Sousedé na facku

4
25.7.12 13:56

Sousedé na facku

Dobrý den chtěla bych poradit co máme dělat když v baráku kde bydlíme v podnájmu bydlí rodina je jim 28 a 30 mají 3 děti 2,5,9 let se chová nezodpovědně a chovají se jako kdyby nedospěli každý den vkuse pouští hudbu na plný pecky že se třesou okna a podlaha huláká to od rána do noci vůbec jim nevadí že tam maj děti také že ruší ostatní chlastají, hulí trávu přímo před dětma do toho ještě aspon 6× do měsíce na sebe řvou když se hádaj třískaj z oknama dveřma že cejtíme že se podlaha třese a v noci nás to budí je jim to jedno kolik je hodin řvou třeba klidně o půlnoci nebo i ve dvě ráno víc lidí si na ně stěžují ale jim je to uplně jadno jako byse jich to netýkalo každýho ignorují ale nikdo to asi nahlásit nechce asi nechtějí mít problémy až na naší sousedku co bydlí vedle nás ta si pákrát stěžovala u domácího ale ten stim nic nedělá protože na stížnosti na ně je asi málo lidí dokonce i na ně klepala aby se uklidnili ale oni neotevíraj a když otevřou tak se vysmějí do obličeje a zabouchnou tak bych se chtěla zeptat jestli by se to všechno co se tam děje nemělo někam nahlásit sama mám 3 děti ale tohle jsem ještě nezažila.

Příspěvek upraven 25.07.12 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
25.7.12 14:00

@VERY40 Jestli hulí trávu před dětmi, zavolala bych na ně sociálku. To samé, pokud ruší noční klid, po desáté večer bych na ně zavolala policajty. Sami asi nic moc nezmůžete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
25.7.12 14:03

Jedině si sehnat kontakt na majitele bytu a stěžovat si jemu.. Jinak s tim asi těžko ěco uděláte… Měli jsme podobný problém, nad náma bydlela ženská s malym dítětem, která se o něj očividně přes den nezajímala, takový dupání a bordel jsem ještě nezažila. Párkrát jsme byli za ní, ať si to dítě kapánek zkrotí (maminka vysedávala na chodbě s cigárkem), ale dupali pořád (možná nakonec i ta ženská schválně). ak byl problém s vodou-vytopila nás, protože jí tekla baterie, takže zničenej strop v kuchyni-nebyla schopná se ozvat majitelce, aby s tim majitelka něco udělala. Naštěstí se zanedlouho odstěhovali…Ale taky jsem byla zoufalá, co s nima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.7.12 14:09

Pokud delaji bordel po desate vecer tak bych volala Mestskou Policii.

My pronajimame byt a meli jsme tam ponekud hlucnejsi najemniky, sousedi si mi stezovali, takze i kdyz platili vcas, tak jsme jim proste neprodlouzili najemni smlouvu s ohledem na dobre mravy v dome - i to tak nejak mame formulovane ve Smlouve…

• Citovat
  • Upravit
72725
25.7.12 14:10

Naši mají pod sebou něco podobnýho (zatím bez dětí, ale údajně čekají) a je to otřes.. Já když tam jsem, tak pokaždé volám policajty, jak dělají bordel po 22 h, jenže to je pořád max přestupek, dostanou od města pokutu.. Nic víc se s tím prý dělat nedá, ani družsto se jich nemůže zbavit, dokud platí nájem a pod.. Nevím, co poradit, radu bych potřebovala v tomto i já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.7.12 14:23

Normálně klasicky volat městskou, nerbostátní za rušení nočního klidu. Taky máme sousedku za pár kaček, ta jak mine desátá večer začíná rachot v podobě třískání do podlahy a stropů, řešíme to s policíí, družstvem nájemníků a nyní zvažuji kontaktovat fond ohrožených dětí, má 2 postižené holka a to, jak se k nim chová je fakt na zblití, takže možnosti jsou, jen se nebát je využít. Přeji pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.7.12 14:38

Přesně párkrát městkou a oni se časem sklidní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.12 14:55

No nevim jestli se uklidní už se vícekrát stěhovali a opravdu jim je to ukradený kdo přijde na policajty se usmějou popovídaj si a zase zalezou do tý svý díry a budou pokračovat hlavně jde o ty děti hlídaj je tam v nenormálnimm stavu ty děti už musejí být chluchý z toho repráku a to hulení to je o zdravý si myslim člověk radši nekouří cigarety v blízkosti dětí ale tohle je síla ten smrad leze ven do chodby ty děti snad už musej být na tom závislí taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
25.7.12 15:00

Pokud jsou v nájmu, otravovala bych tak dlouho majitele bytu, až si s nimi udělá pořádek, jedině on je může vyhodit. jestli jsou majitelé, tak je snad nejlepší si najít jiný podnájem, jinak se tak můžete trápit roky. a pokud se vám do toho boje chce, tak volat neustále policii, sociálku, majiteli, atd… prostě komu dřív prasknou nervy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.7.12 15:01

Já jsem taky jednou mela problém se sousedy ale to jsem prilepila na zed repráky a od 6 od rána do 10do večera jsem jim tam nonstop pustila techno a oděšla:) hele od ty doby jako myšky… ale nevím jestli todle u vás pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
25.7.12 15:04

Ještě nikdy jsem nečetla větu o 224 slovech, díky! :mrgreen:

Nahlásit sousedy nikdo nechce, tak to udělej první. Jakmile začnou po desátý hulákat, zavolej na ně policii a je to. Víc asi nezmůžeš, bohužel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.12 15:11

No pokusim se stim něco udělat děkuji za všechny rady určitě zkusim obě varianty jak policii tak tu sociálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
25.7.12 15:20

@Loll tak to si přečti Taneční hodiny pro starší a pokročilé od Hrabala :-) To je jenom jedna věta…celá knížka.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný