Spánek 2měsíčního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Hanča21
2.1.10 23:04

spánek 2 měsíčního miminka

dobrý den,
ctěla sem se zeptat jak dlouho může spát 2 měsíční dítě? Mám holčičku a ta mi někdy spí i 8 hodin (v noci)někdy 5 a někdy jen 2:30. Nevímjestli je to normální. Děkuji za pomoc. :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1475
2.1.10 23:08

Myslím, že neměj obav, my to máme taky tak, někdy se poštěstí a prospíme půl noci, jindy ne. Miminka si řeknou, co jim vyhovuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.1.10 23:35

Máme to taky tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.1.10 01:50

Ahoj, jen tiše závidím. Náš malý bude mít příští týden 2 měsíce. A většinou to vychází tak, že papá kolem 22,30 - 23 hodiny, pak se vzbudí kolem druhé půl třetí a pak se budí co dvě hodiny až do rána. :( Během dne je to taky tak kolem 2-2,5 hodiny občas vydrží i 3 hodiny.
Párkrát se mu podařilo vydržet i 4 hodiny, ale to bylo snad 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
8.8.12 10:25

@CokeLady
no nápad je to podle mě dobrý, já dávám holky (4m) spinkat každý den v 7,koupeme ob den, ve vedrech každý den, přes ty horka máme spací režim rozhozený, ale normálně se budí kolem 3 a potom kolem 7-8 ráno, to už vstávám s něma :dance: Dneska se třeba stalo, že mi jedna ve 3 už taky nechtěla spát, posledních pár dní se mi totiž holky už přetáčí na bříška a strašně je to baví, takže jsem od 3 rána Karolínku přemlouvala, at si lehne na záda a spí :mrgreen: skončila v houpačce bohužel :,( režim mu uprav sama jak chces, do týdne si zvykne a bude to :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Narnia2101
7.7.13 23:40

@CokeLady Taky mám 8 týdenního lumpíka. Neusne jinak než houpáním-přes den, na noc kolem 9h. u prsu. Ráda bych nastolila samousínací režim - takový, jaký popisujete vy. Bojím se toho hrozného pláče, nechce ani dudlík. Přes den nespí déle než 40 min., po půl hodinovém uspávání. Jí po 2 hod.
Chtěla jsem se zeptat, jak malého uspáváte přes den.

Předem děkuji za odpověď

Erika

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401