Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny maminky, vzhledem k tomu, že mám v lednu nastoupit do práce, potřebuji rychle najít školku pro mého syna, kterému budou v lednu tři roky. Momentálně chodí do školičky, ale jen na 4 hodiny a déle to tam nejde a do státní školky nám ho nevzali. Poradíte mi prosím s jakou školkou máte dobré zkušenosti a pokud možno, abych za ní nedala celý svůj plat
Bydlíme na Praze 8, konkrétně v Libni a pracovat budu na Praze 5-Anděl, tak případně i školku v této lokalitě. Moc děkuji za dobré tipy a přeji všem krásný den
![]()
Slyšela jsem dobré ohlasy na CPA, mají několik poboček, jedna je na Křižíkově:
http://www.cpapraha.cz/index.php
Dobrý den, tam měl původně chodit můj syn, ale nakonec jsme se do školky dostali. Byla jsem se tam podívat a je to tam pěkné, moc milé tety a školkovné na celý den včetně jídla bylo 7000,– což na soukromou školku je krásná cena.
Díky moc, o CPA vím, zítra tam máme schůzku, zatím mají plno, ale prý do ledna snad bude místo, tak hledám něco dalšího, abych měla něco v záloze. Každopádně díky moc za reakce
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.