Sousedi nám předělávají náš plot - kvůli kočkám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
16.4.15 15:49
@jitkabulova píše:
Já myslím že má, je to už jeho strane čistě teoreticky

To ať si svůj plot klidně postaví, ale nelíbilo by se mi, kdyby něco připevňoval na naše sloupky (náš majetek). Jejich pozemek začíná za betonovým základem a sloupky jsou v tom základu, takže na našem pozemku. On je takový dobrák, vždycky dva roky klid a pak něco vymyslí. Hlava mi to nebere. Zase budeme mít zajímavé léto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.4.15 15:51
@WERISKA píše:
Na váš plot si může přidělat cokoliv s vaším dovolením :kytka: :kytka:

Děkuji za odpověď. :kytka: Taky si myslím, že je to o dohodě. Ale on vždycky něco vymyslí, pak přijde a tak to bude. My chvíli „koukáme s otevřenou pusou“ a pak se tady handrkujeme jak trhovci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.4.15 15:53

@Inam Možná nechtějí dělat svůj plot vyšší. To by nebylo pěkné. Jinak přeci na váš plot nic přidělávat nemusí - když si postaví vedle vlastní plot na svém, tak jim nikdo nic nemůže říci.

Ohledně živého plotu viz:
viz http://obcanske.juristic.cz/164303/

Co takhle se sousedů mezi řečí zeptat, co mají v plánu? Nebo jste na nože?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.4.15 15:57
@vagabund píše:
@Inam Možná nechtějí dělat svůj plot vyšší. To by nebylo pěkné. Jinak přeci na váš plot nic přidělávat nemusí - když si postaví vedle vlastní plot na svém, tak jim nikdo nic nemůže říci.

Ohledně živého plotu viz:
viz http://obcanske.juristic.cz/164303/

Co takhle se sousedů mezi řečí zeptat, co mají v plánu? Nebo jste na nože?

Nevadí nám, že si postaví svůj plot na svém pozemku, ale opravdu nechci přijít jednou domu a vidět něco namontovaného na našem.
Na živý plot jsem se ptala hlavně, kvůli zasahování na náš pozemek, až by vyrostl. Děkuji za odkaz. Jdu ho pročíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.4.15 16:00

@Inam To chápu, také by se mi to bez dovolení nelíbilo. :) Možná by vážně stálo za to s ním pohovořit, ať se zbytečně nestresuješ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.4.15 16:06

To je těžký, když se ho zeptáš, tak on nic neplánuje a pak jeden den prostě přijde nám to oznámit. :nevim: Z mého pohledu by ten živý plot byl lepší řešení :) než nějaká stavba, ale nesměl by nám ho nalepit až k domu. To by asi byl manžel zlý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.4.15 16:08

No jo, s některýma lidma není domluva :-) tak držím palec, ať vymyslí něco rozumného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.4.15 16:11

Děkuju, i za odkaz i za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
16.4.15 16:16

.

Příspěvek upraven 16.04.15 v 18:01

• Citovat
  • Upravit
43037
16.4.15 16:57

@Inam a co zkusit tohle „Dobrý den, pane Vomáčka, viděla jsem, že si přeměřujete náš plot. Můžu se vás zeptat, jaké máte plány?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
16.4.15 16:58
@Soňa Zacharová píše:
@Inam Tak soused si může dát ze své strany na plot (váš) co chce a jak blízko chce. Loni jsem to řešila na našem baráku jelikož s naším sousedem nejsou dobré vztahy tak si i na mě zavolal policii ty potvrdily že plot je z jeho strany jeho i když jsme ho dělaly samy.

pokud je na vašem pozemku, tak těžko. Možná pokud je na hranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.4.15 17:56
@Kamča.dalmatinka píše:
Plot je váš ten vám ničit nemuže.

Jinak taky souhlasim s kastrací.Moc bych si přála aby tohle bylo nějak uzákoněné a každá kočka co má přístup ven musela mít kastraci,proto že těch koček co všude lítá :roll: :roll: :roll:

Naše kočka v životě venku nebyla a taky je kastrovaná a moc nevěřím že kočka co se mrouská by nenastavila.ta naše taky nastavovala od psa až po nás uplně všem :lol:

Sice starý téma, ale napsat to že když se kočka vykastruje tak za ní přestanou chodit kocouři je blbost.
Naše je vykastrovaná a chodí ji drbat všichni kocouři z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
16.4.15 17:58
@Soňa Zacharová píše:
@Inam Tak soused si může dát ze své strany na plot (váš) co chce a jak blízko chce. Loni jsem to řešila na našem baráku jelikož s naším sousedem nejsou dobré vztahy tak si i na mě zavolal policii ty potvrdily že plot je z jeho strany jeho i když jsme ho dělaly samy.

Pokud je plot můj, tak si soused na něj nic dávat nemůže :nevim:Bez mého dovolení. :palec: Kdyby si chtěl postavit svůj plot mohl by 1 metr od našeho. Tak mi to bylo řečeno na katastru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
17.4.15 05:40
@jakanas píše:
Sice starý téma, ale napsat to že když se kočka vykastruje tak za ní přestanou chodit kocouři je blbost.
Naše je vykastrovaná a chodí ji drbat všichni kocouři z okolí.

mozna je rozdil kastrace a sterilizace. pri sterilizaci kocka normalne ovuluje a ma vsechny ty touhy a pachy, jako kazda kocka. Kastrovana je po prechodu. ale teda nevim, ktery vykon se u kocek vlastne dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný