Sousedské spory

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4706
30.10.21 12:08
@ontarova.stara píše:
Jestli ona nemyslela vzpory a nechtěla přispět na společnou hrazdu? Nebo se manželovi ztopoří při pohledu na souseda/sousedku?

Jinak mě taky obtěžuje soused, který ráno kouří na balkóně jen v trenkách, musím mu já přispět na tepláky? Nebo naopak on nám na paraván, když to uráží mé estetické cítění?

Příspěvek upraven 30.10.21 v 12:00

To jsou ty s bystrym zrakem :roll: ted by se ti hodilo sundat brejle :lol: :mrgreen:

• načítám...
Altavista
30.10.21 12:18
@ontarova.stara píše:
Jestli ona nemyslela vzpory a nechtěla přispět na společnou hrazdu? Nebo se manželovi ztopoří při pohledu na souseda/sousedku?

Jinak mě taky obtěžuje soused, který ráno kouří na balkóně jen v trenkách, musím mu já přispět na tepláky? Nebo naopak on nám na paraván, když to uráží mé estetické cítění?

Příspěvek upraven 30.10.21 v 12:00

Mně by víc vadilo to kouření, přispěj mu rovnou na nějaký odsavač vzduchu 8)

• Upravit
80121
30.10.21 12:20
@ontarova.stara píše:
Zase…třeba se zakladatelům zapalují lejtka při pohledu na sousedy, to je pak ochrana na místě.

No ale v tom případě bych volila jinou ochranu než je protipožární zeď.

• načítám...
ontarova.stara
30.10.21 12:33
@Elishka1 píše:
To jsou ty s bystrym zrakem :roll: ted by se ti hodilo sundat brejle :lol: :mrgreen:

Naopak, já si vyndat čočky, musí soused přeskočit k nám a z balkonu mě pro jistotu odvést ;) a vyčkat, než se mě někdo z rodiny ujme.

• Upravit
4706
30.10.21 12:38
@ontarova.stara píše:
Naopak, já si vyndat čočky, musí soused přeskočit k nám a z balkonu mě pro jistotu odvést ;) a vyčkat, než se mě někdo z rodiny ujme.

Jj, to by sis ty trencle teprv uzila :lol:

• načítám...
Jolka86
30.10.21 12:42

To, že máte spory neznamená, že vám musí platit vaší stěnu.

• Upravit
20848
3.11.21 19:24

Dobrý večer,
na přání zakladatelky uzamykám diskuzi. Děkuji za pochopení.

Hezký den :kytka:
Terka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný