Soukromá školka Brno 2015

6
5.2.15 23:44

Soukromá školka Brno 2015

Soukromá školka Veverka Brno - přidáte se??

Po té co nám bývalou školku zavřeli, našli jsme si Veverku. (http://skolkaveverka.cz/)

Syn (nar. prosinec 2011) tam byl zatím jen párkrát, ale oba - já i on jsme nadšení.

Tak moc se mu tam líbí, že odpoledne nechce odejít.
Háček je ale v tom, že školka začíná (v provozu od září 2014) a tak tam není moc dětí. Dva, tři, čtyři max. Protože se různě střídají. Ten náš tam chodí jen na dva dny v týdnu. Ale v době jako teď - chřipková epidemie, bacily na každým kroku je to ještě horší - dneska hrozilo, že tam bude sám! Nakonec ještě jeden dorazil, ale ten šel po „O“ domů.

Mě by se líbilo, kdyby měl můj syn kolem sebe bandu kamarádů, ať si zvyká. Od září, jak doufám, půjde do státní a tam to bude co do počtu masakr.

Tak jsem se rozhodla udělat takovou malou propagaci, protože jestli to Veverka vzdá, bude to velká škoda a mě nejspíš doma klepne. Protože po té, co se nám narodil druhý syn se nám to doma občas „přiostřuje“. Na jinou soukromou školky v našem okolí nejsou finance, takže proto ta „reklama“. Nejde mi o profit školky, ale o vlastní přínos.

Paní ředitelka je mladá, zapálená osůbka, která ráda pracuje s dětmi a nebyla úplně spokojená ve státní školce, tak si zařídila svou.
S dětmi každý den tvoří, chodí na procházky nebo na zahradu. Skluzavku, pískoviště a pod. teprve budují, protože je nějak vyšplouchl dodavatel, ale viděla jsem arch. návrh a bude to mooc pěkný. Zatím tam chodí prostě pobíhat a protože je to trochu kopeček a jsou tam stromy, tak si tam ti prcci určitě nějakou zábavu najdou.
Druhá paní učitelka nastoupí až budou mít víc než šest dětí.
Je to na takovým ne úplně (pro školku) šťastným místě, ale s autem žádný problém.

Tak co, přidá se k nám někdo??

http://skolkaveverka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
516
6.2.15 07:35

No já bych to brala hned, ale je to pro nás z ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.2.15 07:37

@terbul Pridala bych se, ale bez auta je to pro nas problem. Jsou hodne z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
6.2.15 11:23

Škoda, mě by se taky hodila, ale je to pro mě z ruky. Vypadá to ale jinak báječně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.2.15 01:15

Jasné, sama tam jezdím autem, protože sice to máme méně než dva kiláky vzdušnou čarou, pěšky by to byly asi tři, ale spojení MHD od nás je na dva přestupy a to si teda s kočárem a tříleťákem za ruku nedovedu 2× za den představit.

Tak jsem to alespoň zkusila ;-)

Možná pro někoho ze Soběšic nebo poblíž Královopolskýho nádraží, odkud tam jede bus..
Je to na nešikovným místě, ale zase je tam klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin