Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jege píše: Více
A tu vetsinu mas potvrzenou jak? Zatim jsme jen u tve dojmologie.
@Anonymní píše: Více
Necetla jsem celou diskuzi, mozna ti to uz nekdo psal. Pises, ze jsi pry pri svoji nepritomnosti byla slyset 2 patra nahoru, a na druhou stranu, pises, ze nikdo krome Ukrajince si na tebe v baraku nestezuje. A jak to chapu, ta ukrajinska rodina bydli 1 patro nad tebou.
Podle me jsi tezce zaujata proti Ukrajincum. Vzdyt jejich narodnost vubec nemusis zminovat. Verim, ze bys snadno sehnala nekoho, kdo by se s nimi domluvil, treba rusky.
A autisticke dite muze mit projevy, o kterych pises, v tom bych naschvaly nevidela. Jen v tech stiznostech na tebe z jejich strany. Pokud je to pravda.
Odstěhuj se a mas klid
je fakt strašně důležitý, že je někdo z Ukrajiny. Vždyť tohle je evidentní cílená provokace ![]()
@jege Měli jsme Ukrajinku jako sousedku v baráku.. Dávno před válkou. Šílený. Nepracující, občas dluhy, občůrávací systém a pravidla kde to jen to šlo. Noční klid ji nic neříkal a když se rozcházela s přítelem, řvali po sobě tak, že na ně přijelo několik vozů PČR. Známá firma široko daleko. O dveře vedle bydlela taky. Co ji znám pracuje. ( jako pokojská třeba). Splácí hypotéku a bordel jsem od nich nikdy neslyšela. Jo ty dvě se mezi sebou nesnáší. ![]()
Stejný stát, myslím i město, obě tu žiji 20 let a naprostý rozdíl, který se roky nemění. ![]()
Příspěvek upraven 27.12.24 v 04:06
@stinga jako že štěkající pes nebude slyšet 2 patra? V paneláku kde je slyšet všechno? Úplně v pohodě.
Myslím si, že by si oni na vás neměli stěžovat, a vy na ně taky ne. Trochu tolerance z obou stran by to chtělo. Když člověk bydlí v paneláku, nechápu, jak se může pozastavovat nad tím, že slyší hluk z okolních bytů. Já mám dítě autistu a tvoje věta o tom, že když mám nemocný dítě, nemám se stěhovat do bytovky plné lidí, mě trochu zvedla ze židle. Kde má teda člověk bydlet? Každý nemá na vlastní dům, kde by nikoho nerušil. A dopředu to nikdo neví, že se mu narodí autista. A jinak náš autista dělá někdy nepředstavitelný hluk, prostě šíleně křičí, například kvůli tomu, že nechce oblečení, které má, nebo je něco prostě jinak. Sousedka na nás zavolala sociálku, protože si myslela, že mu něco děláme
Tak jsme si trochu popovídaly, jak se věci mají a je všechno ok. Naštěstí je to chápavá osoba se kterou se dá domluvit.
Ja mit, tak… to je vtipná představa. Chytra jak rádio kdyz nemáš ani ponětí o výchově děti a jejich zdravotních problémech.
Tak hlavne, ze ma to BMW, vid..to ti asi lezi v zaludku nejvice, Ukrajinec a ma BMW
![]()
Vy budete obe strany (aj rodinka, aj zakladateľka) asi „susedia na pohľadanie“. ![]()
@Ledová káva Zakladatelka je troll. Ale já tam vidím rozdíl mezi mlácením do věcí v 6.00 hodin a třískáním kde s čím a dupáním, že se klepe lustr ( obrazně řečeno ) s celodenními afekty záchvatu řevu. Ve chvíli kdy víš, že bydlíš v paneláku, kde se všechno nese? Co třeba odhlučnit podlahu, zkusit odhlučnit zdi? Domluvit se, že dítě bude ráno v jiné místnosti než sousedka pod, atd… Pokud je nějaká domluva, komunikovat.
Fakt by jsi nechtěla mít aspoň o svátcích trochu klidu v pozici samotně žijící ženy? Já to chápu a jako rodič bych se to snažila ostatním zajistit.
Předpokládám, že rodič dítěte se snaží usměrnit dítě třeba minimálně tím hlukem v 6.00 hodin.
Mně to přijde základní slušnost k ostatním … Stejně jako prostě nepustím pračku ve 23.00 hodin, protože to bude v paneláku dělat hrozný bordel.
Naše děti chodily příklad po paneláku potichu. Nemuseli všichni slyšet, že jdeme ven.
Mně to přijde automatické.
Ale zakladatelka kecá. ![]()
Takže mě zase fascinují ty řeči, jak má zakladatelka držet pusu a krok, koupit si špunty a nebo se odstěhovat, protože prostě soused ma dítě, které dělá bordel ( o jejich opatřeních nepadlo ani slovo a o komunikaci taky ne.
My tedy specifiky pak měli už v baráku. Ale taky na terasu jsem je nepustila v 6- 7.00 hodin ráno, protože tam chtějí a nenechala dělat bordel, protože nerozumí a nemluví a soused to má v sobotu chápat. On mi zase v poledne neběžel motorovkou u plotu kácet strom, protože hrozilo že ty 2 spí a šel se raději optat.
Příspěvek upraven 27.12.24 v 08:51
No jistě, Ukrajinec, podnikatel, a všichni mu jdou na ruku. Tohle je někdo hodně známý tady. Klasika, troll, co se snaží rozdmýchat bojovnou diskuzi. Až naprší a uschne.
@ka2ka píše: Více
Tady neni vubec problem v tom dite a hluku, ale v narodnosti.
Protoze ta je totiz u autistickeho ditete zasadni a hlavne ta ukrajinska, dela autistu jeste autistictejsiho. S ceskym nebo treba slovenskym autistou, by problem prakticky zmizel. ![]()
@AvajBr já jsem neměla sílu dočíst, ale hlučná rodina tam je? Doufám, že ne jen to dítě. Jo a dávky, dávky taky?
Další troll a především nechutné téma, ať vyvolá rozbroje, dohady. Některé na to skočily a jedou zase svoji urputnost.