídlo včetně svačin mají zajištěné.
Určitě jste dostali nějaké instrukce ne? Měla jsem kluky teď minulý týden na primestaku a měli v tašce náhradní oblečení, to měli celý týden v budově. Pak v batohu vždy jen věci na daný den, dostali jsme sezn, co na který den vzít. Svačina, pití, pláštěnka, kšiltovka, kapesné. Jeden den plavky a ručník, jiný den repelent… pokud žádné instrukce nemáte, dala bych tašku s náhradním oblečením a do batohu jen jídlo a pití, případně dle předpovědi mikinu nebo pláštěnku atp.
@Midaku píše:
Určitě jste dostali nějaké instrukce ne? Měla jsem kluky teď minulý týden na primestaku a měli v tašce náhradní oblečení, to měli celý týden v budově. Pak v batohu vždy jen věci na daný den, dostali jsme sezn, co na který den vzít. Svačina, pití, pláštěnka, kšiltovka, kapesné. Jeden den plavky a ručník, jiný den repelent… pokud žádné instrukce nemáte, dala bych tašku s náhradním oblečením a do batohu jen jídlo a pití, případně dle předpovědi mikinu nebo pláštěnku atp.
Dostala jsem dost všeobecné instrukce o přezůvkách, pláštěnce a ideálně i náhradním oblečení. Na středu má mít pevnou obuv ![]()
Nahradni obleceni zvlast do tasky, do batuzku jen to nejnutnejsi.