Máte zkušenost - spací pytel?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
13.1.10 20:08

spací pytel?

Ahojky maminky,

mám takový dotaz. Máte někdo zkušenosti se spacím pytlem pro děti? Náš malý desetiměsíční drobeček se v noci stále odkopává a nechcebýt zakrytý. Tak jsem si říkala, že bych zkusila něco takového. Prý existují i nějaké spacáčky. :-)
Můžete mi někdo poradit. nebo co byste mi doporučili.

nemáme doma zimu, ale zakrytému by bylo lépe. :nevim:  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
13.1.10 20:12

my taky máme spací pytel.koupili jsme jeden v ikeii a pak mám jeden s tchiba.ale když si to zadáš na netu tak ti vyjede spousta eshopu kde to taky koupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.1.10 20:14

díky za radu. a používáš ten pytel od malička nebo jsi začala později. mám strach, aby v tom malý chtěl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
13.1.10 20:17

Ahoj…Mates spí v pytli asi od 4.měsíce…
taky se hned odkope…
tak zkus třeba na MMB koupit levnější a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.1.10 20:17

od malička ne ale asi tak od 5 až 6 měsíce.a zvykknul si hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
13.1.10 20:18

zadej na www.mimibazar.cz pytel na spaní - a kup nějakej za pár korun, uvidíš, vyzkoušíš. Když nebude vyhovovat, tak aspoň moc neutratíš…
Náš malej v tom třeba být nechtěl, řešili jsme to tak, že spával ve dvou overálcích a občas ho v noci přikryli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.1.10 20:18

Tak já mám se spacím pytlem jen ty nejlepší zkušenosti. Ovšem nepamatuju si, dokdy v něm Anežka mohla=chtěla spát. Pořizovali jsme ho proto, že jinak byla neustále odkopaná. Vypadá jako pytel s rukávky (nebo hodně dlouhá noční košile se zašitým spodkem). Našla jsem jen fotku ze 7.měsíce, to jsme měli pytel bez rukávů, pak jsem koupila v CaA s odepínacími rukávy a větší, ale fotku jsem nenašla :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.1.10 20:21

Ahoj, já si ho nemohla vynachválit. Ríša spal v pytli od cca půl roku a vydržel mu, dokud ho pomalu neprokopnul, tak do dvou a půl roku tuším. V jeho pokojíku jsem v noci udržovala teplotu kolem 18 stupňů a on se jinak hrozně odkopával. Ale slyšela jsem od hodně maminek, že když pytel začaly dávat až v pozdějším věku, tak už ho děti většinou odmítaly. Takže za mě jednoznačně ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.1.10 20:23

My používáme spací pytel od 4.měsíce a je to perfektní. Máme na léto slabší - flaušový a zimní zateplený z hypoalergenního vlákna. Že existuje i s rukávky jsem nevěděla, takže díky za tip.

Příspěvek upraven 13.01.10 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.1.10 20:23

Mám jen dobré zkušenosti, už máme třetí. A je lepší, když je dole rozšířený, ne jako pytel rovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.1.10 20:26

Mam pytel z Ikey a z Tesca. Ten teco je volnejsi, Ikeu ma dost na fest, obcas trochu protestuje, kdyz mu ho oblekam. Tesco je volny, v pohode mu ho obleknu, aniz bych ho nejak extra rozbudila.
Spi v nem od podzimu.

Z tchiba jsme pouzivali spacak, ne oblikaci, ale jen jako dekovy spacak pro dospele, byl prijemny, dal se dobre prat, kdyz potreboval zahrat, to byl jeste pidimimi, tak jsem ho do nej prikryvala fleecovou dekou. Byl modrobily prouzkovany, ale nijak extra velky, na delku cca 80cm i s podhlavovou casti, takze by vam asi na dlouho nevydrzel, pokud by se tam jeste vubec vesel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
13.1.10 20:26

Ahoj,taky jsme pouzivaly od mala,cca v 15.mesicich si Emca usmyslela,ze pytel ne,z niceho nic,hodne ji omezoval v pohybu,jak se ze spanku tocila,ten pytel mela vzdycky omotanej a muselo ji byt nepohodlne..ted uz docela hezky spi pod dekou,malokdy musim prikryvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
13.1.10 20:28

Ahojky spací pytel používáme od 2 měsíce, malý si na něj zvykl rychle a já jsem spokojená, protože sebou mele a peřinka mu sjíždí, tak je alespoň v teple. :-D
Na Mimibazaru jsem ho koupila, a jsem 100% spokojená. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.1.10 20:29

Taky máme spací pytel a nemůžu si ho vynachválit. Používáme od podzimu, malý na sobě peřinu nesnese a ráno byl úplně ledový. Taky jsme se báli, že v něm nebude chtít být, ale zvykl si rychle. Ted v něm dokonce i leze po postýlce a postaví se :mrgreen:
Koupili jsme v Kiku asi za 250 Kč a je větší, určitě ho bude mít ještě příští zimu.

• Citovat
  • Upravit
28294
13.1.10 20:31

Náš nejoblíbenější je za 40 Kč z MMB :wink: :lol: .

Tím chci říct, co už bylo řečeno, nekupuj nový, vyzkoušej a pak kdyžtak dokup lepší. Jsou jich mraky, máme i v délce 110 cm, takže i na větší děti. (Mates je teda zvyklý od narození, už odmala se odkopával, máchá nohama jak mlýnský kolo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí