Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám totaky bydlíme v 7patře a paní pod náma žije jen s kočkama a před námi tady bydlely holky takže měla relativně klid a teď ji vadí že děti ječí dupou (dokonce prej i v noci) sotva vyjdem na balkon už ji něco sypem na hlavu (nic ji nesypem) už si na nás i stěžovala ale z celého 7mi patrového baráku má problém jen ona dokonce mi vyhrožuje sociálkou tak už jsem ji řekla at ji na mě klidně zavolá ale at už se začne starat o sebe že když ji tak všechno vadí měla bydlet bud v domku a nebo v horním patře kde by neměla nikoho nad sebou. Byl za náma dokonce soused co bydlí pod ní a prej si i na něj stěžuje a udává ho na uřádech takže čekám na tu socku doufám že to nebude žádná katastrofa ale bábu už ani nezdravím a uplně ignoruji a ona je kupodivu sticha ![]()
@cherubínek píše:
Upřímně? bych se na babku hezky z vysoka********
Nebo tak, pokud mají balkón
@napresdrzku píše:
Nebo tak, pokud mají balkón
Souhlasím s tebou. Když už hledá co na ně svalit, tak jim to pěkně okořenit
Dupat, hrát si ze psem, lítat nahoru dolů
![]()
Já bych s bábou vyběhla měla jsem to podobné nešlo to po dobrém tak jsem jí z plných plic řekla co si o ní myslím zalezla a už jsem měla pak pokoj ![]()
Ahoj,
takového psychouše, jsme měli pod sebou v paneláku taky. Neustále bouchal smetákem do stropu a vadilo mu úplně všechno. Byli jsme z něj psychicky na dně. Vygradovalo to tím, když nám neustále kazil sex boucháním, že prý nám vrže postel. Manžel chytil nerva a chtěl ho zmlátit. Byla z toho aféra kterou řešila v noci policie a my jsme s miminkem v náručí jeli o půlnoci k rodičům. Museli jsme se ale odstěhovat a tím to skončilo.
Vážená paní…,
Prvně krát od té doby co tu bydlím, jste si stěžovala, že zapínáme pračku po 20 hod večer. – tomu jsem vyhověl.
Podruhé jsem měl stížnost od Vás, že přes noc koukám nahlas na TV s tím, že máte právě pod tím ložnici a nemůžete spát. – tomu jsem taky vyhověl.
Pak se nám narodilo miminko. Přestěhovali jsme se do jiného pokoje (pronajímáme jenom jeden pokoj a společné prostory) a přišla jste v 13.00 hod. s tím, že miminko jezdi s odrážedlem po kuchyňce a nemůžete jíst. Říkala jste, že nedodržujeme zákon „ohleduplného chovaní sousedů“ apod. Já se Vám omluvil, ale řekl jsem, že přes den nebudu dcerce si zakazovat hrát, protože se jedná o rozvoj mého dítěte apod. Navíc podtrhnu, že ohleduplně se chovat musíme nejenom my, kteří mají dítě, ale i sousedí, kteří by měli pochopit, že nebydlí v paneláku jenom oni sami. Navíc je to napsáno v českém zákonu § 34 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Podle tohoto ustanovení se noční dobou rozumí doba mezi 22.00 a 6.00 hodinou, a to pro účely kontroly dodržení povinností v ochraně před hlukem a vibracemi. V souvisejících ustanoveních zákona o ochraně veřejného zdraví jsou upraveny maximální přípustné limity hluku a vibrací a způsob jejich měření.
Vy jste ale chtěla, aby v jednu hodinu odpoledne jsme zakázali miminku si jezdit s odrážedlem. – nevyhovím.
No a nakonec dnes v 6 ráno jste nás otravovala zvoněním a voláním na domovní zvonek. Rozumím, že máte právo zazvonit v 6 ráno, ale pouze jeden krát. A když Vám řekneme, že už s Vámi nechceme ani mluvit (už to nedávalo smysl), tak byste neměla držet zmačknutý zvonek ještě několik minut. Je to arogantní chování a k tomu můžu jenom říci, že chodím do práce v 5 ráno a mám možnost takovýmto způsobem vás budit také. Ale já to dělat ze slušného chování nebudu. Pokud se to bude opakovat i příště, tak budu postupovat podle českého zákonu a to včetně podáni stížnosti policistům.
Rozumím tomu, že je to těžký pro Vás snést naše miminko nad Vámi. Ale vy máte taky děti, tak byste to mohla pochopit…
Včera naše dcerka měla povinné očkováni. Navíc teď u ní rostou zoubky. Přes noc špatně spí. Usíná většinou v 00 hod., občas v 3. hod. ráno. Myslíte si, že mám ji zakázat běhat po podlaze? Dát ji do postýlky, tak bude pořad brečet a budou nespokojení ještě další 2 sousedi. Lítat zatím neumí… Co chcete, abychom udělali?
Každý den po 21 hod. jsme:
Podle výše uvedeného zákonu nebráním tomu, abyste změřila limity hluku. Pokud ho překročujeme, čemuž nevěřím, tak to budeme řešit my.
15.2.2013. Ing…
Vytisknoul a vložil ji to do schránky.
Od té doby na nás nemluví, občas jenom ťuká do stropu, ale my na to serem)
Spíš bych řekla, že hledám důvod, aby si měla s kým popovídat… ![]()