Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojky,
spací pytlíky se nemůžu vynachválit - Anička v něm spí od narození, měli jsme od Aesthetic (0-6m) a z Tesca - ty jsme měli doteď a teď nám v pátek přijde další odsud http://www.vitek-odevy.cz/…ka-4364.html
Myslela jsem si že už nebudeme potřebovat a pořád se odkopává takže ještě budeme spát v pytlíku.
Pa
My mame spacaky hned po zavinovackach. Jak psala Emanka, je lepsi, kdyz je dole rozsireny a dite si tak muze ve spanku rozhodit nozicky a neni v nem sesnerovane. Teple jsme kupovali znacky Alvi v Kika, chladnejsi (dekove) v Tchibu. Ted mame jeden epesni, extra dlouhy i pro velikany (Mikymu jsou uz skoro dva roky) odtud .
Prijemne spani bez nastuzeni!
maminky,
všem vám moc děkuji. objednala jsem jeden na mmb za pár korunek, takže už se těším, až dorazí a my ho vyzkoušíme. snad se malému bude líbit. tak moc děkuji a přeji všem dětičkám i maminkám příjemné, teplounké a klidné spaní
Ahoj, spací pytle si nemůžu vynachválit !!! Tomík většinou spí na peřině, místo pod ní. Mám pytle z Tesca, chystám se koupit ještě větší, myslím, že v něm bude spát ještě dlouho. Dokonce v něm umí i chodit ![]()
Ahoj,
Malý v něm začal spát až od roka. Loni se ještě v zimě neodkopával a přes léto mi to nevadilo. Taky jsem měla strach, jestli si vůbec zvykne, protože je hodně akční, ale v pohodě, jako by v něm spal odjakživa a naopak mi příjde, že od té doby spí klidněji ![]()
Takže přeju, aby to mělo podobný průběh ![]()
Ahoj, ja jen doporucuju, kolem 4.mesice jsme presli ze zavinovacky primo na spacacky a spi v nem doted, ted jsem koupila veliky, aby vydrzel co nejdele, protoze si neumim predstavit, ze by spal pod perinou, pac se porad odkopava ![]()
Takze super, ze jste objednali a snad budete spokojeni ![]()
Já si spací pytel nemůžu vynachválit. Daník v něm spal úplně v pohodě a Vendulka taky. Nejprve jsme měli takový menší Cherokee a teď máme větší a fakt super. Doporučuji.
Ahojky, píšu s křížkem po funuse, ale přece
Spací pytel jsme používaly než se dcera začala přetáčet a hrozně se do něj zamotávala
Takže jsem jí začala dávat přes pyžamko fleecový overal
Nosila to tak už minulou zimu a letos opět ![]()
Ahoj, my spíme ve spacím pytli od asi dvou měsíců. Je v teple a mám jistotu, že když se odkope, není jí chladno. Doporučuju!
Ahoj. Mala spala v zavince jen prvni 2 mesice, pak uz se z ni kroutila ven, takze jsem ji dala do pytle a od te doby tam je a vypada spokojene.
Ted ji bude pul roku. Je sice rijnova, ale i kdyby byla v lete… Nejdriv je mimi vetsinou nejspokojenejsi v zavince a pak uvidis. Nektera mimca nemaji pytle rady vubec. Nekdo zavinkuje treba do pul roku, jsem cetla
, ale do ceho to dite bali netusim, asi do deky
Ja koupila pytel az od vel.74 a mala ho ma od tech 2m vlastne. Nevadi, ze je velky, a aspon ji vydrzi dlouho, zatim v nem porad je. A je super, ze ma odepinaci rukavy! V zime byla jako v kozisku a ted uz je ma odeple ![]()
Jo, jeste dodam-ten pytel je dole sirsi, takze pro nozky vyborne pohodlny. Mam ho z C&A.
No tak já měla koupenou jak zavinovačku, tak spacák a moje dítě od porodnice nechtělo mít nic krom deky nebo peřinky, takže byla od porodnice pod peřinkou
Nesnesla ani fusak v kočáru
Takže za mně, vyhozené peníze.Ale těžko říct, každé dítě je jiné.
CokeLady - já jsem třeba koupila spacák který roste s dítětem, takže od narození do ani nevím kolika let by vydržel (je to tento http://www.emitex.cz/…pytel-letni/ ).
Jinak ke zkušenostem - malá je srpnová, v zavinovačce spala ani ne měsíc, nechtěla být zavinovaná, potřebovala rozhazovat ručkama od narození, takže jsme jí dali vlastně po měísci do spacáku a vydržela nám v něm do 8m, do doby než jí začal překážet při otáčení a stoupání si.
Druhá pokud nebude chtít zavinovačku, tak bude mít spacák taky hned, bude to přes léto (porod květen) a nemyslím si že by se mi v něm uvařila.
Já musela koupit spací pytlík,jelikož mi nechce spávat pod peřinou,koupila jsem asi když měl 3 měsíce,má vel.92,je mu sice trošku větší,ale za to tam má dost místa..
Mám dcerku červencovou a asi od jednoho měsíce byla ve spacáku, protože to byla žížalka dlouhá a do malé rychlozavinovačky už se nevešla. Spala v něm asi do roka a čtvrt, pak už ho nechtěla a začala spát pod dekou.