Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer všem, tříletý syn mi spadl asi v sedm z půl metru, vylezl na koš na prádlo, pak nešikovně slézal a podklouzla mu noha, flákl se zezadu do hlavy. Asi tři minuty řev, pak prohlásil, že už ho to nebolí a dobrý. Nezvracel, reagoval, všechno.
Ve tři čvtrtě na osm usnul, v obvyklý čas. Jsem ale samozřejmě nervózní, tím spíš, že zítra mám jet s přínuzným do nemocnice na malý zákrok a potřebuju, aby šel do školky.
Myslíte, že mám v noci nějak hlídat? A co zítra?
Díky
Já bych jela. Neměla bych nervy čekat co se stane nebo ne. Přece jen se bouchl do hlavy.
@JanaTý tak to bych jela.. takhle se to stalo pribuznemu - otres mozku.
@Innocence píše:
Já bych jela. Neměla bych nervy čekat co se stane nebo ne. Přece jen se bouchl do hlavy.
No ona je otázka, co by tam teď zjistili, když mu nic není, já spíš razím jet až při nějakých příznacích, spíš mi jde o to, jak kontrolovat, jak často budit, jestli může do školky, když bude ráno ok apod.
@lear píše:
@JanaTý tak to bych jela.. takhle se to stalo pribuznemu - otres mozku.
Ale to musel být chvilku v bezvědomí nebo mít výpadek paměti…
Prcek mi přepadl hlavou dolů přes křeslo. Boule jak noha. Hlídala jsem, vše bylo ok. Vem si ho v noci pod kontrolu
Mě včera skočil 3 lety syn na topení. Má z toho bouli jak hrom na čele. Jenom jsem hlídala, zda nezvraci, nemota se mu hlava a zda zornice reagují tak jak mají. Ale fakt je ten, že se mu to stalo odpoledne, takže do večera času dost. Pokud mu nic nebylo, tak bych ho nechala v klidu spát ![]()
@matkabagristy píše:
Prcek mi přepadl hlavou dolů přes křeslo. Boule jak noha. Hlídala jsem, vše bylo ok. Vem si ho v noci pod kontrolu
Díky, poradis, jak často a co hlídat?
Taky bych nejela. Tříleťák už si řekne, kdyby něco. Ani v noci bych nekontrolovala, ale pro klid duše můžeš. Otázka je, co zjistíš. Zrovna nedávno jsme měli snahu kontrolovat v noci necelou dvouleťačku a nedokázali jsme ji ani vzbudit.
Nám spadla dcera v pátek z vyvýšeného patra v bytě ze dvou metrů hlavou dolů na rotoped. Jeli jsme okamžitěna pohotovost, roztrhla si ošklivě celou bradu. ALe na rtg naštěstí vše ostatní v pořádku :-/ Je to fakt hned. Jestli malému viditelně nic není, neplašila bych, ale při sebemenším podezření jeďte. Lepší jet zbytečně než nejet a… být to špatně.
Byly jsme na pohotovosti s 5letákem -hlídala švagrová nikdo neviděl jak(zpětně podle děcek metr a hlavou na kámen) spadl taky se švihl zezadu do hlavy - měl to tedy i rozbité - dostal jeden steh, neudělali ani rentgenv
, říkali, že jak začne dítě řvát je to dobré - průser by prý byl, kdyby bylo ticho, mrkl na zorničky, sledovali jsme vracení. Těžko říct co poznáš na dítěti když ho v noci vzbudíš a bude ospalé tím pádem malátné. ![]()
Příspěvek upraven 20.06.16 v 20:36
Alespoň hlídat.. Mě když syn spadl z gauče, tak řekli že vstávat každé dvě hodiny a hlídat jestli pije…