Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
I přestupky se počítají. Čeho chceš docílit? Myslíš, že když jí začneš oplácet, tak tím se situace změní? Ona je na rozdíl od tebe nemocná - alkoholismus. Ty jsi zdravá a soudná. Naschvály jen všechno zhoršíš. Co se jí naučit ignorovat? Jestli máš strach, tak ti nezbývá nic jiného, než se odstěhovat, dostat jí do léčebny nebo tlačit na prodej bytu. Co z toho je reálně v tvé moci? Dělat jí naschvály - to bych měla tuplem strach, že mi něco provede. Jenže ona to udělá pod vlivem, ty s plánem a rozmyslem. Tak co myslíš?
Trochu jsem doufala, že je to troll. Zjišťovat tipy na bouchače na webu pro maminky!? ![]()
Bohužel není. ![]()
A co na to ostatní sousedi? Nejjednodušší je spojit se s nimi a stěžovat si soustavně majiteli, pokud oni problém nemají, tak to o něčem vypovídá…
@sirikit píše:
Takže s tou informací na papírcích po domě, že když se jí něco stane, budete za tím vy s manželem, měla naprostou pravdu.
Snad si na to někdo vzpomene, až se jí opravdu něco stane.
To mas vlastne pravdu, ona zase tak moc mimo smysly nebude.
Zakladatelko, znami meli take takoveho pana v male vesnicke bytovce, volali mestaky na kazdy prd, casto skoncil na zachytce, dluh narustal a nakonec ten byt byl prodan v drazbe. A pomohli si? Ani nahodou. Koupil ho spekulant, ktery ho pronajal neprilis prizpusobive rodine s peti detmi (a Romove to nebyli, aby bylo jasno) a takove kantare, jake zazivaji prakticky po cely den, to bych neprala nikomu. Majitele to nezajima a kdyz nejsou hlucni po desate, nikdo to neresi. Se slzou v oku vzpominaji na sveho alkace, ktery se vylil jak vaza a oblazoval je svymi kecy pouze dvakrat do mesice.
Nikdo nezpochybnuje, ze je zivot vedle alkoholika neprijemny a casto k neziti, ale domlatit ho bouchacem je blby napad.
Příspěvek upraven 10.07.22 v 08:25
Hele Romanko, co by sis tak představovala, aby se jí stalo? Se rozepiš, ty něžná těhotná vílo
Pořezat ksicht, vymlátit zuby nebo by stačilo zavřít ji na noc někam do chliva bez alkoholu a s pozdravem od tebe???!
@sirikit píše:
Takže s tou informací na papírcích po domě, že když se jí něco stane, budete za tím vy s manželem, měla naprostou pravdu.
Snad si na to někdo vzpomene, až se jí opravdu něco stane.
Teď jsi jí to celý zkazila
. Zamčení diskuse za 3, 2, 1… ![]()
Já už o charakteru Romanky nějaké představy mám, svědčí o něm i fakt, že není schopna vyjít v té mega bytovce o 4 partiích s jednou vylitou sousedkou.
Jo, a jak psala Ontarka, alkáči patří k těm nejméně náročným sousedům. Neustále zamačkávám slzu v oku se vzpomínkou na Petra, co o něm bylo slyšet jen po výplatě… To, co se tam nastěhovalo po něm by něžná Romča nerozdýchala a sháněla by nájemné vrahy.
Policii volej a trvej, ať udělají záznamy. Nepiš, že jsou záznamy k ničemu.
Co jako ji chceš udělat, rozmazat hov.no po dveřích. Myslíš, že to s takovým člověkem pohne, prdlajs. Akorát ukážeš jaký jsi ubozacka ty, se takto snížit až tě při těch naschvalech někdo lapne.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym. Jinak smazat, děkuji. Bydlíme v bytovce - 4 byty. Nad námi bydlel pan, který zemřel a měl 3 dcery. Dvě z nich byt zdedily a nebydlí tu. Ta poslední je alkoholik, je na ní uvalena exekuce a celkově je to případ. Před rokem a půl si bez řidičáku vzala otcovo auto (to ještě žil) a snažila se dojet manžela. Naštěstí nabourala a nikomu se nic nestalo. Odmítla zkoušku na alkohol a drogy. Auto na odpis. Pak po domě roznesla papírky, že jestli se jí něco stane, můžeme za to my s manželem. Že jsme psychopati. Vypadalo to jako pokus o nějaký zoufalý čin pro pojišťovnu. Pak jsme se na chodbě dohadali ještě ten den všichni. Byla opilá. Tatínek ji domlouval i jedna sestra se kterou jsem v kontaktu. Pak jsme měli s manzelem svatbu a já to šla urovnat. Donesla jsem ji dort a podaly jsme si ruku že bude mezi námi vše ok. Od té doby byl relativně klid(rok). Sice furt byla na balkoně a čuměla neustále na nás dolů za dům, kde jsme byli buď s manželem nebo s prckem. Teď si děláme za domem posezení, které bude ohraničeno živým plotem. Všichni souhlasili, včetně té jedné její sestry se kterou komunikuji co se týče fondu a investic bytu. Nikomu to nevadilo. Včera manzel zaleval zasazené sazenice a ona měla ožralecké kecy z balkónu. Už jsme přemýšleli, že dostane lekci. Prostě zařídíme aby ji někdo spravil fasádu. Je to ženská co vypadá jak chlap, něco přes 40 let. Alkoholik a dělá někde na černo v hospodě. Její sestra je z ní taky nešťastná. Bohužel sestry nejsou schopné dodnes zařídit odprodej bytu co měly v planu po smrti tatínka. Takže, kdo dočetl až sem…poraďte klidně anonymně…Žádný soudy, oznámení na policii nefungují a kaslu na ně. Policii jsme tenkrát zkusili a řešit tohle prestupkovou komisi nemá smysl. Policie mi rekla ze ji to bude zajimat az me bodne nožem tak ze me ohrozi na zivote, budu to mit natočene a ona pocka se mnou do prijezdu aby ji mohli teda odvezt. Vysmech. Jinak ze co se tyce terorizovani ze strany sousedky nemaji pravomoce. Spíše můj dotaz zní… jak této ženské znepříjemnit sakra život. Jakkoli drastické rady vítám. Mám doma 1.5r staré dítě a druhé na cestě v bříšku. Tak tu nechci žít ve strachu co se zase stane a nebo mít strach o zdraví dětí když dávám spát do kočárku pod balkon a nebo o majetek. Trnem hrůzou, aby to tu nepodpalila nebo nevytopila apod. Fakt psychopatka…Neštitim se už ničeho. Vítám každou radu kromě trestního oznámení, apod. nesmyslu přes polici nebo soudy. Díky
Promiň ale když se bojíš o svou rodinu tak se odstěhujte..i když mi přijdeš spíš člověk který ten problém bude zbytečně prodlužovat pouze z principu jak malé dítě…
Ta paní ubližuje především sama sobě.
Ničí si své tělo a duši. Dělá si zle po okolí.
Jediné řešení je, že takovou nešťastnici bude každý ignorovat. Když je ve stavu piatika.
Ale ty úvahy o mlácení, úpravě fasády? Dej si facku za to.
Dite nechat spat pod balkony?
ze ty jsi takova ta, ktera ve 30 stupnovym vedru hodi miminku pres kocar plenu a „upec se v pekle“? Spis by ses mela zamyslet nad tim, jak nebyt nebezpecna vuci svym detem ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym. Jinak smazat, děkuji. Bydlíme v bytovce - 4 byty. Nad námi bydlel pan, který zemřel a měl 3 dcery. Dvě z nich byt zdedily a nebydlí tu. Ta poslední je alkoholik, je na ní uvalena exekuce a celkově je to případ. Před rokem a půl si bez řidičáku vzala otcovo auto (to ještě žil) a snažila se dojet manžela. Naštěstí nabourala a nikomu se nic nestalo. Odmítla zkoušku na alkohol a drogy. Auto na odpis. Pak po domě roznesla papírky, že jestli se jí něco stane, můžeme za to my s manželem. Že jsme psychopati. Vypadalo to jako pokus o nějaký zoufalý čin pro pojišťovnu. Pak jsme se na chodbě dohadali ještě ten den všichni. Byla opilá. Tatínek ji domlouval i jedna sestra se kterou jsem v kontaktu. Pak jsme měli s manzelem svatbu a já to šla urovnat. Donesla jsem ji dort a podaly jsme si ruku že bude mezi námi vše ok. Od té doby byl relativně klid(rok). Sice furt byla na balkoně a čuměla neustále na nás dolů za dům, kde jsme byli buď s manželem nebo s prckem. Teď si děláme za domem posezení, které bude ohraničeno živým plotem. Všichni souhlasili, včetně té jedné její sestry se kterou komunikuji co se týče fondu a investic bytu. Nikomu to nevadilo. Včera manzel zaleval zasazené sazenice a ona měla ožralecké kecy z balkónu.Už jsme přemýšleli, že dostane lekci. Prostě zařídíme aby ji někdo spravil fasádu. Je to ženská co vypadá jak chlap, něco přes 40 let. Alkoholik a dělá někde na černo v hospodě. Její sestra je z ní taky nešťastná. Bohužel sestry nejsou schopné dodnes zařídit odprodej bytu co měly v planu po smrti tatínka. Takže, kdo dočetl až sem…poraďte klidně anonymně…Žádný soudy, oznámení na policii nefungují a kaslu na ně. Policii jsme tenkrát zkusili a řešit tohle prestupkovou komisi nemá smysl. Policie mi rekla ze ji to bude zajimat az me bodne nožem tak ze me ohrozi na zivote, budu to mit natočene a ona pocka se mnou do prijezdu aby ji mohli teda odvezt. Vysmech. Jinak ze co se tyce terorizovani ze strany sousedky nemaji pravomoce. Spíše můj dotaz zní… jak této ženské znepříjemnit sakra život. Jakkoli drastické rady vítám. Mám doma 1.5r staré dítě a druhé na cestě v bříšku. Tak tu nechci žít ve strachu co se zase stane a nebo mít strach o zdraví dětí když dávám spát do kočárku pod balkon a nebo o majetek. Trnem hrůzou, aby to tu nepodpalila nebo nevytopila apod. Fakt psychopatka…Neštitim se už ničeho. Vítám každou radu kromě trestního oznámení, apod. nesmyslu přes polici nebo soudy. Díky
A co že ti dělá tak strašnýho, že bysnaní někoho poslala? Tak si jí nevšímej a hotovo ne? Nebo za tebou běhá s kudlou a ohrožuje tě? Evidentně má problém jen s vámi, o nikom jiném nepíšeš, ono to nebude úplně tak, jak píšeš že?