Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
to nemám, četla jsem si asi 20×. Tohle jediné vím jistě… Jen mě děsí, že mi řekli, že mi během dne zavolají a budu čerpat a když jsem asi 3× volala a 2× psala email, tak to akorát posouvali a myslím, že jsem jim asi už lezla na nervy![]()
![]()
A za co jsi měla zaplatit 6000 když potřebuješ půjčit? To je poplatek za co?
Otázka je, jestli vůbec nějaký úvěr dostanete, tuším že o tom už něco v TV bylo…
další kafka co naletěla šmejdovi…nelituju, už se o tom veřejně hovoří dost dlouho.Starej jezdí s kamionem a naplatí daně, prostě karma.
@Burj Chalifa píše:
další kafka co naletěla šmejdovi…nelituju, už se o tom veřejně hovoří dost dlouho.Starej jezdí s kamionem a naplatí daně, prostě karma.
a takoví nadávají na EET, myslím jejich zaměstnavatelé.
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Investor investuje a peníze má ze zisku. Tohle je nějaký lichvář. Takže by pro vás bylo snad i lepší, kdyby to byl podvodník a žádné peníze vám nepůjčil. Jinak hrozí vysoké úroky, vymahači, exekuce při neplacení…A pohádka o omylné účetní je úsměvná - prostě ten tvůj bere peníze na černo (nezdaněné) a proto má papírově nízký příjem.
Já si myslím, že to není lichvář, ale podvodník. Prostě někomu darovala 6000 Kč bez smlouvy.
@eumedon píše:
Já si myslím, že to není lichvář, ale podvodník. Prostě někomu darovala 6000 Kč bez smlouvy.
jen mě není jasný, když se spolu potkali, jak se dotyčný představil, že je co? ![]()
@eumedon píše:
Tak podvod to být nemusí - spíš dobrý kšeft. Půjčila si, jak píše, 80 tisíc, vracet má 90 a poplatek je 6 tisíc. Tj. za půjčených 80 celkem zaplatí 96. To je úrok pěkných 20%, v době kdy banky půjčují za 5-6%.
pořád lepší sponzorovat si Bartáka než poslat těch 6000,– černouškům na pastelky ![]()
@Hrabě Dooku píše:
pořád lepší sponzorovat si Bartáka než poslat těch 6000,– černouškům na pastelky
Fakt? To já bych raději dala ty pastelky černouškům.
Zakladatelko, tak napiš, jak se to vyvíjí, aspoň pro někoho dalšího zkušenost…
@opozice asi se nepotkali, podle mě to vyřizuje přes internet…
@Monchichik píše:
@opozice asi se nepotkali, podle mě to vyřizuje přes internet…
možná jsem na tyto věci konzerva, ale přes net bych takovéto případy nedělal. Vše pěkně z ručky do ručky. Zpočátku, když jsem začínal obchodovat na burze, tak jsem měl brukera i z Prahy. Od toho jsem časem odstoupil a mám je jenom od nás, protože není nad to je mít pěkně na dohled. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:Nepíše, že si půjčila. Píše, že si potřebovala půjčit, zaplatila poplatek 6000 Kč „za konzultaci“a čeká na smlouvu (která má dojít e-mailem).
Tak podvod to být nemusí - spíš dobrý kšeft. Půjčila si, jak píše, 80 tisíc, vracet má 90 a poplatek je 6 tisíc. Tj. za půjčených 80 celkem zaplatí 96. To je úrok pěkných 20%, v době kdy banky půjčují za 5-6%.
@Anonymní píše: Úvěrová smlouva mi prý příjde do emailu, mám jen nějakou smlouvu o konzultaci…
Na webu jsem četl něco o tom, že těch 6000 Kč vybírá Barták s tím, že je to pro právníky na vypracování smlouvy. To mi přijde, jako bych si objednal špeditéry, ale před potvrzením objednávky jim měl zaplatit autoškolu.
@opozice no tak já taky ne, protože zásadně nic neuzavírám přes net a půjčka je u mě sprosté slovo
navíc, poslat někomu předem 6 tisíc, to bych se musela nejdřív zbláznit ![]()
@Monchichik píše:
@opozice no tak já taky ne, protože zásadně nic neuzavírám přes net a půjčka je u mě sprosté slovonavíc, poslat někomu předem 6 tisíc, to bych se musela nejdřív zbláznit
lidi byli, jsou a budou naivní důvěřivci. ![]()
@opozice píše:
Prosím tě, pokud to bude v textu, tak se to vytratí, ale hlavní nadpis, to už sakra bije do očí.Soukromí investor.
Fakt! Je to tam!
Jinak souhlas, že tady by bylo lepší, kdyby se půjčka nekonala.
Potrebuju pujcku na ičo bez danoveho priznani a bez ruceni pritelkyne je tehotna a potrebuju na rychlo zaplatit kauci na byt prosim pokud o nekom vite zanechte mi prosim vzkaz