SOS- dlouhé a časté kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31290
3.7.19 11:45

Jo, a jen dodám, nenech ho vyřvat. Je to dvoutýdenní novorozeneček, né dvouletý prudič ;)
Můžeš zkusit pevné zavinutí (to pomohlo mému synovi), bílý šum, zatemnit nebo naopak lampičku na spaní, a nebo pořiď šátek/manducu a nos ho, pokud to nepůjde jinak.
Já tě chápu, taky sem se bála, že si vytvořím malýho závisláka, takže sem nosit 24/7 nechtěla, takže sem to řešila tak, že sem si k němu lehla, když byl ufňukanej a poplácávala ho po plence, to mu vyhovovalo, a já zároveň neměla ruce jak opice a uťapaný nohy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.7.19 11:47

@Yopii no malej za týden přibral čtvrt kila :) což je dle Dr dost tak myslím ze v tom problém nebude i když když kojim přes hodinu hádám ze ke konci uz jen dudla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.7.19 11:50

@Mar__tanka1983 určitě je chci odbourat, ale než před kojením prebalim malej se tak,,vynervuje” ze je pak někdy těžký aby se i prisal s kloboucek 😁 ale určitě to budeme zkoušet
Jinak nechat ho vyplakat na to nemám, jak říkáš je malý :) manduca šátek mám jen jsem si to ještě neodvazila vázat na tak malého :) ale bude na to asi uz čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
3.7.19 12:03

@Lesanka22 nejjednodušší řešení bývá to nejlepší - tak přebaluj až po kojení, nebo třeba hodinu po kojení (kdyby ti prcek blinkal)…
Není potřeba se vždycky řídit radami chytrých babiček a lékařek, když máš dítě, co potřebuje něco jiného než „léty ověřený stádní systém“ ;)
Když si malej řekne o prso, tak prostě nakoj, nedělej předtím desetiminutový přípravy, který ho akorát tak zprudí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.7.19 12:05

@Mar__tanka1983 no k tomu také asi přistoupim :) stejně se mi většinou během či po pokadi 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
3.7.19 12:09
@Lesanka22 píše:
@Mar__tanka1983 no k tomu také asi přistoupim :) stejně se mi většinou během či po pokadi 😁

přesněěěěě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.7.19 14:16
@Lesanka22 píše:
@beruska9 uz takhle brzy?! Tak to bude moje vina po porodu sme bylo 24h od sebe a když mi ho pak dali měla jsem ho skoro pořad v ruce 😁 🙈

Uz ti tady holky nastesti odpovedely, zadna vina, je to naprosto normalni chovani. Lidska mladata jsou naprosto zavisle na peci jine osoby, takze osamote vetsinou rvou, to je evolucni. Mas tady uz vyborne tipy, nebudu se opakovat. Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová