Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
prosím poradíte jakou postýlku koupit ?
Je jich moc, ale stále nemůžu najít přesně to co hledám.. ![]()
požadavky
tmavá sítka
kolečka
s patrem
průlez na jedné straně, kapsa na druhé
a jako bonus může být s přebalovákem, ale na tom netrvám ![]()
a cena nejlépe max do 1500,–Kč
za rady, typy a odkazy díky moc
a všem přeji krásné svátky ![]()
Mám tuto , jen ten přebalovák tam není. Závěsné lůžko je kratší a zbytek vyplňují dvě přihrádky na serepetičky. Měli jsme jiv obýváku 5m, teď máme klasickou ohrádku, chtěla jsem něco většího.
Jo, přesně tu, jak má Čičinka, máme taky. Splňuje všechny tvé požadavky.
Jen jsem do ní teda přikoupila matraci, protože se mi zdá být bez ní tvrdá
Ale to je asi u všech stejné. Tak dobré pořízení!
Tak to jsou asi vsechny cestovni tvrde, ale ja davala pod Matyska frote rychlozavinku a hraci deku z ikea a bylo to akorat mekke.
jj ta naše první takyx tvrdá, ale dávala jsem taky ještě a když byl starší tak už ani ne a taky se vyspal v poho.
tu koupila mamka, nějakou obyč do 1000, celkem dobrá, ale už vázne rozkládání a taška na přenos už je celá rozervaná, takže nepoužitelná.. ![]()
tak změna - manžel říká, že by na ní nešetřil, kor když ji budeme hodně skládat a rozkládat..
takže
cena do 2500,–Kč a pokud možno kvalitní
co myslíte tato?
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
jen nikde nevidím, jeslti má otvírací bok..
tak už ji máme doma a je fakt bezvadná, doporučuji, a mylsím, že i za ty peníze super vybavená a kvalitní ![]()
Zrovna tahle se mi děsně líbí, má úplně vše, stačí dokoupit kokos matraci a je to.
Náš prcek měl problém spát v dřevěné postýlce a spal se mnou a teď spí ve vypůjčené cestovní od svých 10 měs., příště jdu jen do cestovní ![]()
Ahoj holky, prosím o radu, chci pořídit kvalitní cestovní postýlku. Pro prvního prcka jsme měli z bazárku, ale už po roce začala hodně vrzat a malý se zbytečně budí.
Hodně cestujeme, spí v ní u rodičů, takže využijeme dost. Chtěla bych opravdu nějakou bytelnou. Máte někdo s některou dobré zkušenosti? Děkuju za odpovědi a názory ![]()
Ahoj. Cam daily plus. Máme ji u rodičů a měli jsme ho s sebou na dovolených. Spokojená jsem moc, zatím jsem neobjevila žádné mínus. Kupovali jsme do ní další skládací matraci, ta originální je fakt málo na častější spaní.
@winyanka Máme Sally od Babypointu. Je poněkud dražší, ale opravdu suprová, bytelná, žádný vehikl. Pro úplné mimino má závěsné lůžko, převalovací pultík, hrazdičku. Lehce se skládá a rozkládá, nedám na ni dopustit.